Дес, разбира се, че имаш кърма! Щом малката спи и е спокойна, значи си апва добре детето!

Когато Стефан беше малко бебенце, собственото ми семейството си отдъхна: "Добре, че е взел спокойния характер на баща си!"
Този дребния е нервак кат' майка си!
А странното всъщност е, че със Стефан бременността ми беше ужасно нервна, ревях всеки ден, крещях (по бизнес и у дома), 2 пъти влизах в Тина Киркова за задържане, абе... кошмар. Резултата - добричко и кротинко бебче. С Максим точно наопаки - супер спокойна бременност, не съм ревяла, не съм се карала с никого, много се смях, много спах, не работих много и т.н. Резултата - нервно и ревливо бебе.
Нейсе, да са ми живи и здрави, а и смея да твърдя, че Максим колкото повече расте, толкова повече се "очовечва".
Значи много девойки се раждат напоследък! 
Утре в яслата ще има театър и за по-малките деца е по преценка на родителите. От една страна не искам да лишавам Стефко от забавление, което ще получат другите деца, но от друга страна се чудя дали ще му е интересно...
Той по принцип не си задържа много вниманието по книжки, ТВ и т.н., но жив театър може да му е интересен. Вие бихте ли пуснали вашите малчовци?Хайде "тао" засега и доскоро!
Смятам, че има какво да предложим

Как изкарахте на изложението,имаше ли интересни продукти?
Мъжа ми ги харесва, а той е доста взискателен към облеклото ми, но ме помоли да не казвам колко струват, че аз съм си искрена и се хваля наляво - надясно и той мре от срам
Иначе новия цвят ти стои чудесно и дължината ми се струва променена, нали?