ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 024
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, дружки!
Дес, разбира се, че имаш кърма! Щом малката спи и е спокойна, значи си апва добре детето! Grinning
Немога да преценя точно,но май Хриси е доста по кротка от кака си на тази възраст,чукам на дърво.
А браво! При нас беше (и все още е) точно обратното! smile3511 Когато Стефан беше малко бебенце, собственото ми семейството си отдъхна: "Добре, че е взел спокойния характер на баща си!" hahaha Този дребния е нервак кат' майка си! newsm48 А странното всъщност е, че със Стефан бременността ми беше ужасно нервна, ревях всеки ден, крещях (по бизнес и у дома), 2 пъти влизах в Тина Киркова за задържане, абе... кошмар. Резултата - добричко и кротинко бебче. С Максим точно наопаки - супер спокойна бременност, не съм ревяла, не съм се карала с никого, много се смях, много спах, не работих много и т.н. Резултата - нервно и ревливо бебе. newsm78 Нейсе, да са ми живи и здрави, а и смея да твърдя, че Максим колкото повече расте, толкова повече се "очовечва".
Ани,със синя лентичка съм щото свършили розовите Grinning
hahaha Значи много девойки се раждат напоследък!  smile3501
Утре в яслата ще има театър и за по-малките деца е по преценка на родителите. От една страна не искам да лишавам Стефко от забавление, което ще получат другите деца, но от друга страна се чудя дали ще му е интересно... Thinking Той по принцип не си задържа много вниманието по книжки, ТВ и т.н., но жив театър може да му е интересен. Вие бихте ли пуснали вашите малчовци?
Хайде "тао" засега и доскоро!

# 76
Момичета,

видяхте ли тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238016.0

Предлагам да обединим няколко номинации и ние  Joy Смятам, че има какво да предложим

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Орхидейке, кво ще кажеш да те включим  Heart Eyes

6. Златното огледало (за хубост) Предлагам Вивка  и Мишленце

17.Мис Пламтящи чаршафи (страстна, тъй да се каже) Тук май бая девойки можем да включим при толкоз бебета в темичката  Mr. Green

18.Мис Пикасо (за артистичност и талант) Лика и 7от9 (заради снимките които майторят)

22.Златоуста фраза (бисер на годината) Тук категорично ще помисля и ще се разровя

Извинявайте ако испускам някого, но почвам да мисля, а вие допълвайте

# 77
Дес - мерси за разясненията. И мене ме притеснява разделянето с Бояна и реакцията и  Confused
Сподели моля те когато имаш време (хич не е спешно) на ЛС как е тази болница - условия, цени - дават ли повече свобода при раждането, а не само на магарето (ако знаеш де). Мерси  Peace
Желая ви бързо адаптиране на всички вкъщи   bouquet

Анту да бих я пуснала - даже подозирам, че вече са им показвали театър - имат си един малък параван в детската с "педя човек лакът брада" на него и като си тръгваме Бояна ме води да го видя и я питах правят ли ви театър и тя каза даааа. Тази градина е базова на Софийския и често ходят какички на практика там и им изнасяли театро.
Аз иначе съм решила в събота да я заведа Бояна в кукления театър тъкмо да видя как реагира  Grinning

petenceto благодаря, че попита. Добре съм физически, а иначе не съм много в час (под лентичките пише защо). Бях се изплашила и за бебето, но ходих преди 2 дни и азаха, че е добре, расте и мърда - аз го усещам вече чат-пат.
Поздрави на Зайчето - пропуснала съм къде си писала преди. Те как са? Защо не наминава от тук?

Хайде и от мен "тао"

# 78
Телмичка, съжалавам за загубата ти  Flowers Rose Flowers Rose Знам как се чувстваш, защото и аз загубих баща си, когато Калоян беше на два месеца. Имаш подкрепата ми  Hug

Зайчето живеят някъде извън София (но наблизо) и са добре. Малкия го води в нашата градина, а тя работи близо до НДК. Уговорили сме се някой ден да се видим и да побъбрим повечко.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 10:27 от petenceto

# 79
  • София
Анту, в нашата ясла вече два пъти имаха постановки, с тази разлика ,че нас не ни питат дали искаме и специално питах, казаха и двете г-жи, че на децата  им е интересно и забавно. Аз съм страстен почитател на това изкуство и също съм "за"винаги, въпреки, че това което правят по дет.градини не е точно театрална постановка, а в повечето случай меркантилно подобие.
За майките от София ,горещо препоръчвам постановките за деца на театър Възраждане на площад Славейков, но ми се струва ,че са за по-голями деца все пак. С каката сме ги гледали всичките. Много е приятно, защото залата и сцената са малки. Играе се м/у 3 реда седалки под форма на П . Буквално на "една ръка разстояние" и актьори,костюми,осветление - всичко е на ниво.
Телма ,съжалявам Hug

# 80
Телма, кураж !

# 81
ТелмичкаCry  Cry  Cry  Hug Знам какво е! Загубих родителите си, когато бях на 13. Гадно е, тежко е, но животът си тече... Мисли за децата! Те ще си опора оттук нататък, каквото и да се случва!  Hug Моите съболезнования!  Sad
Момичета, мерси за отговорите за театъра. Мисля да го пусна все пак, дано не пречи на останалите деца. Grinning

# 82
Благодаря ви много милички дружки  Hug

# 83
  • София
Телма, мили4ка, моите сьболезнования, прегрьдки!

# 84
  • Madrid
Телма,мислено съм с теб!

# 85
  • там където ме зове сърцето!!!
Телма  много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 86
Дес,честита рожба!Бъдете щастливи с двете си слънца!
за теб:

и за бебето Хриси:

Лисана,благодаря ти!
Мишленце,като си направиш по-светлите кичури,пусни една снимка да те видя. FlutterКак изкарахте на изложението,имаше ли интересни продукти?
Ето снимки на Сами от лятотоhttp://samyil.multiply.com/photos/photo/7/4

Първо и аз да честитя на Деси втората рожбичка Hug Деси, да ти е жива и здрава, да бъде умница като как си и красавица като нея Flutter Пожелавам на двете сестрички да се обичат много и да са първи приятелки и отмяна на мама  bouquet Деси, бързо възстановяване  bouquet Аз не разбрах защо е била пълна упойката newsm78

Илиндичка, вече мога да се похваля, че съм руса, обещавам да направя снимки и да ви пратя да ме видите, всечки смятат, че много ми отива, мъжа ми казва, че ми стои по-добре русо, отколкото червено Flutter Свекърва ми още е раздвоена Laughing Нещо май не ме възприема, баща ми каза, че стои доста изкуствено, но той нищо не разбира и за мен мнението му не е меродавно Laughing Цвета ми е карамелен, т.е. не съм перидролено руса и нямам намерение да ставам, тия дни ще ме видите Mr. Green

Илиндичка, на панаира никакъв продукт не си купих, повечето неща бяха изложени само за да се запознаят хората с продуктите и за големи поръчки след това и не можеше да се купува на дребно Rolling Eyes Обаче си купих стахотни пръстени - 5 броя по 5 евро единия, а изглеждат доста скъпи Laughing Освен това ги пробвах във вода и не мръдват. Пишеше, че са с родий, но ен ми се вярва да са сребро. Какви бяха тези цени не знам #Crazy Мъжа ми ги харесва, а той е доста взискателен към облеклото ми, но ме помоли да не казвам колко струват, че аз съм си искрена и се хваля наляво - надясно и той мре от срам Joy

Момичета, много сте изписали, аз тръгнах да отговарям в старата тема и чак преди да пусна постинга видях, че вече има нова и то цели 5 страници Shocked

Телмичка, моите съболезнования, съчувствам ти искрено Hug

На Пепи честит рожден ден  bouquet Много здраве и прекрасни мигове  bouquet

Петенцето, мерси за номинацията Flutter Laughing Напоследък допускам толкова много правописни грешки, че и мен можете да пишете за номинация "Златна кукувица" Laughing

Отивам да чета назад, че явно доста съм изпуснала ooooh!

# 87
Телма мила много силни прегръдки  не се предавай моите съболезнование но не забравяй че освен семейството ти ИМАШ И НАС  НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ С ТЕБЕ не го забравяй това  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
Дес, не знаех, че ще раждаш при Мазнейкови, ако знаех щях да ти дойда на свиждане, аз живея на 500 метра от болницата ooooh! Пу, как ме е яд Confused

Бодливка, много си променена с новата прическа и лещите, направо ако те бях видяла на улицата нямаше да те позная, честно Crazy Иначе новия цвят ти стои чудесно и дължината ми се струва променена, нали?

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 20:18 от mishlentze

# 89
Телмичка,мила Hug Hug Hug

Анту,дано да му е интересно на Стефко.

Общи условия

Активация на акаунт