Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 349
  • 429
  •   1
Отговори
# 255
 PeaceВсичко излезе-24.36 $-17.36капс+7пощ.-смятай по курса за деня Wink
Картата ми е Американ експрес на Пощенска банка-кредитна Hug

# 256
Аз пия по половин кафена лъжичка студено пресовано масло, сутрин и вечер. Много е неприятно на вкус, но при мен е с лечебна цел. Peace
Предпочитам го пред капсули, а нямам време за да си смеля ленени семена.
Омазнява косата ми, да, това ми се получва дори от сусамов тахан.

# 257
Здравейте. Simple SmileТоку що се регистрирах във форума. Започнах да пия лелено масло на Барлийнс, но във форума прочетох,че от Щатите може да се поръча и излиза доста по-евтино. Порових в интернет и видях,че наистина е така. Сега обаче се чудя от кой сайт е най-евтино и сигурно да се поръча. Имам дебитна карта на ПИБ - Visa Elektron. Мисля да използвам нея, макар,че не знам колко отдържат от картата като плащаш с нея. После се притеснявам като дам адрес за доставка проблем ли ще е, ако е в провинцията а не в София? От пощата ли трябва да  взема пратката после? И след колко време пристига? И плащам ли някакво мито или други такси? Не са ми ясни тези неща и моля, ако някой знае да ми напише.Благодаря.

# 258
Капсулите от САЩ пристигат за различно време. Първият път чаках повече от 1 месец, а втория - 17 дни. Цената за доставка е 7 долара за 1 опаковка, независимо колко бр. капсули съдържа. Най-изгодно е да се поръчва опаковка от 250 капсули. Заедно с цената за доставка излиза по-малко от 32 лв. Поръчката става с кредитна карта.

# 259
  • София
Може и с дебитна.Aз така поръчвам.

# 260
Момичета,здравейте Wink търсих,търсих(чак ме заболяха очите  Shocked ) и не можах да разбера има ли ленено семе,което се продава готово смляно,от аптеките ли се купува,по добре е ленено масло или семе? И още нещо-някой пил ли е от лененото масло на Балчо?

# 261
  • Варна
Това се обсъждаше в първата тема...няма готово смляно ленено семе, но някой момичета си го мелят или носят някъде да им го смелят...купува се от диетичните щандове на големите магазини, в някой дрогерии също го предлагат  Peace Пак напред в темата се обсъждаше, че лененото семе е добре да се консумира в натуралния му вид, но и това което се продава под формата на хапчета никак не е зле...аз лично пиех (сега почивам, но пак ще почна) ленено семе на капсули и ефекта е невероятен  Peace

# 262
  • София
Пак напред в темата се обсъждаше, че лененото семе е добре да се консумира в натуралния му вид, но и това което се продава под формата на хапчета никак не е зле...аз лично пиех (сега почивам, но пак ще почна) ленено семе на капсули и ефекта е невероятен  Peace

Мацко, а не ти ли излизат пъпчници от лененото семе ?  newsm78

# 263
  • Варна
В началото да...явно има период на изчистване на организма  Crazy но след това кожата се изчиства и се чувствах много добре...края на лятото планирам пак да започна, че сега пия други добавки  Crazy

# 264
  • София
В началото да...явно има период на изчистване на организма  Crazy но след това кожата се изчиства и се чувствах много добре...края на лятото планирам пак да започна, че сега пия други добавки  Crazy

Да и аз така знам, че се изчиства организмът и затова се появяват пъпчици.  Tired

# 265
  • Варна
Е, то не е кой знае колко много...в смисъл не ти изглежда лицето като болно от шарка  пък и не при всеки се случва:crazy: ... според мен си струва   bouquet

# 266
аз лично пиех (сега почивам, но пак ще почна) ленено семе на капсули и ефекта е невероятен  Peace
А при теб лично в какво се изразява "невероятния ефект" от приема на ленено масло?
Аз съм приемала много и различни добавки, но от никоя няма осезаема промяна в кожата и косата.

# 267
  • Варна
XS, ами чувствах се много жизнена и здрава...а при мен това невинаги е така...кожата ми се изчисти...за косата не мога да кажа, че съм видяла някакъв ефект, но съм сигурна че има...  Flutterно всеки организъм е много индивидуален и ако на теб ти действа нещо по един определен начин на мен може да ми действа по друг  Peace

виж промяна в косата видях като пиех добавките на Phyto  Crazy

# 268
При мен пък най-голямата промяна беше в косата.

# 269
  • Варна
Балу, още едно доказателство, че при всеки действа различно  Peace
как се промени косата ти...

Общи условия

Активация на акаунт