Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 346
  • 429
  •   1
Отговори
# 75
 До DarkMoon
След колко време си получи капсулите?Аз направих поръчка на 30,10,07 и след като не ги получих до средата на ноември им писах един имейл,на който ми отговориха,че не били разпознали адреса ми и затова ги изпратили отново на 16,11,07.Днес сме 10 декември а още нищо не съм получила ?Знаете ли какво се прави в такива случаи,освен да се пие студена водица?   

# 76
До DarkMoon
След колко време си получи капсулите?Аз направих поръчка на 30,10,07 и след като не ги получих до средата на ноември им писах един имейл,на който ми отговориха,че не били разпознали адреса ми и затова ги изпратили отново на 16,11,07.Днес сме 10 декември а още нищо не съм получила ?Знаете ли какво се прави в такива случаи,освен да се пие студена водица?   

22 календарни дни. Поръчах някъде на 13-14 октомври. Получих мейл на 17 октомври, че тръгват и си ги взех от пощата на 8 ноември.

Момичета, защо не си купите ленено масло, има такова в бутилки, на диетичните щандове.
Защото лененото масло не може да се съхранява дълго време в обикновено състояние и свойствата му се променят при наличието на светлина. Капсулите са специално обработени точно в тази посока.

# 77
На 21.11.2007 г. направих поръчка на капсули флекс ойл чрез интернет директно от производителя в САЩ. Все още нищо не съм получила. Някой имал ли е такъв проблем?

# 78
Кво се занимавате с доставки чак от САЩ и после им треперите? По аптеките вече масово се продават капсулките на добра цена. Аз примерно си купувам по 44 лв 250 бр. капсули. Колко излиза същото количество с доставка от САЩ?

# 79
  • София
По аптеките вече масово се продават капсулките на добра цена. Аз примерно си купувам по 44 лв 250 бр. капсули. Колко излиза същото количество с доставка от САЩ?
Би ли споделила откъде ShockedВчера купих 100 табл.за 34 лв.

# 80
Да, но има нова фирма производител- конкурент и цената е доста различна вече. Аптеката е в Мусагеница.
По аптеките вече масово се продават капсулките на добра цена. Аз примерно си купувам по 44 лв 250 бр. капсули. Колко излиза същото количество с доставка от САЩ?
Би ли споделила откъде ShockedВчера купих 100 табл.за 34 лв.

# 81
Аз пия ленено семе-смляно /по 1 лъжица с прясно мляко/-съхранява се в хладилник за да запази качествата си.

# 82
Кво се занимавате с доставки чак от САЩ и после им треперите? По аптеките вече масово се продават капсулките на добра цена. Аз примерно си купувам по 44 лв 250 бр. капсули. Колко излиза същото количество с доставка от САЩ?

PeaceДа-би ли споделила откъде и на коя фирма са капсулите-дали са на Барлеанс или на друга newsm78

# 83
Аз все още не съм ги получила,направих поръчка на 30,10, но явно са се върнали обратно,защото са ги препратили отново на 16,11 но досега нищо.От VitaminLife.com ги поръчах и ме успокояват че ако се върнат отново,ще ме уведомят.От там ги поръчах след една статия във вестника че единствено капсулите на Барлеанс се съхраняват правилно и че в България е пълно с ментета на разни други фирми.

# 84
32 лева за 250 капсули излиза, в  това число 7 долара за доставката.. Не съм виждала никъде у нас да се продава разфасовка от 250 капсули на Barleans. Всичко, което предлагат на тази фирма е 100 капсули за най-малко 34 лв. Нямам проблеми с Vitaminlife. Пращат мейл когато поръчката е обработена и приета, и втори мейл когато натоварят пратката с експедиционен номер. Това ми е трета поръчка.

# 85
Капсулите в опаковка по 250 бр. не са на Барлийнс, а на Нейчъръл уейс или нещо подобно.

# 86
  • София
Аз пия ленено семе-смляно /по 1 лъжица с прясно мляко/-съхранява се в хладилник за да запази качествата си.

Защо в хладилник, за първи път чувам такова нещо  newsm78
На опаковката не пише.

# 87
Ето това си купувам за 44 лв. - 250 бр.

# 88
Капсулите в опаковка по 250 бр. не са на Барлийнс, а на Нейчъръл уейс или нещо подобно.
Навсякъде по света писаха, че само Барлеанс ги прави по най-качествената технология, за което има купища световни награди. То иначе има и български капсули с ленено масло и на цена се докарват горе-долу като тези на Барлеанс, предлагани в нашите аптеки (т.е. 34 лв за 100 бр. по 1000 мг.), но какъв е смисъла да ги купувам като са в прозрачна желатинова капсула, а светлината е един от най-вредните фактори, влияещи на лененото масло. При положение, че оригинал на Барлеанс ми излиза 32 лв за 250 капсули как да си купя всичко останало със съмнителен произход и качество? Дори и тези на Сасано излизат по-скъпи от поръчаните от Щатите пак за 250 бр. а и тази фирма ми е абсолютно неизвестна.

ПП: Сасано, по колко милиграма е една капсула от тези, които ти си купуваш?

# 89
Ето това си купувам за 44 лв. - 250 бр.

В продуктовия каталог на тази фирма не открих да предлагат ленено масло на капсули newsm78   http://www.naturalways.com/productList.htm

Общи условия

Активация на акаунт