Dress-for-less

• 57 389
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 300
chockolina аз чак другата седмица ще успея да ти пусна паричките. Благодаря   bouquet
Имам едно предложение, да се уточним кой ден и някакъв часови интервал в който ще се пуска поръчката, за да може всички да сме на линия когато това става, за да може да сменяме липсващите артикули.  Peace   И ако някой липсва, да не изчакваме прекалено дълго, защото все повече се усложняват нещата. Аз нямам нищо против ако ме няма на линия да пуснете поръчката без мен   Peace

# 301
  • Пловдив
И аз нямам против да се пуска поръчка ако някой го няма на линия, а му се е изчерпал артикула!

chockolina , мисля моя остатък да го добавиш към някоя следваща поръчка! Peace

Благодаря и аз за отзивчивостта и търпението да ни организираш!

А дали има дата, на която се очаква да пристигне поръчката?! newsm78

# 302
  • София
Съгласна съм с решението да се пуска поръчка когато е изчерпана стоката  Peace

Мислите ли, че ще има по-големи коледни намаления или не  newsm78 Обаче ако има, ще е страшно разграбване и объркване на поръчките... ooooh!

# 303
момичета,аз също съм съгласна да се пуска поръчка при изчерпан артикул!

а като гледам доста нови неща пускат.... ooooh! може да направим до края на месеца още една поръчка  Mr. Green

# 304
Здравейте и от мен.Не съм на линия,защото скоро май ще се ражда.Днес бях цял ден по доктори,но съм си в къщи за сега.Ако случайно се изгубя  по трасето стискайте палци Laughing

# 305
 newsm10

п.п. при кой д-р ще раждаш?нали в Плевен...?

# 306
При доцент Танчев.Той е шеф на генекологията.

# 307
Аз не разбрах този месец ще пускате ли поръчка , че съм си харесала едно яке  Grinning

# 308
чоколинана теб пратиха ли ти офертата за роклята на Мис Сиксти?И ако да можеш ли да я поръчваш?Защото като кликна на нея ми излизат други неща,а тази рокля я няма(черна е на цвят) Thinking

# 309
аз съм за петък, както предложи Чоколина Peace нямам претенции за часови интервал.
първата поръчка за колко дни пристигна до БГ?

# 310
  • Варна
tasi, получих е-мейла, на който е роклята, но също не успях да я открия, а доста търсих...
Ето всичко в момента на Мис Сиксти:
http://www.dress-for-less.de/tmpl/en/shop.tmpl?main_cat=1&ca … ss+Sixty&pg=0

eli_mama, предната поръчка я пуснах на 9-ти, но поради това, че беше първа поръчка, ми поискаха допълна информация за проверка, тръгна на 12-ти. Пристигна на 27-ми, т. е. за 2 седмици.  Peace

Ако ще се събираме за петък, почвайте с пускането на линкове! Peace

Аз засега съм с тези - към 55 евро:

# 311
# 312
  • Варна
tasi, появи се тази рокля - обаче има само М-ка:
http://www.dress-for-less.de/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel=2 … Dub3mTHIPSmrLCnZN

# 313
оф,и аз я харесах тази рокля,но се съмнявам да изчака до петък... Confused

# 314
  • Варна
То и сега няма малък номер... Confused

Общи условия

Активация на акаунт