Dress-for-less

• 57 390
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Момичета, довечера ще пиша повече, че ми е много натоварено на работа днес. Peace

Поръчката ще се пуска утре, от 20 до 22 часа, нека всички да са на линия, за да може да се заменят нещата, които са свършили.

Засега двама човека са ми писали ЛС, че са превели пари - Etna и shehi.

Desika, до днес можеше да ги внесеш във всяка една банка, но от утре сутринта до вечерта само от Алианц направо ще пристигнат. От Варна май няма други, които да участват в тази поръчка... Нямам налични толкова пари в картата, за да ги взема в брой, за съжаление...

Моми4ета, ако сте се абонирали zа техния нюслетер, в него има линк и ако се паzарува 4реz него, има 12% отстъпка  Peace

Абонирана съм, но такъв нюзлетър не съм получила. Rolling Eyes Пък и щом важи до днес...

# 376
Момичета, страхотни сте!Как само се организирате!аз си харесах балеринките на Чоколина, но за сега няма моя номер!Ако се появи 39 се включвам при първа възможност Grinning

# 377
Пуснах пари, ама и аз не знам за какво   hahaha    hahaha
Пратили са ми имейла офертата за -12% , а трябва да е при   chockolina    Mr. Green

# 378
При мен пиШе 4е е до 13.12. вклю4ително  newsm78

# 379
  • Варна
Имам е-мейл! Сега съм го получила!
Пише, че е до 13-ти! newsm44

# 380
chockolina,писах ти на лични за поръчката и превода...

# 381
  • Варна
По сметката ми са преводите от:
shehi, Etna, tasi, TINA и kamelia77.

Чакаме jijibiji и desika, доколкото се сещам. Peace

# 382
 Shocked от известно време разглеждам dress-for-less и виждам как номерациите на определени блузи които следя направо изчезват за отрицателно време.....
дано тази която искам остане,но малко ме съмнява  Cry

# 383
Моята пак я няма   #Cussing out   Не искам да разглеждам повече, утре след обяд ще влеза и ако ми хареса нещо ще пиша   Cry

# 384
и на моята блуза се изчерпа S-номер  Confused
....защо снощи се изчерпа XS,а днес се появи?

# 385
Момичета ами моето яке също се изчерпа и остана само XL размер  Confused Снощи гледах и едни ботуши на Мис Сиксти а днес и тях ги няма  #Cussing out Какво ще правим  Rolling Eyes

# 386
предлагам след като се включи ,Chockolina,довечера- ако имаме сумата над 400 евро за безплатна доставка да пускаме поръчката...

или да изчакаме....незнам  Rolling Eyes забелязах ,че снощи на един потник имаше само XL,като номерация,а сега има всички без S-явно зареждат постоянно...е някои неща,но пък и много от ботушите бяха само с по един номер,а от вчера има всички!

п.п.можеш ли да разбереш,какво правят в този сайт  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 11:46 от kamelia77

# 387
Сега пак излезе L размер от якето  Shocked Абе превеждам парите пък ако има, има ако не здраве да е  Whistling

# 388
ами аз преведох парите вчера -пък каквото стане!
ако я няма блузата,тези пари ще останат в сметката на Chockolina,за следващата поръчка!

# 389
И аз така направих, преведох парите, и незнам какво ще поръчвам. Харесала съм си една туника която ту я има, ту я няма  newsm78
Снощи нямаше никаква номерация от нея, сутринта ги и маше всичките, после останаха 2-размера, сега пак има. Шантава работа.  Crazy  Довечера всички на линия, решаваме, сменяме и пускаме без да отлагаме   Peace

Общи условия

Активация на акаунт