Dress-for-less

• 57 405
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Няма как да разберем - в сайта за проследяване пише само кога е напуснала Германия. Дори на първата, която вече пристигна, все още това пише.
Днес ще мина през митницата - да проверя дали случайно не е дошла втората поръчка, ако я няма - възможно е да дойде между празниците. За третата - не ми се вярва да дойде до Нова година - втората я пуснахме поне 4-5 дни по-рано, а още я няма... Tired Аман от тия стачки, явно и тук забавянето на това се дължи. Една поръчка, която направих в Ларедут на 29.11., още не ми е дошла; от Ягодката също чакам една от началота на декември... #Cussing out

# 496
Не се ядосвай, според мен е нормално, аз си получих вчера Ларедутската поръчка от 3.12, но в пощата беше сташна навалица, не бях виждала до сега такава лудница   Crazy

# 497
  • Варна
За тази от Ягодката се ядосвам, защото беше подаръкът за баща ми за Коледа и сега трябва да търся нещо друго... Tired Но не съм само аз, толкова много хора не са си получили поръчаните за Коледа подаръци... Close

# 498
Ебаси и поръчките и чудото.
Брат ми прати колет от Испания и за една седмица пристигна и то даже обикн. не беше препоръчан.
Тези шваби смотани. smile3515 Мъжа ми сега на мен ми мели сол на главата.
За тези от Ягодка пък да не говорим ама там руснаците са виновни,от 4 дни ми държат поръчката там.

# 499
  Дано имаме късмет да ни огрее предновогодишно..  Laughing
    Весела Коледа на всички!!

# 500
  • Варна
Според мен забавянето е заради стачките, не са виновни немците.

Весела Коледа и от мен!

# 501
santa2ВЕСЕЛИ И ЩАСЛИВИ ПРАЗНИЦИ МИЛИ МАМИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА.  People SantaПОЖЕЛАВАМ ВИ В СВЯТАТА НОЩ ДА СЕ ОБИЧАТЕ, ДОМЪТ ВИ ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕН И  ДА ПОЛУЧИТЕ МИЛИОН ПОДАРЪЦИ И ЦЕЛУВКИ. santa2

Какво се реши за поръчката - преди или след НГ?

# 502
Весела Коледа на всички.И дано да ни дойдат поръчките до НГ. Crazy

# 503
Весела Коледа!!!!!!

# 504
Какво става бе хора поне първата поръчка няма ли я Confused

# 505
Ние първата много отдавна я получихме. Сега чакаме втората и треатата. Мисля че по празниците е нормално да закъснее. Както виждам от всички онлайн магазини има забавяне. Търпение му е майката   Peace

# 506
  • Варна
Днес нищо не е дошло... Мъжът ми си е във Варна, ходи до митницата да провери.

tasi,  TINA, вие в Русе ли сте? Да спретнем едно кафе утре следобед?

# 507
И аз ще се включа в новата поръчка.Сега отивам да разглеждам. Wink

# 508
С удоволствие,но утре ще ходим в Румъния ии сигурно ще се забавим.

# 509
А моето яке в коя поръчка е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт