Dress-for-less

• 57 406
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 555
Oх, дано, дано      Praynig     Praynig   Praynig

# 556
наистина,дано,че голямо чакане на тези поръчки  Mr. Green

# 557
  • Варна
Сега погледнах, първата поръчка е напуснала Германия на 14.11., а съм я получила на 27.11.2007. Това са 9 работни дни. Като махна дните на празниците (27 и 28 включително), днес стават 9 работни дни от потеглянето на втората ни поръчка, така че реално няма забава, просто ние сме по-нетърпеливи.

# 558
То вече доста неща има на Мис Сиксти така,че чакам... да поръчваме. Sunglasses
Между другото в Румъния нещата им са на същите по-ниски цени в сравнение с Бг.

# 559
  • Варна
Те в Бг цените им са ненормални. Не само на Мис Сиксти. Все се сещам как от Флоренция си купих раничка на Бенетон за 17 евро, прибирам се в България и гледам протмоне от същата серия се продава за 55 лв. ooooh!

# 560
в Германия подобна блуза като тази я купих за 40 евро,но там хората имат коледно намаление ,а не като при нас  Mr. Green

# 561
в Германия подобна блуза като тази я купих за 40 евро,но там хората имат коледно намаление ,а не като при нас  Mr. Green

Laughing не е Коледно намаление, а zимно, което е след Коледа, продават това което не продаваха край праzниците, преди да дойдат новите колекции  Wink  В момента в МЕХХ има 50%  Party

# 562
Аз така се бях навила в новата поръчка да си взема едни балеринки на Kangaroos, но те съвсем са  Sickизчезнали!Да крепя ли надежда,че ще се появят?!Вие сте по-вещи в този сайт, как мислите? Hug

# 563
Аз така се бях навила в новата поръчка да си взема едни балеринки на Kangaroos, но те съвсем са  Sickизчезнали!Да крепя ли надежда,че ще се появят?!Вие сте по-вещи в този сайт, как мислите? Hug

Peace те изчезваха няколко пъти!ако имаш късмет ще се появи твоят номер!!!

# 564

Laughing не е Коледно намаление, а zимно, което е след Коледа, продават това което не продаваха край праzниците, преди да дойдат новите колекции  Wink  В момента в МЕХХ има 50%  Party

Peace аз бях няколко дни преди Коледа в Германия....но както и да е - факт е ,че имат големи намаления....е все пак с някои изключения  Wink на Pepe нещата нямаха изобщо!

# 565
  • Пловдив
Специално дрехите на Мис Сиксти са на наистина добри цени!
Някои от нещата, които ги има в сайта ги гледах в магазина им в Пловдив на двойна цена /дори повече.. #Cussing out/!!! #Crazy

П.С kamelia77, страхотно куче... Mr. Green

# 566
 Crazy
след намаленията в промода ще огрее ли скоро поръчка тук?
или ще чакаме да пристигнат декемврийските поръчки?

# 567
Декемврийските поръчки още ли не са пристигнали

# 568
Аз си направих поръчка на 27 .12 . , но още я чакам ,надявам се вече тези дни да пристигне

# 569
  • Варна
Още не са пристигнали, но и аз не съм ходила до митницата от понеделник насам, че много късно се прибирам от работа. Ако успея, утре ще мина, ако не - в събота. Peace

Общи условия

Активация на акаунт