Dress-for-less

• 57 399
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 735
И аз ще преведа парите днес  Peace

chockolina, кажи кога ще пускаш поръчката, за да може всички да сме на линия, ако нещо се е изчерпало, да се заменя и да не се отлага поръчката

# 736
tedd и аз нося XS в повечето случаи от промод, оттук имам една блуза но тя е на друга фирма и S ми е голямо

ами аз затова се ограничих само до една чанта, дано не сбъркам...

# 737
http://www.dress-for-less.de/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel=7 … IsiX8_1cdrKZYkxpS-XS-18евро.
чоколина изчисти си пощенската кутия

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 14:36 от tasi

# 738
  • Пловдив
Днес така и не ми остана време да отида до банката, но ако преведа утре на обяд от клон на Алианц ще можеш ли вчерта да пуснеш поръчка....дали ще пристигнат навреме... newsm78

П.С. Кутията ти е пълна..  Rolling Eyes

# 739
Аз пуснах парите  Peace

# 740
    И аз  Peace

# 741
Днес така и не ми остана време да отида до банката, но ако преведа утре на обяд от клон на Алианц ще можеш ли вчерта да пуснеш поръчка....дали ще пристигнат навреме... newsm78

aз ще преведа парите утре от клон на Алианц,до вечерта са при Chockolina  Peace

# 742
а по кое време правите поръчките, вечерта ли?

# 743
ами последният път беше вечерта от 20 до 22 часа  Peace чакаме да се включи ,Chockolina-все пак тя прави поръчката и когато на нея и е удобно!

# 744
  • Варна
Уф. Моя мъж не харесва якето и не го ще. Чоколина, ако не забравиш пусни ми само дрънкулката... дано не ви съсипя поръчката и се съберат пари и без това яке. Rolling Eyes
И аз пробвах да ти пусна ЛС ама не стана. Simple Smile

# 745
Моята туника свърши и аз няма да поръчвам,добре,че е евтина. Peace

# 746
  • Варна
На линия съм вече и си разчистих кутията. Hug
Понеже имам страшно много работа през деня, отново ще пуснем поръчката вечерта - но ми се струва, че два часа е прекалено дълъг период за изчакване. От 21.00 до 22.00 часа как ви се струва?! Мога и по-късно, ако ви е по-удобно.
По сметката ми са парите на Flash*, tedd, elita, Къдрокоска, TINA и lorena. Peace

tasi, на мен ми се отваря туниката - има М размер. Peace

# 747
ами...21, 21 както кажеш Laughing аз дори ще проверя дали я има чантата по- рано защото може да отсъствам довечера, но и да я няма не поръчвай нищо и готово, дано не объркам и аз нещата..

# 748
пуснах парите...Chockolina, по-късно ще дам линкове!

# 749
Момичета , искам да ви попитам последната поръчка която направихте , за колко време пристигна !

Общи условия

Активация на акаунт