Dress-for-less

• 57 389
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 210
на LEE и Tommy Hilfiger! Lee-то беше най-малката,а на Томи може би да отговаря на XL...самите модели са някак стеснени,по тялото.
само на Том Тейлър му е добре !

Хм.....zаедно с кецовете поръ4ах и един пуловер на Хилфигер zа мъжът ми, който носи между М и Л. Вzех Л и си отговаря, маааалко му е големи4ко. Явно си е до артикул  Thinking
В описанието на артикулите обикновенно пиШе ако са тесни, т.е. по тялото, не пиШеШе ли?

# 211
не съм чела,че немският ми е малко слаб  Confused , но сега след като прехвърлих на английски,на блузата на Томи пише -slim fit ...това ли е обозначението

п.п.а и другото е,че е висок и тежък  Mr. Green явно не на всяка марка номерациите съвпадат!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 00:22 от kamelia77

# 212
  • Варна
Мисля, че пуснах сметката си на всички, които я нямаха.  Peace Моля, ако съм пропуснала някой, да ми пише!

# 213
не съм чела,че немският ми е малко слаб  Confused , но сега след като прехвърлих на английски,на блузата на Томи пише -slim fit ...това ли е обозначението
Slím Fit = по тяло, да  Wink

# 214
Slím Fit = по тяло, да  Wink

Confused ами другият път ще чета...

# 215
Мисля, че пуснах сметката си на всички, които я нямаха.  Peace Моля, ако съм пропуснала някой, да ми пише!
На мен не си я пратила  Embarassed

# 216
  • София
Може ли и на мен да изпратиш сметката. Нещо не ми се отваря сайтът, допреди 2 часа си беше ок  Thinking

# 217
  • Варна
На мен не си я пратила  Embarassed

Embarassed Веднага я пращам!

elix, и на теб!

# 218
  • Пловдив
Аз съм превела днес парички! Peace

# 219
  • Варна
Момичета, днес съвсем изключих за кода, който е написала Татяна! Превеждайте ми парите с калкулирана 10% отстъпка - надявам се все още да действа при пускането на поръчката. Които са ми превели вече пълната сума, ще видим как ще се оправим после - напр. ще пратя после пратките  не за сметка на получателя, а ще ги платя направо (ако има някакъв остатък, ще го пъхна в пакетите). Друг вариант е парите в повече да останат за следваща поръчка. Flutter

# 220
Никакво връщане на пари Naughty по пощата, само в стока. Whistling ще има пръчка. Crossing Arms

# 221
  • Варна
Оф, ами какво да направя, като съм мислела за нещо друго днес  Crazy! Напомняйте ми друг път! Praynig

# 222
Какви пари ще връщаш?Не стига,че тук си се заела да ни задоволяваш капризите ами се притесняваш и за глупости.Колко много има да черпим........ Laughing

# 223
  • Варна
bili2003, ти пък даже си ми пуснала повече отколкото е цената без намалението. Party

До момента имам преведени и получени пари от:
Flash*
tasi
steli-ssd
TINA
bili2003
Има и едни 10 евро без посочено име на вносителя, предполагам, че е eli_mama 
 - нека да ми потвърди. Peace

# 224
 Mr. Green аз съм тази без името дето праща пари
писах и на лични - надявам се да няма проблем и да се организираме бързо Peace
освен, че са ми малки краката, явно и сивото вещество от време на време ми е в дефицит Crazy

Общи условия

Активация на акаунт