Dress-for-less

• 57 391
  • 1 111
  •   2
Отговори
# 315
# 316
Някой може ли да ми каже какво означава когато за сутиена пише,че е Bra newsm78

# 317
Някой може ли да ми каже какво означава когато за сутиена пише,че е Bra newsm78
bra е сутиен на английски

# 318
Ами на някой пише bra,а на други  push-up и за това си помислих,че е вида на самия сутиен. Rolling Eyes

# 319
  • Бургас
Разглеждах досега сайта, има доста интересни неща! Само едно не ми стана ясно: върви надпис, че има промоция до края на годината "безплатна доставка"! Като слагам неща в кошницата и чекна страна примерно: Австрия, Франция и която и да е друга от ЕС излиза шипинг: 0,00, сложа ли България се появява 19.00 Евро! Как може такова безобразие! Явно още не са разбрали, че и ние сме в ЕС !  #Cussing out

# 320
Аз не разбрах този месец ще пускате ли поръчка , че съм си харесала едно яке  Grinning
Да попитам пак кога ще пускате поръчката  Rolling Eyes

# 321
Доколкото виждам момичетата вече пускат линкове на нещата които искат за поръчка евентуално в петък, но първо трябва да се събере сума над 400Е  Peace   Ако искаш да се включиш дай линк    Peace

# 322
Ами на някой пише bra,а на други  push-up и за това си помислих,че е вида на самия сутиен. Rolling Eyes
push-up e модел сутиен, "повдигащ"

# 323
Цената на артикулите с намалението ли е или ние трябва да си махнем съответния процент?

# 324
С намалението е  Peace

# 325
Благодаря.
Хм...предпочитах другия вариант  Wink.

# 326
  • Пловдив
Аз ще пропусна засега тази поръчка, че тия коледни подаръци направо ме разориха..... ooooh!

Но пък до четвъртък имам време за разсмисъл... Hug Rolling Eyes

# 327
  • София
Аз ще пропусна засега тази поръчка, че тия коледни подаръци направо ме разориха..... ooooh!

Но пък до четвъртък имам време за разсмисъл... Hug Rolling Eyes

Аз пък ще чакам да си получа първата поръчка, да видя дали съм уцелила номера  Rolling Eyes

# 328
  • София
отдавна разглеждам и ви чета и мисля в следващата и аз да се включа, макар и скромно Simple Smile
това съм си избрала, както и това: http://www.dress-for-less.eu/tmpl/en/geschenke_detail.tmpl?img_t … sfPr3S1rY8THUQAZ8
като се реши кога ще е поръчката веднага превеждам парички  Hug

# 329
Аз искам ей това яке - http://www.dress-for-less.de/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel=3 … bbana;main_cat=1#   На кого да дам парички ?

Общи условия

Активация на акаунт