Dress-for-less

• 57 402
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 435
И при мен е ОК , благодаря  Peace Сега остава да чакаме  Grinning

# 436
desika, аз разглеждах твойто яке,но не разбрах изобщо какви са тези каишки,които минават през ръкавите и гърба.... Embarassed

# 437
Мислех че съм само аз дето не схванах за какво са каишките   Joy
След дълго гледане реших че са само декорация   newsm78

# 438
  • София
Не, чакам jijibiji и kamelia77, нали обявихме до 22 часа, дотогава ще задържа. Peace

http://www.dress-for-less.co.uk/tmpl/en/geschenke_detail.tmpl?co … fj-Z0;main_cat=36

съжалявам за закъснението, ако не сте пуснали това е потничето, М размер, ако няма пусни ми С, ако няма - следващия път че се налага веднага пак да изляза, извинявам се много Sad

# 439
jijibiji,поръчката е пусната от повече от 1 час,а с нея и твоето потниче М-размер ...след дълго умуване,сме го уцелили точно  Peace

# 440
  • София
И при мен всичко е точно!Още един път благодаря на chockolina  Hug

# 441
Готово! Peace

Предния път виждахте ли поръчката без да ми пращате е-мейли за достъп? Ако не - пратете ми сега на ЛС, да ви дам достъп. Peace

къде се гледа тази поръчка?

# 442
# 443
ще трябва Chockolina ,да ми даде парола...

# 444
  • София
jijibiji,поръчката е пусната от повече от 1 час,а с нея и твоето потниче М-размер ...след дълго умуване,сме го уцелили точно  Peace

лелее, момичета, страшни сте, много ви благодаря и се извинявам на всички че ви затрудних, но вие сте се справили невероятно! голямо черпене имате от мен Hug
аз много закъснях и тъкмо се прибрах преди малко и половинката установи че си е загубил всички документи някъде и айде обратно да ги търсим, само успях да напиша набързо предното съобщение...за щастие всичко завърши добре - документите ги намерихме и вие сте ми поръчали потничето точния рАЗмер, супер сте Simple Smile
  bouquet

# 445
  • Варна
Тук е новата поръчка:
http://docs.google.com/Edit?tab=view&docid=d4r2dpg_23g367vqfm
Който иска достъп, да ми пише е-мейла си на ЛС - само така мога да го разреша. Peace

jijibiji, ти ако знаеш какво разследване направих - изчетох всичките ти мнения въвъ форума, писах на Тедито и така стигнах до извода, че си поръчваш 1 или 2. Момичетата тук ми помогнаха да преценя дали е М и така... реших да рискувам и ти пуснах потничето. Peace
Добре, че и при вас всичко е завършило благополучно, че е много гадно да се загубят документи.

Мислех че съм само аз дето не схванах за какво са каишките   Joy
След дълго гледане реших че са само декорация   newsm78

И аз се чудих, накрая реших същото. Ще ми е много интересно да го видя на живо. Flutter

Имам потвърждение на е-мейла си за поръчката.

За предната да кажа, че на 11-ти е напуснала Германия и вече пътува към нас. Hug

# 446
  • София
Тук е новата поръчка:
http://docs.google.com/Edit?tab=view&docid=d4r2dpg_23g367vqfm
Който иска достъп, да ми пише е-мейла си на ЛС - само така мога да го разреша. Peace

jijibiji, ти ако знаеш какво разследване направих - изчетох всичките ти мнения въвъ форума, писах на Тедито и така стигнах до извода, че си поръчваш 1 или 2. Момичетата тук ми помогнаха да преценя дали е М и така... реших да рискувам и ти пуснах потничето. Peace
Добре, че и при вас всичко е завършило благополучно, че е много гадно да се загубят документи.

малее, сериозно разследване наиситна сте направили, и резултата е точен  Peace
наистина съм очарована от вниманието ви и желанието да съдействате по този начин...а аз преведох парички още към обяд, но дори не успях да пиша, че съм ги превела, колко и за какво, а вие всичко сте разгадали, страхотни сте, още веднъж МНОГО БЛАГОДАРЯ и се ИЗВИНЯВАМ за това което ви причиних   bouquet

П.С. и тия документи добре че се намериха /бяха изпаднали от джоаба му/, че всички му бяха там и точно по празниците щеше да е много голяма мъка, ако не ги бяхме намерили...внимавайте, пазете си нещата, че само при мисълта лошо ти става.... ooooh!

# 447
desika, аз разглеждах твойто яке,но не разбрах изобщо какви са тези каишки,които минават през ръкавите и гърба.... Embarassed
Ами според мен са декоративни и имитират тези парашутистките якета  Crazy Като дойде ще го видим става ли за пред хора  Laughing

# 448
Момичета,имам следният въпрос.Тези ваучери със някаква сума подарък за сметка на кого са,т.е. като изпратиш уведомителен и-мейл на някого той получава ваучер подарък от кого-от самата фирма или от ..мен примерно,ако аз изпращам и-мейла

# 449
Момичета,имам следният въпрос.Тези ваучери със някаква сума подарък за сметка на кого са,т.е. като изпратиш уведомителен и-мейл на някого той получава ваучер подарък от кого-от самата фирма или от ..мен примерно,ако аз изпращам и-мейла

newsm78  ниЩо не раzбрах.

Общи условия

Активация на акаунт