Dress-for-less

• 57 403
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 450
Сега като си седя и се чудя какво да правя и се замислих върху написаното от чоколина,че някой от артикулите ги няма и после пак се появяват,защото ги слагат в кошницата си и после ги махат(ако няма да ги купуват).Защо всеки който каквото си хареса не си го сложи в кошницата ден-два преди поръчката и когато стане време чоколина да поръчва да освобождава стоката,а тя да си я слага в нейната. Mr. Green
Ама наистина нямам работа Crazy
За сметка на фирмата,да не съм луда да пращам мейли и да давам по 5паунда.Като пратиш мейл фирмата дава код на получателя за да си ползва парите.

# 451
Не става това със запазването в кошницата, вчера цял ден се опитвах да задържа блузата в моя размер в кошницата и не става. Постоянно ме изхвърля от акаунта, кошницата се изпразва и блузата я няма вече в желаната номерация. Тази кошница не пази постоянно нещата, а временно докато се направи поръчка. 

# 452
Момичета,имам следният въпрос.Тези ваучери със някаква сума подарък за сметка на кого са,т.е. като изпратиш уведомителен и-мейл на някого той получава ваучер подарък от кого-от самата фирма или от ..мен примерно,ако аз изпращам и-мейла

newsm78  ниЩо не раzбрах.

Какво точно не разбра.?!В начална страница има опция да изпратиш имейл на приятел с информация за сайта ,придружен с ваучер за 5 паунда.Попитах за сметка на кого е този ваучер.Подарък от фирмата или за сметка на този,който изпраща имейла

# 453
Момичета,имам следният въпрос.Тези ваучери със някаква сума подарък за сметка на кого са,т.е. като изпратиш уведомителен и-мейл на някого той получава ваучер подарък от кого-от самата фирма или от ..мен примерно,ако аз изпращам и-мейла

newsm78  ниЩо не раzбрах.

Какво точно не разбра.?!

Нали бях писала кое е раzбрах. НиЩо  Laughing  В сайта има не само един вид вау4ер, кристалната ми топка се с4упи и нямам и боб вкъЩи 4е да хвърля, та не можах да гадая  Rolling Eyes
Та теzи вау4ери от "Тел а френд" са zа сметка на фирмата.

# 454
, кристалната ми топка се с4упи и нямам и боб вкъЩи 4е да хвърля, та не можах да гадая  Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha Развивай се,развивай се ,Танче.Топките са отживелица.Ама пробвай на кафе или айран.По-актуално е Joy Joy Joy
Аз разгледах сайта отгоре-отгоре и не видях,че има различни ваучери...важното,че се разбрахме Wink

# 455
, кристалната ми топка се с4упи и нямам и боб вкъЩи 4е да хвърля, та не можах да гадая  Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha Развивай се,развивай се ,Танче.Топките са отживелица.Ама пробвай на кафе или айран.По-актуално е Joy Joy Joy
Аз разгледах сайта отгоре-отгоре и не видях,че има различни ваучери...важното,че се разбрахме Wink

Брех, не съм в 4ас с модните тенденции в гадателството, да му се невиди  Laughing
Отивам да си правя Айрян  Laughing Наzдраве  Peace

# 456
 Аз черпя.. Нали съм с 5 паунда напред от ваучера Joy Joy Joy

# 457
chockolina,линка който ми прати не се отваря....но не е важно  Hug просто исках да видя...любопитство  Peace

# 458
7HKFB6QFMUU7   Намалява 8 паунда ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80

# 459
  • Варна
kamelia77, кликни тук, трябва да стане! Peace

ДЕЗИРЕ, мисля, че ваучерът е за 3 паунда (5 евро). Wink Ако си го пратиш от един акаунт на друг, трябва да стане.

monda, при мен не действа този код... Confused

# 460
Момичета,поръчка? Whistling

# 461
  • Варна
tasi, нямаш спиране! Crazy

Офф, по Коледа съм в Русе. Laughing

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 10:16 от chockolina

# 462
И аз съм в Русе по Коледа, дайте да се срещнем. Че имам да черпя  Party

# 463
  • Варна
Е, щом ще черпиш  Laughing, няма да се дърпаме, я! Joy

# 464
Е, как ще се дърпаш, теб специално има много да черпя, а съм и именичка и рожденичка   

Общи условия

Активация на акаунт