Dress-for-less

• 57 406
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.Варна
Още не са пристигнали, но и аз не съм ходила до митницата от понеделник насам, че много късно се прибирам от работа. Ако успея, утре ще мина, ако не - в събота. Peace

Ще дойдат,няма накъде... :Дали няма вече да се организира нова поръчка-харесала съм си ски екипи,а до края на месеца има допълнително 20 % намаление на ски-стоките.
А и ми трябва за средата на февруари... Nature Snowman

# 571
  • Варна
Мария, чакаме да се получи поне едната поръчка и тогава ще организираме нова. Peace

# 572
  • гр.Варна
Мария, чакаме да се получи поне едната поръчка и тогава ще организираме нова. Peace

А,ще се получи,ще се получи,въпрос на дни е ,а да се надявам ли,че има кандидати за нова поръчка,че да не си изтърва ски екипчето Simple Smile

# 573
Тя само да деойде някоя поръчка, да видиш колко бързо се събират желаещи за следващата   Peace

# 574
Тя само да деойде някоя поръчка, да видиш колко бързо се събират желаещи за следващата   Peace

smile3521

# 575
    И аз се заглеждам по ски екипте, ама да не дойдат за другия сезон... Joy

# 576
  • гр.Варна
    И аз се заглеждам по ски екипте, ама да не дойдат за другия сезон... Joy

Ох,и аз от това се притеснявам,затова и бързам...

# 577
Аз съм на съединител...

# 578
Незнам защо,но имам лошо предчувствие за поръчките.Дано не съм права. Praynig

# 579
tasi,недей така... Sad

# 580
Пепел ви на устата, ще дойде   Peace

# 581
  • Варна
tasi, дано не си права. Praynig
Днес не можах да мина през митницата, затова утре ще го направя. Решила съм, ако до 15-ти не получим втората поръчка, да пиша на Dress-for-less - те като изпращач имат право да изискат издирване на пратката.

# 582
не че има нещо общо с темата,но една приятелка днес ми се оплака,че поръчката й от "Ягодка"още я няма ...дата на плащане 7.12 ... Rolling Eyes

# 583
  • Варна
Азчета и по другите теми за онлайн пазаруване - много пратки от Ларедут от 22-23 ноември още не са пристигнали. Убедена съм, че проблемът е в нашите пощи... Чакам един колет от Канада, който дори не би трябвало да е за митница, изпратен е в края на ноември, още го няма... Confused

# 584
                Ама и ние сме луди за връзване, дошли - недошли поръчките ние напираме за нова  Joy

Общи условия

Активация на акаунт