Dress-for-less

• 57 405
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 645
В английският сайт са в паунди, а в немския - в евро! Peace
да защото аз гледам в английския  Laughing ясно
мерси   bouquet

# 646
  • Варна
Момичета, дойде и третата поръчка! Hug

Моля shehi, jijibiji и etna да ми напишат адресите си, за да мога да пратя и техните неща! Peace
Desika, ти ми пиши кога и къде да си видим през уикенда, за да ти дам якето!

Момичетата, които са ми пратили повече пари, да ми уточнят дали ще поръчват пак и парите да ги запазя за следваща поръчка или да не им пускам пратките за тяхна сметка, а да ги платя от парите в повече!

Това са:
lorena  – 7,80 Е
eli_mama  – 1,10 Е (от Варна, не я касае)
bili2003    – 6,10 Е
TINA – като изчислих и промодските поръчки – 36 Е
kamelia77 – 7,60 Е
tasi – 13,70 Е
etna  – 6,60 Е
shehi – 1,60 Е
desika – 30 Е (от Варна, не я касае)

За балеринките да кажа, че са с един номер по-малки от написаното, според мен. Аз нося между 36 и 37 и пръстите ми опират, значи са по-скоро 36. Peace Но са супер, с кеф ще си ги нося, надявам се да се поотпуснат.

# 647
  • София
Еее,това се казва приятна изненада!Така както се движеха нещата си мислех ,че поръчката при добър късмет ще пристигне другата седмица,а то...Супер! Chockolina пращам ти адреса си. Simple Smile

# 648
супер!!!
chockolina,какви са ти първоначалните впечатления от нещата,които сме поръчали... Grinning

# 649
  • Варна
Всичко ми се струва много хубаво, доколкото ги огледах през найлоновите пликове. Peace

С тебе и с Лорена нали си поръчхме един и същи сутиен - на мен ми е малко тесен, т. к. по принцип нося 75 С, а той е 70 С, чашката също леко ми е малка, но е хубав, много нежно стои.

Якето на Десика изглежда супер, също и ботушките Гола на Флаш.

Останалите неща не съм ги гледала в подробности, цяла вечер опаковам и подреждам кое на кого е... Crazy

# 650
         Аз ще поръчм 1-2 неща така че не ми връщай..  Simple Smile  Даже май ти пуснах на лични линк за една риза, но трябва да проверя, че съвсем изтрещях с тия поръчки  Shocked

# 651
Ами аз не искам да ми ги връщаш,ама може ли в тая поръчка да не се включвам,че не съм добре Confused
Пък в последствие може нещо да излезе Money Money Money Mr. Green

# 652
  • Варна
tasi, надявам се, че не е нещо здравословно! Всъщност каквито и да са неприятностите ти, дано по-бързо свършат! Hug

lorena, имам линк на ЛС за една ризка. Peace

# 653
  • Варна
До сега нанизвах връзки! Rolling Eyes Стават ми Sunglasses, добре изглеждат ще си ги нося! Laughing
И Гого си хареса блузата, но спокойно е могло да поръчам xl, но и така не е зле! Peace

# 654
  • Пловдив
chockolina, кога ще е следващата поръчка?!

П.С. Моите неща успя ли да ги пратиш днес?!

# 655
  • Варна
Не ми се говори за пращането! #Cussing out Пратих мъжа ми да се занимава, нито Интерлогистика, нито Спиди работели днес следобед, затова отишъл да ги пращ с Булпост. Вече 2 часа е там и попълва някакви документи, просто нямам думи!
На всички съм опаковала нещата иначе, т. е. пратките ще потеглят днес. Де що имаше кашони и кутии вкъщи, съм ги оползотворила.

# 656
Не съм добре от финансова гледна точка ама ще измисля нещо аз newsm12

# 657
  • Варна
А-а-а, то този месец, заради пустите намаления, и аз съм така. Rolling Eyes

# 658
  • Пловдив
А с Булпост пак до вкъщи ли ги носят, защото не съм ги ползвала?! newsm78

# 659
  • Варна
Пак до вкъщи трябва да ги донесат, нали е куриерска услуга.
Мъжът ми още ми се сърди. Confused

Общи условия

Активация на акаунт