Dress-for-less

• 57 405
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 660
Moите неща ще пристигнат с Булпост,така ли?
Кога да ги чакам?

# 661
  • Варна
Във вторник. Tired

# 662
# 663
  • Пловдив
Аз моя ако го накарам да направи такова нещо и няма да ми говори поне 1година!!! Rolling Eyes
 Joy
Ще му мине!
Благодаря за това, че се занимаваш с нашите покупки! Peace

# 664
  • гр.Варна

Мъжът ми още ми се сърди. Confused

Също като моя след аферата "Preissturz" .Още настръхва като се сети...

# 665
чоколина-целуни го от всички нас  love001,ще се отсърди Hug
Много ти благодаря за всичко.  bouquet(и на мъжа ти)

# 666
  • София
Момичета, пуснах няколко албума в Пикаса където можем да публикуваме нещата които сме купили онлайн обаче не са се оказали много успшни. Ако имате покупка, с която сте ударили на камък може да хвърлите един поглед на това http://www.pazaruvane.com/2008/01/personal-ads.html

# 667
  • Варна
Оф, целувах го, ама не спира да мърмори! Crazy

До края на тази седмица няма да имам възможност да пусна поръчка, така че предлагам да я пуснем на 30-ти (мисля, че е сряда) - да има време в понеделник да се приведат парите, най-късно в сряда да са по сметката и вечерта да поръчам.
Може да пускате линкове тук на това, което сте си харесали - засега само информативно. След 28-ми - по обичайната схема - на ЛС, с линкове и номера на желаното, трите имена и преведената сума. Ако е от каталога Зима (вдясно линка за намаление), си ги смятайте с 20% намаление. Който има надвнесени суми в мен, да си ги изважда предварително и да ми пише. Peace

Аз съм си харесала това - - само не знам дали 36 няма да ми е голямо... Иначе излиза много изгодно с 20% намаление. Peace

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 19:16 от chockolina

# 668
  • Пловдив
Това, което си харесах се  е изчерпало като номера.... Confused
Дано докато стане време за поръчка да се появят отново! Praynig Hug

# 669
момичета кога ще поръчвате!!!искам и аз да се вклуча Hug

# 670
chockolina , е написала два поста по-нагоре за поръчката  Peace
аз се вкючвам засега - само да не се изчерпа номерацията на това ,което съм харесала...защото в последната поръчка нямах късмет!

# 671
БлАгОдАрЯ  bouquet

# 672
  • София
Тъй като и аз съм се засилила за тази поръчка - искам да попитам - като натисна бутона SALE в дясно ми излизат доста намалени неща...да свалям ли още 20 % от тях или нещо не съм разбрала  newsm78
Марси   bouquet

# 673
aз като гледам номерациите на повечето неща които ми харесват,може и да не участвам в тази поръчка  Sad

Мaria D,oт цената на снимката сваляш 20 %  Peace

# 674
Абе хора вие получихте ли си пратките от Булпост.Моята и днес я няма,преди малко мина пощальонката -няма.

Общи условия

Активация на акаунт