Dress-for-less

• 57 402
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 675
И аз още не съм я получила  Rolling Eyes

# 676
  • Пловдив
Аз си получиш нещата преди 30мин, от един любезен господин!

Благодаря на chockolina !!!   bouquet

# 677
  • Варна
Тия Булпост са страшна куриерска услуга! По пощата да ги бях пратила, щяха да пристигнат по същото време. Нямам думи, повече - никога с тях! Дано до края на деня всички си получите пратките! Peace

# 678
  • гр.Варна
Аз толкова питах кога ще има нова поръчка,но реших да си поръчам ски-екип,че докато дойде ще изтърва пистите.Затова не ме бройте с вашата поръчка.Успех!

# 679
  • София
Някой поръчвал ли е мъжко яке O'Neil XL
Ако да мооля за размери  Praynig Praynig Praynig

# 680
Аз днес си получих пратката, но ме извикаха в пощата да си я взема. На мен не ми пречи много благодаря на chockolina.
А сега за блузката, която си поръчах определено S размер по тази точно номерация ми е голямо Confused, но за следващия път ще си знам  Peace Хайде, кои каквото е получил да се хвали

# 681
  • Варна

Болна съм на тема яке на о'нийл откакто изтървах едно в ларедута. Сега дебна да се появи L размер и да е все още на 70% намаление. За размерите - сина ми е 188 висок, 85-6 кг, не е дебел т.е. няма корем, но си е едър. L размер му е добре, мери няколко в магазин на марката тук. Не знам XL колко е по-голямо. newsm78

# 682
Пощальонката каза,че днес няма да я получа щом сутринта я е нямало. ConfusedНищо да утре да дойде. Praynig

# 683
E какви са тея куриери? И после ще искат таксуване като пратка-пристигнала навреме,а ако трябва и от пощата да си я взимам....! #Cussing out
Я гледайте какво им пише в сайта:
Булпост - доставка на пратки в рамките на следващ работен ден до 110 населени места в страната
Доставка от врата до врата!
Опаковка, гарантираща целостта на пратката!
Конкурентни цени!

# 684
  • София
Моята жилетчица дойде  Party  Много е хубава, като размер малко ми е голяма, но не е фрапиращо.Дано и вашите неща дойдат днес.
chockolina , благодаря ти още веднъж   bouquet

# 685
  • София
моето потниче пристигна преди около час, на адреса, 4 лв. ми струваше.  Peace
Мнооого съм доволна, супер е и ми е точно размера, за което благодаря на всички, които се включихте в избора, когато мен ме нямаше   bouquet   bouquet   bouquet
И специални благодарности на Чоколина, която се занимава с всичко това   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Ще се постарая и снимка да пусна  Hug

# 686
сутринта в 10.00 ч. една позната от пощата ми звънна да отида да си взема колета  Peace

сега за нещата ...сутиена на Joop - ужас,едвам си напъхвам гърдите в него  Embarassed другият на Tam tam..горе -долу  Rolling Eyes незнам немците как я разбират тази чашка C...
пуловера на miss sixty e тънък,но много нежен,колана страхотен!ръкавиците им са хубави!мисля да си поръчам и шала,за да си направя комплект  Wink
на Ferre колана за мъжът ми  Peace
потник на Vive Maria ,размер S -добре ми е
от блузата на Pussy Deluxe  не съм очарована,но ще си я нося  Laughing
дънки на Алекс съм ги уцелила супер,доколкото е възможно ,че е висока -но слаба...към тях има някакви фибички закачени  Mr. Green

п.п.Chockolina,благодаря и от мен   bouquet а също така и на мъжът ти ,че се занимава с нашите капризи... Grinning

# 687
Е, дайте някоя снимка, някой линк, да видим кое ви хареса и кое не  Peace

# 688
  • София
аз на потника линк не мога да дам, защото го няма вече, Mustang e
ето снимка от сайта:

# 689
Еее,само аз ли нямам още пратка  smile3511 newsm45
А на всичкото отгоре и телефона им за справки не може да бъде избран поради технически причини.....
Едит: Сега им проработи телефона:оказа че мъжът на Чоколина ми е сбъркал адреса  hahaha -писал на булеварда номер 464, вместо 46  Joy ,та сега ще ходя да си я взема от офиса им пратката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт