Dress-for-less

• 56 720
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте момичета,

може би вече е късно, но дали има шанс да се включа в поръчката ви утре?

Избрала съм си това яке в размер L
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel= … gner=0;main_cat=1

Ако все още мога да участвам, моля изпратете ми банковите координати, за да преведа сумата утре сутрин.

Поздрави и благодаря!

# 1 006
            За мен става  Peace

# 1 007
съжалявам, но и аз май отпадам. поне към този момент всичко, което съм набелязала го няма. също и якето на мъжа ми. довечера ще съм на линия, обаче не мога да кажа със сигурност че ще се включа.
много съжалявам за така създалата се ситуация ама направо го разграбват този сайт ooooh!

# 1 008
  • гр.Варна
chockolina,и аз съм на линия довечера. Не мога да устоя на тези ски якета-със 30% отстъпка стават супер изгодни  Peace .Макар че моят любим ябълково зелен цвят ту се появява,ту изчезва,но ако не го хвана-ще поръчам розов  Peace 

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 13:50 от marianik

# 1 009
  • Варна
Момичета, дори и eli_mama да не отпадне, пак нямаме 400 Е Rolling Eyes. Днес никой не ми е превел пари.
Ако и eli_mama отпадне, поръчката остава за 250 Е с участието на lorena,  marianik, mel..., monini и мен. От сума ти желаещи, в края на краищата само тези останахме... Confused Все пак мога да я пусна, като си разделим по 4 Е на човек.
И отсега казвам, че следващия път, докато всички не пуснат тук линкове и не сме сигурни, че имаме необходимата сума, просто няма да обявяваме дата за пускане на поръчката. В момента ми е страшно неудобно за това, че част от момичетата са превели пари, като са очаквали да имат право на безплатна доставка, а пък сега... Rolling Eyes Поне на трима нови човека пусках ЛС със сметката си този път, нито един от тях не се включи. Несериозно е. ooooh! Защо трябваше да им давам данните? Naughty

# 1 010
  • гр.Варна
аз съм съгласна да добавя още 4 евро,няма проблем. Само да не свърши намалението на зимната стока,че тези ски екипи на -30% и за това качество са си супер!!!

# 1 011
виждам, че Дана е онлайн. ако тя се навие и преведе парички може ли да я отложим за утре? а аз ще гледам за се включа с нещо, за да заформим 400 евро.
но всъщност сега си мисля, че и като се махне 30% от стойността на якенцата и пак сме май до никъде Thinking
ако и другите мацки са съгласни, за мен не е проблем за си разлелим 20те евро за доставката Peace

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 16:42 от eli_mama

# 1 012
Здравейте момичета!

Не съм се отказала, от банката ме разубедиха и не исках да ви бавя с още един ден.

Ако сте ок, утре сутрин превеждам парите.

Само кажете в такъв случай кога ще се направи поръчката? Утре вечер, ако са пристигнали? А ако не са?

Поздрави!

# 1 013
  • Пловдив
Роклята, която искам я няма вече 3-ти ден...а от блузката ми няма моя размер....
Затова и не съм превела пари, защото друго не съм си харесала... Rolling Eyes
Но ако се появат или/и решите да отложите поръчката съм съгласна да си разделим доставката за поръчката... Peace
Съжалявам,че така се получава, но просто всичко ту се появява, ту изчезва... newsm78

# 1 014
  • гр.Варна
Здравейте момичета!

Не съм се отказала, от банката ме разубедиха и не исках да ви бавя с още един ден.

Ако сте ок, утре сутрин превеждам парите.

Само кажете в такъв случай кога ще се направи поръчката? Утре вечер, ако са пристигнали? А ако не са?

Поздрави!

не е проблем да изчакаме утре,но просто е по-добре да ги внесеш в брой в посочената сметка,а не с превод от др.банка.Тогава ще се забавят а и има такса за превода особено пък валутен...) Надявам се да не свърши намалението на ски екипите...

# 1 015
наистина много кофти се получава  Confused ,но и аз съм в положение като steli-ssd...някои от нещата изчезнаха съвсем,а на други няма номерации...

# 1 016
Така се и опитах да направя сутринта! На каса на Алианц исках да внеса парите, но служителката не беше сигурна, че ще пристигнат днес.

Ще чакам да ми кажете тази вечер дали да превеждам утре и живот и здраве вечерта да поръчваме.

Дано не са свършили нещата дотогава!

Поздрави.

# 1 017
  • Варна
Напълно разбирам момичетата, на които нещата са изчезнали от сайта - съвсем логично е, че ще отпаднат. Peace По-скоро имах предвид такива, които искат сметката на ЛС, а после дори не пишат, че няма да преведат парите или пък просто се отказват, без да дават каквото и да е обяснение. Dana76 наистина днес ми писа, че в банката са й казали, че парите няма да са навреме по сметката. Peace Всъщност, ако се внесат на каса в Алианц до 2-3 часа максимум (ако не и по-бързо) са налице вече.
При това положение ви предлагам да пуснем поръчката утре и, без това, mini_79 ми е превела днес следобяд парите за нейната поръчка.
Ще се пробвам утре към 17.00 часа да пусна поръчката, защото вечерта съм на позакъсняло осмомартенско парти Mr. Green.
Надявам се да няма обидени от днешния ми коментар, просто наистина се чувствам неудобно, че част от момичетата са ми превели вече пари...

# 1 018
  • Варна
но всъщност сега си мисля, че и като се махне 30% от стойността на якенцата и пак сме май до никъде Thinking

Забравих да уточня, че предния път, когато беше намалението от 12% на всичко, безплатната доставка ми се появи, щом достигнахме 400 Е преди намалението, така че няма защо да се опасяваме от горното. Peace

# 1 019
Ок,

утре сутрин съм в Алианц и ще преведа парите. Надявам се парите наистина да пристигнат толкова бързо.

До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт