Dress-for-less

• 56 691
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 035
оли, Стели и аз тази рокля си я заплюх, ама още май не съм за С-ка, бая й се чудих
иначе страхотен избор- дано се появи  Praynig

Светлана, моето е ок  Peace Heart Eyes

# 1 036
  • Варна
Постоянно като влизам и излизам от нея, няма май ограничение на времето... newsm78

Междувременно се чудя за тази рокля:
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_cat_sel= … 9oDRkZnMtSuWRB-Bd
Май много ще прозира?! Thinking

# 1 037
  • Варна
chockolina ,дали имаш възможност да ми пуснеш тази блуза ,тъй като другата ми не е налична,но тя е с 10 евро по скъпа,а аз да ти внеса в понеделник  Praynig

http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel= … gner=Miss%20Sixty -размер М

Кажи какво мислиш

# 1 038
  • гр.Варна
и блузката си ми успяла да поръчаш,браво! Hug...И ски якето ми о.к.(нищо,че ябълковото свърши,ще съм pink на пистите)

Весел купон!!!

# 1 039
  • гр.Варна

Междувременно се чудя за тази рокля:
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_cat_sel= … 9oDRkZnMtSuWRB-Bd
Май много ще прозира?! Thinking

оле,страхотна е  Peace.Нека прозира !

# 1 040
  • Варна
А, да, нека прозира. Mr. Green Няма вкъщи само да я нося!  Party

steli-ssd, какво да правя? Ще си избереш ли нещо друго или да пускам поръчката?

Не мога повече да се бавя. Стели, какво решаваш?

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 19:35 от chockolina

# 1 041
  • Пловдив
Нищо друго не искам..... Cry Tired
Пускай поръчката!

# 1 042
  • Варна
Току-що се появи и я тикнах в кошницата! Party

Готово, пуснах поръчката!

# 1 043
  • Пловдив
 newsm68 newsm44 newsm20

Много, много ти благодаря.....Направо ми бяха потънали гемиите одеве.... Blush
Кажи какво да почерпя?! Hug

# 1 044
Браво!

Искрено благодаря на Чоколина за организацията и търпението покрай поръчката.

Моля, споделете след като пристигнат нещата, как се процедира с изпращането по пощата?

Поздрави!

# 1 045
                Благодарско и от мен  Heart Eyes  bouquet Аз сега влизам, но виждам, че всичко е на 6..

# 1 046
  • Варна
steli-ssd, при такова дебнене, оставаше и да не я докопам! Mr. Green Някой ден ще се запознаем лично (живот и здраве) и ще почерпиш едно кафе. Hug

Heart Eyes Hug И аз съм доволна, че успяхме всичко да нагласим. Peace Ще я кача след малко в google docs.

Dana76, след няколко дни ще ми пратят потвърждение, че са я изпратили и оттогава засичаме от 8 до 13 работни дни. Като пристигнат нещата, ги пращам на всеки за него сметка с куриер. Peace

Ако знаете аз пък как съм бясна! #Cussing out Мъжът ми преди 10 минути ми се обади, да ми каже, че след час и половина ще се прибере. А аз трябваше в 8 да съм в кръчмата... Confused

# 1 047
  • Варна
Момичета, отдавна съм регистрирана в сайта на Dress-for-less, но все набързо ги разглеждам. Сега поогледах мъжките тениски и ризи, ами те са страхотни. Направо се влюбих в нещата на Mishumo. Признавам, че не съм изчела цялата тема, но ще го направя. И така за тази марка имате ли впечатления - като размери отговаря ли си, като качество доволни ли сте? И най-важното - за колко време идват нещата?

Благодаря!

Аз не съм поръчвала от тази марка и нямам спомен някой да е поръчвал такива мъжки тениски. Може да се включи някой с по-полезна за теб инфо. Иначе от всичко друго засега няма недоволни - качеството е супер, номерата в 95% от случаите си отговарят. В горния си пост съм написала за доставката.

# 1 048
ууу, ни го срам  Crossing Arms
мерси, Светлана

# 1 049
  • Пловдив
chockolina , направо ще му се скарам..... Mr. Green
Ако минаваш към Пловдив....те чакам за кафе... Hug

Общи условия

Активация на акаунт