Dress-for-less

• 56 685
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 050
Лелеее,аз съвсем забравих,че тази вечер ще поръчвате ooooh!.
chockolina не си ме забравила,за което много ти благодаря Hug  bouquet

# 1 051
Момичета, отдавна съм регистрирана в сайта на Dress-for-less, но все набързо ги разглеждам. Сега поогледах мъжките тениски и ризи, ами те са страхотни. Направо се влюбих в нещата на Mishumo. Признавам, че не съм изчела цялата тема, но ще го направя. И така за тази марка имате ли впечатления - като размери отговаря ли си, като качество доволни ли сте? И най-важното - за колко време идват нещата?

Благодаря!

Аз не съм поръчвала от тази марка и нямам спомен някой да е поръчвал такива мъжки тениски. Може да се включи някой с по-полезна за теб инфо. Иначе от всичко друго засега няма недоволни - качеството е супер, номерата в 95% от случаите си отговарят. В горния си пост съм написала за доставката.

Благодаря!

# 1 052
момичета вижте какво открих като реклама в dress-for-less... Crazy eто този сайт http://www.haburi.com/tmpl/de/se/terms.tmpl?se=costs;nav=cos;id= … e-Service-Versand с доставка до БГ  Peace
...ако се навиете за поръчка от него...аз отивам да го разглеждам  Mr. Green

п.п. не е кой знае какво ... Confused а и ми направи впечатление за една риза на Ben Sherman -с разлика 20 ? ...

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 23:49 от kamelia77

# 1 053
мацки, не минаха ли вече 13 раб. дни от предната поръчка? скоро май трябва да е при нас  newsm78
аз вече нямам търпение да си получа сега поръчаните неща, да го видя това сако на Том Тейлър дето го сънувам още от първата поръчка.

# 1 054
  • Варна
Eли, на 4.03. е напуснала Германия - бях ги изчислявала, май другата семица трябва да дойде. Peace

kamelia77, нещо не ме грабна и мен този сайт. Rolling Eyes

chockolina , направо ще му се скарам..... Mr. Green

Стига му толкова, аз на какво го направих снощи! Twisted Evil Освен това днес е именник (Божидар), та да ви почерпя:

# 1 055
Да ти е жив и здрав и много да те слуша Mr. Green Дано все пак си се класирала за разгара на партито Crazy
Ааааа тя поръчката много късно е напуснала Германия, дано да пристигне скоро.
а пък си мисля, да не му се караме толкова на половинката ти, щото със своето закъснение много ни съдейства в случая за нашата шопинг мания. и се уредихме всички с дрешки в последния момент Mr. Green

# 1 056
  • Варна
chockolina , да ти е жив и здрав именника!  Heart Eyes

# 1 057
Момичета, отдавна съм регистрирана в сайта на Dress-for-less, но все набързо ги разглеждам. Сега поогледах мъжките тениски и ризи, ами те са страхотни. Направо се влюбих в нещата на Mishumo. Признавам, че не съм изчела цялата тема, но ще го направя. И така за тази марка имате ли впечатления - като размери отговаря ли си, като качество доволни ли сте? И най-важното - за колко време идват нещата?

Благодаря!

Аз не съм поръчвала от тази марка и нямам спомен някой да е поръчвал такива мъжки тениски. Може да се включи някой с по-полезна за теб инфо. Иначе от всичко друго засега няма недоволни - качеството е супер, номерата в 95% от случаите си отговарят. В горния си пост съм написала за доставката.

Благодаря!

Дани, ние къде ли не се zаси4аме  Laughing , мъжът ми има поло риzи на МиШумо и е много доволен, дори ги предпо4ита пред тия на Поло Ралф Лорън, по удобни му били.  Ина4е zа раzмерите, мъжът ми е между М и Л но от тях купува Л zаЩото някои кройки са по тесни  Peace

Моми4ета, една пратка от 4.3. е пристигнала в4ера в София, така 4е и ваШата Ще пристигне тия дни  Peace

Малко офф, в местния вестник (живея блиzо до централата на Дрес фор лес) в4ера имаШе обява, 4е търсят фотомодели  Grinning

# 1 058
  • Варна
Малко офф, в местния вестник (живея блиzо до централата на Дрес фор лес) в4ера имаШе обява, 4е търсят фотомодели  Grinning

Да вземем да им пратим малко снимки?! Mr. Green

мел..., eli_mama - благодаря за пожеланията!  bouquet

# 1 059
  smile3514
искаааам дрешкиии Mr. Green
по-точно мъжа ми вече не издържа от любопитсво с неговия пуловер Crazy

# 1 060
  • Варна
Пристигнала е поръчката - утре вечерта ще я взема от митницата. Hug

# 1 061
Пристигнала е поръчката - утре вечерта ще я взема от митницата. Hug

Чоколина писах ти ЛС Rolling Eyes

# 1 062
# 1 063
упс смятайте колко съм се въодушевила, че да публикувам 2 пъти поста.
ша ма извините ама мъжа ми ме изяде вече за тая поръчка ooooh!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 14:20 от eli_mama

# 1 064

Общи условия

Активация на акаунт