Мами от Norge 11

• 17 229
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Ох ще ви набия накрая, стига мрънкане!  Naughty
По оптимистично я давайте, от сега до март само нахилени да ви виждам  Wink

# 106
Няма проблем, накупувала съм си достатъчно свещи за до март Joy
Крист, не знам на колко човека си писал, ама кутията ти е пълна, поизчистия

# 107
хаха, и аз на него щях да пиша че му е пълна кутията ама ти сигурно си изчерпала темата  Sunglasses ... ей обърнаха го този форум на бюро по труда  Wink

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:05 от palachinka

# 108
Е, как като му е пълна кутията? LaughingЯвно е изпратил едно съобщение на всички Laughing

# 109
  • България
Моми4ета,гледах Jakten på kjærligheten сега, спуках се от смях,толкова смотана работа Crazy

Тази ве4ер по- рано 6те си лягам,4е съм като  замаяна цял ден,ако искате да обсъдим списъка набързо и да сме готови Peace

# 110
Ми те са му казали каквото трябва сигурно  Wink
Нора, ОК хайде да обсъдим  Simple Smile

# 111
ей обърнаха го този форум на бюро по труда  Wink

palachinka, на мен също би ми било приятно да обсъждам един ден развитието на детето си в Норвегия, но сега на дневен ред е преместването ни там и какво най-добро можем да му предложим.

Не искам да досаждам в темата ви, но както виждате, във форума има много разнородни теми. Разбира се, в основата на всички тях са децата. В крайна сметка те са най-важното за нас.

Много ми е притеснено как ще се отрази на деетнцето ми тази промяна, как ще пътува, как ще се социализираме... Много въпроси ме вълнуват и ако смятате, че не е тук мястото да ги задавам само си кажете.

# 112
mishelle , няма проблем. Но явно всички сме получили еднотипни съобщения, а това не е приятно.
norah , мисля че принцеския комплект го има в списъка ( стига да не е бил за друго дете и изтрит Laughing), а за другите не знам, малко дребни фигурки ми се струват

# 113
Райчо,  http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2035
Петър,  http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=801  pojarnikarski komplekt 16,99
Людмила http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=799 kompuitar 13,99

Мишел, споко, нямах предвид теб  Peace ти си питаш съвсем на място  Hug

# 114
  • България
Зна4и,ако променим списъка,пала4инке супер предложения Peace,даваи направо да ги прибавим към списъка,тогава остава:

Пала4инка купува планински влак за мом4етата.
Роза купува сервиз за моми4етата.

С това приклу4ват подаръците.

Остава да направим поръ4ката!!!

Тук искам да благодаря на вси4ки моми4ета (няма да ви изброявам имената,вие си знаете),които се вклу4иха в тази инициатива и да кажа,4е без ва6ето у4астие не знам какво 6тях да правя,в на4алото мислех ,4е никои няма да се отзове,но вие ме изненадахте много,много приятно HugБЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
За мен е ОК, значи още тази вечер мога да пратя на ркб останалите пари т.е. 200НОК
Ще принтирам и картичките и ще ровя в нета за новогодишно/зимни стичета.
ркб, ще трябва да ми дадеш списък с имената на твойте норвежци и на кои деца подаряват да знам като надписвам картичките

# 116
  • България
ей обърнаха го този форум на бюро по труда  Wink

palachinka, на мен също би ми било приятно да обсъждам един ден развитието на детето си в Норвегия, но сега на дневен ред е преместването ни там и какво най-добро можем да му предложим.

Не искам да досаждам в темата ви, но както виждате, във форума има много разнородни теми. Разбира се, в основата на всички тях са децата. В крайна сметка те са най-важното за нас.

Много ми е притеснено как ще се отрази на деетнцето ми тази промяна, как ще пътува, как ще се социализираме... Много въпроси ме вълнуват и ако смятате, че не е тук мястото да ги задавам само си кажете.

Нека и аз да кажа,тук в този форум сме маики ,които живеем в Норвегия,вси4ки тук за мен са много приятни и добронамерени,но има някои неписани правила,аз например не мога да отида в един форум и да кажа,даваите сега, уредете ми живота от а до я,за конкретни не6та си даваме съвети, да,но има не6та ,които всеки си урежда индивидуално Peace
И интересно за6то никои не ни търси ,когато става въпрос за благотворителност за бълг.деца,а за такива не6та. И друго,ние не сме компетентни за вси4ко,има си такива инстанции...newsm78

Пала4инка,да супер,така направи Peace

# 117
Мишел, споко, нямах предвид теб  Peace ти си питаш съвсем на място  Hug

Peace

Тук искам да благодаря на вси4ки моми4ета (няма да ви изброявам имената,вие си знаете),които се вклу4иха в тази инициатива и да кажа,4е без ва6ето у4астие не знам какво 6тях да правя,в на4алото мислех ,4е никои няма да се отзове,но вие ме изненадахте много,много приятно HugБЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

И аз ви поздравявам за добрата инициатива.
Ако мога да помогна с инфо или нещо друго на място от .бг ще е радвам!

# 118
  • България
Ами ако иска6 да се присъедини6 към тази инициатива,това е 4удесно,може да приведе6 сума на ДБМ ,според твоите възможности,с така събраната сума 6те се купи храна за деца с увреждания в дом в БГ Peace

# 119
  • България
Ок,зна4и се разбрахме...

Ркб,аз съм съгласна с промените на Пала4инка към списъка Peace
Нека и норвежците да пратят каквото имат и ве4е може да се обадим на ДБМ Peace

Ако може да поръ4аме в идните дни,6те е супер.

Общи условия

Активация на акаунт