Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 632
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Montre какво е? Превежда ми глупости преводача.

# 286
  • Все на втория етаж
аз в събота на една позната щях да го поръчвам и точно за това й казах да изчака, че точно Актив уеар ще са намалени и може би ще падне цената, иначе за другите цветове си беше 6,9

Знам ли, може, но аз точно розово 36 исках и си беше толкова  Rolling Eyes

# 287
Някъде по-напред в темата говорихте за някакви номера на поръчките. Ако има такива номера можете ли да ми кажете, от къде да ги видя.

Номерът на поръчката можеш да видиш в suivi de comande, но незнам дали по него се прави справка.

# 288
Montre какво е? Превежда ми глупости преводача.

Часовник - ако става дума за подаръка Wink

# 289
  • На черешата
 Как намирате какво да си поръчвате през седмица? newsm78Аз гледам-гледам...,ами повечето неща ми се струват абсолютни боклуци.Има и такива ,които си заслужават,но са доволно скъпи за да предпочета да мина тук по магазините и да го видя и пипна на живо,да видя как ми стои. Confused

# 290
  • sofia
Eiphnh   .има ги в Suivi de commandes - Colis №.../.

# 291
Часовник - ако става дума за подаръка Wink
За него, да Simple Smile Мерси.

# 292
  • на пистата
някой може ли да покаже пижамата от 3 части която е подарък

# 293
  • Пловдив
Аз пак да се цитирам ако някой знае защо става така

Сега си отворих суиви де команде и на поръчките от 23-ти най-отгоре седи едно екипче с дата 31-ви newsm78
има го и в поръчката от 23, и една добавена на 31-ви  (а тогава не съм пускала) и то с ненамалена цена
Какво ли да очаквам сега

# 294
  • София
smiling, lyuba84, благодаря ви много Hug  bouquet.

# 295
Тия ларедутски намаление вече станаха направо смешни ooooh!
Laughing якето, което сега ми стои в кошницата с намаление -55% в намалението е намалено на 50%...айде няма нужда.

# 296
  • София
Случайно някой да има това палто: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?ProductID=324123634&DocumentID=496107

Отдавна му бях хвърлила око и сега с 50% намаление определено сериозно му се чудя.

# 297
  • sofia
Момичета,имате ли проблем с отварянето на сайта,от 1час ми дава,че сървъра е много зает или претоварен и не ми го отваря

# 298
Момичета,имате ли проблем с отварянето на сайта,от 1час ми дава,че сървъра е много зает или претоварен и не ми го отваря

При мен е ок, което е кофти, защото усещам, че и днес ще ходя до банката да внасям пари Mr. Green
Може би нещо доставчикът ти...

# 299
Аз нямам проблеми с влизането.

Общи условия

Активация на акаунт