Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 607
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 300
Ох аз сайта го отварям ама незнам как в намаленията да влезна вече 2 часа се мъча  #Cussing out ще се намерили някой да ме светне МОЛЯ

# 301
  • София
Joy
момичета, в кошницата си сложих тази блузка на цена  89 999,60 ?

Леле Бу, тя с диаманти ли е обшита Joy...

# 302
  • София
Случайно някой да има това палто: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?ProductID=324123634&DocumentID=496107

Отдавна му бях хвърлила око и сега с 50% намаление определено сериозно му се чудя.

Палтото е бонбон, ако не бях по майчинство хич нямаше да му се чудя Mr. Green Идеята да бутам количката с подобно нещо  обаче хич не ме влече.

# 303
  • София

а доволна ли си от този уред? върши ли работа? че му се чудя, ама дали си струва....трябва да реша между него и безплатна доставака... newsm78

# 304
  • на пистата

а доволна ли си от този уред? върши ли работа? че му се чудя, ама дали си струва....трябва да реша между него и безплатна доставака... newsm78
вземи го,няма да сгрешиш,ако пък чакаш и бебе ще свърщи работа за стерилизатор

# 305
  • София

вземи го,няма да сгрешиш,ако пък чакаш и бебе ще свърщи работа за стерилизатор

ок, нави ме Simple Smile знам че кода много се коментираше, но ако имаш под ръка можеш ли да го споделиш, ако не - ще се ровя  Praynig
Благодаря предварително, че да не спамя Wink   bouquet

# 306
  • на пистата

ок, нави ме Simple Smile знам че кода много се коментираше, но ако имаш под ръка можеш ли да го споделиш, ако не - ще се ровя  Praynig
Благодаря предварително, че да не спамя Wink   bouquet
16543

# 307
  • Варна
Варненки, чакащи колети от митницата има ли? Simple Smile Аз чакам от 24-ти и бих се изстреляла веднага да проверя, но е много студено. По телеон не мога да проверя , нали? Simple Smile

# 308
  • varna
Варненки, чакащи колети от митницата има ли? Simple Smile Аз чакам от 24-ти и бих се изстреляла веднага да проверя, но е много студено. По телеон не мога да проверя , нали? Simple Smile
аз чакам ама от 29-май ми е рано още,защо не пробваш да ти дадат тел от услуги

# 309
Аз пък да кажа, че ония ботуши дето коментирах одеве свеки се нави да ми ги купи за НГ. Златна свекърва ей. Малко ми е неудобно. Аз само споменах че им с ечудя и тя- аз ще ти ги взема.

ИнаЧЕ ЧАКАМ ОТ 20-ТИ и съм адски нервна вече.
Сега погледнах календара. 20-ти е било събота. Значи най-вероятно е тръгнала на 23-24-ти. ЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 310
  • Варна
Моята е от 19ти, вече незнам къде да я чакам, но известие нямам нито от пощата, нито от митницата. Може би в четвъртък ще отида до митницата, ако не е дошла дотогава. Всъщност колко може да тежат космонавт, няколко гащеризончета и комплект шал и шапка newsm78

# 311
Моята е от 19ти, вече незнам къде да я чакам, но известие нямам нито от пощата, нито от митницата. Може би в четвъртък ще отида до митницата, ако не е дошла дотогава. Всъщност колко може да тежат космонавт, няколко гащеризончета и комплект шал и шапка newsm78
2 600 Simple Smile

# 312
  • Варна
Дааа, сигурно ще е нещо подобно, за да ми е по-гадно и да се разкарвам до митницата  Grinning

# 313
  • До хладилника, който обичам
Joy надарявам те с Кристално кълбо за пророчество!

# 314
  • София
Случайно някой да има това палто: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?ProductID=324123634&DocumentID=496107

Отдавна му бях хвърлила око и сега с 50% намаление определено сериозно му се чудя.

Мамице, айде тогава погледни в кристалната топка и за мен Mr. Green. Ако поръчам само палтото (памучно е) дали ще е под 2 кг? Че се чудя дали да ползвам безплатна доставка или кода с 3-те чанти.

Общи условия

Активация на акаунт