Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 599
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 345
  • София
момичета имате впечетления от тези покривки-изглеждат ми добре пише че са памук-поръчвам ги всичките
http://www.laredoute.fr/vente-nappe-en-camaieu-graphique.aspx?pr … e&pagesize=16
това е цена на бр.
да обаче най малкия размер-на поголемите има 50% намаление,а код 30570 намаля салфетките на 5.20евро

на мен този код не ми намалява нищо? кой си сложи в кошницата и ти ги намали?

# 346
  • Карлово
64092-дава безплатна доставка и на намалени цени, при това на скромната сума от 30 евро

# 347
  • До хладилника, който обичам
Мда, ама все пак си плащаме 5-6 Евро (сега като няма детакс ми стига до 9-10 Е даже) доставка  Embarassed Rolling Eyes
И мен ме вълнуваше този въпрос, защото имам една черна жилетка, която според мен става за бременна, пък в момента няма на кой да я подаря, поне да си избия пътните  Embarassed
Хименно от тази гледна точка питам. Аз поръчвам намалени неща и кодове за намаления не ме огряват тъй или инак Rolling Eyes

# 348
  • Пловдив
Моля който има покана за намалението на детските играчки да ми изпрати и на мен (ако има възможност )  bouquet kem@vip.bg Kameliya Ivanova
Може ли и на мен: roadskg@abv.bg
Може ли и на мен poliass@abv.bg Paulina Stoyanova
Ще съм много задължена!

# 349
Поръчах си една риза за 8 евро преди да прочета от вас, че не доставяли под 10 евро но с доставката ми излиза 13-14 евро има ли шанс да я очаквам?

Не мисля, че ще има проблем. Получавала съм поръчка за 10, 20 евро Wink

# 350
Бон тон ли е да си продадеш подаръка, ако по някаква причина не ти трябва/харесва, а си струва иначе?

Според мен може! Така или иначе подарък ти е струвал поне 5 евро - цената на доставката, иначе си можела да ползваш код за безплатна такава. Така че не е съвсем подарък, поне не в смисъла на подарък, подарен ти лично от някого по повод нещо.
Какво имаш за продаване?

Между другото - продава се една пола от онези с воланите № 40, цвят табак, защото колежката ми не си уцели номера   :roll:  Rolling Eyes
Дай размери в сантиметри, снимка и цена!

# 351
  • До хладилника, който обичам
Какво имаш за продаване?
Нямам Laughing Мисля си на глас. Реших, че това е вероятно нещо, което си мислят и другите и вероятно е по-удачно да попитам предварително, отколкото после да се гледам изтипосана с линк към Продавалника и коментари 'Вижте я па тая' Laughing

# 352
  • Sofia
Стига с тай психология от типа кво ще кажат другите.Решила си да си продаваш нещо и мисля,че на никого обяснение не дължиш.
Страшно ме дразнят някои особи от Продавалника дето цял ден се чудят кого да дъвчат и с кого да се заяждат Mr. Green

# 353
# 354
  • София
[Между другото - продава се една пола от онези с воланите № 40, цвят табак, защото колежката ми не си уцели номера   :roll:  Rolling Eyes
[/quote]
И аз се нареждам на опашката за снимка и точни размери!!!

# 355
  • Пловдив
Снимки и точни размери ще дам утре  Laughing, полата е у колежката, ще я ръчна да я донесе. Цената е като в сайта  Peace
Ако искате, пишете ми на лични, за да не пропусна някой и подред да пращам  Peace

# 356
  • Плевен
не мога да разбера какви трябва да са 3-те продукта,за да ми даде безплатна доставка тази оферта http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ce4bdaaf984fe9a8d9 ,ако може малко помощ Praynig

# 357
  • София
ако си поръчам една шапка за 12 е. и сложа код за подарък...  newsm78
дали ще дойде....

# 358
  • varna
не мога да разбера какви трябва да са 3-те продукта,за да ми даде безплатна доставка тази оферта http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ce4bdaaf984fe9a8d9 ,ако може малко помощ Praynig
отдолу на офертата са показани от каде да пазариш май за да дадат подаръка май-аз така мисля-ама трябва да влезеш направо от там

# 359
...и вероятно е по-удачно да попитам предварително, отколкото после да се гледам изтипосана с линк към Продавалника и коментари 'Вижте я па тая' Laughing

Ако имаш предвид "онзи случай с чантата"  Wink, мисля, тогава всички се съгласихме, че възмутителното е не фактът, че се продава подарък, а цената му (28лв).

Общи условия

Активация на акаунт