Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 526
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 540
  • София
приличен ли е този комплект.аз вчера ползвах офертата и ми е интересно как е подаръка

С кой код?

# 541
  • varna
И аз имам даже две покани за детските играчки  Thinking обаче не мога да разпращам покани, няма бутон. Явно при всички е така, поканите са лични и не можем да пращаме на други. Иначе аз май няма нищо да поръчвам  Thinking
Получих и това- http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8e78d08ddb3bed8bb7 Имате ли идея какво е?

влизаш там натискаш бутона червения пише: vitte j'accede a la boutique   и ти излизат каталозите избираш категория и почваш да поръчваш Peace трябва да има 65% намаление

# 542
Тина, тази за дрехите тече в момента, до утре е.
аз  нямам такава,ама май има има и проблеми с влизането а? или всичко се оправи вече
ако има желание някой да ми прати покана petrova_radostina@abv.bg
Имаш я вече, ако имената са тези от имейла ти.

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?
Карима, аз искам покана за играчките, ако може:
...................
Edit: Видях, че е невъзможно Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:31 от gertrudka

# 543
  • София
Nom: Efremova
Prenom: Gergana
e-mail: gergana_ml@yahoo.com

Момичета, моля ви не си поствайте така адрестие, после ще се чудите защо ви спамят постоянно  Mr. Green

# 544

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?
Кви покани? Няма опция за покани.

# 545
  • varna
mamica преди няколко страници ти бях пуснала един код с който можеш да си намалиш поръчката с 40 от 100 и 80 от 200евро,ако няма намалени продукти в нея-пробва ли нещо или въобще не  си видяла нищо?

# 546
И моите две поръчки от 22.10 дойдоха благополучно днес Heart Eyes

Пощаджийката не само, че беше много мила, ами и мноооого мило ме попита откъде ги поръчваме тези неща, толкова много колети се получавали...Е, като й казах - по Интернет, с кредитна карта, вече нямаше особено желание да й обяснявам повече Mr. Green

Иначе за самата поръчка - всичко поръчано от мен вече е коментирано. На мен обаче кафявото джинсово сако подарък ми хареса честно казано - може би на русата ми коса и бялата кожа просто стои добре, а и 38-и размер ми пасна идеално Peace

# 547
mamica преди няколко страници ти бях пуснала един код с който можеш да си намалиш поръчката с 40 от 100 и 80 от 200евро,ако няма намалени продукти в нея-пробва ли нещо или въобще не  си видяла нищо?
да и ти отговорих даже, че намалява, но по-малко. казах, че с код 25933 намалявам повече.

# 548
Момичета, ето ви пликовете:
http://www.laredoute.fr/vente-14-housses-protectrices-pour-pulls … e&pagesize=16
Тези ми дава, че ги няма, те са по-малките

http://www.laredoute.fr/vente-15-housses-protectrices-pour-mante … e&pagesize=12

И аз имам 2 покани за намалението, ама не мога да пращам  Thinking
Получила съм и нещо друго, ето това:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ed00c8e569c1fee39f
явно ме зарибяват да напазурувам още повече детско  Grinning

# 549
........................

Момичета, моля ви не си поствайте така адрестие, после ще се чудите защо ви спамят постоянно  Mr. Green

Е, кутията й беше пълна, пък много искам да видя намалението на играчките Simple Smile После като видях, че не става го изтирх. Ако не те затруднява може ли да го изтриеш и в твоя пост Embarassed
Съжалявам за офф-а Blush

# 550
  • Пловдив
а дали френската номерация отговаря на нашата?
 имам в предвид дрехите.някои купувал ли е по-големи номера?

# 551
  • varna
да и ти отговорих даже, че намалява, но по-малко. казах, че с код 25933 намалявам повече.
sorry  не съм видяла  Simple Smile явно са пойзлъгали доста-на мен нищо не ми намали-ама аз имах намалени продукти-викам поне да свърши на друг работа ама нейсе

# 552

За да се ориентираш най-общо, ако носиш по БГ номерация 48, вадиш 2 номера - т.е. отговаря 44 по френската. Например аз нося принципно 42-44 БГ, по френската 38-40 Hug

# 553

Прочети 1-ва страница на темата.

# 554
  • До хладилника, който обичам
Код за prix mini или prix vert има ли работещ? Въртях разни, не видях ефект.

Общи условия

Активация на акаунт