Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 463
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 600
Грако по принцип е марка играчки,а в случея коментират един компелкт за момиченца.

# 601
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
На мен ми пратиха преди малко кода за намалението на играчките. Някой ако го иска ще го дам да пробва

# 602
# 603
  • пловдив
На мъжа ми два имейла за намалението,а на мен нито един Crossing Arms

# 604
# 605

И аз взех на моя Марти такьв пуловер цвят каки и е страхотен. Peace

# 606
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Само че не са удобни гащите, но са много ефекти. Развръзваха ми се връзките много, а и се надува дрехата отгоре

# 607
Получих си пратката от 25-.10 в пощата.Всичко е за малката.Снимки по-късно.Използвах офертата за комплекта за вино.Моля за разяснения кое за какво беше Embarassed
И аз го чакам този комплект и после цяла зима вино ще пия, като изтънчена сомелиерка  Laughing
http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem43/ho … 849RN085043960849
Първото е за отрязване на капсулата.
Второто е тирбушона.
Третото е пръстен който не позволява да капе когато наливаш.
Четвъртото е херметическа тапа.
Наздраве!!! Simple Smile

# 608
  • Все на втория етаж
Момичета пак за пухенката евтината  Embarassed искам още една за племенницата, но не знам дали 114 или 126. Някой ако може да ми даде размери в см. на единият номер, за да преценя.

Валерия, знам че ти беше взимала май някакъв такъв размер. Може ли да ми помогнеш?

Бети е на 4 год. 3 мес. но е доста едричка. Около 110 см ръст.

# 609
  • Sofia
с риск да повторя накоя мама (не можах да изчета всичко) - въпрос: за колко време пристига прословутото грако (имам поръчка от 16.10 и още нищо) - ако нямам известие на митница да проверявам - ама с лична карта само става ли, не искат ли номер на товарителница или нещо друго?

Останала съм с впечатление, че гракото пристига доста по-бавно от другите поръчки, но все пак нека се включи някой, който го е поръчвал.

Аз Гракото го поръчах с още 23 артикула, като Гракото дойде на 14-тия ден от порьчката ми, а другите неща 2 дни след това.
Разделят ги кашоните, но не се плаща за отделна доставка.

# 610
  • на пистата
а кога е намалението на играчките и колко % ще е newsm78 гракото дали ще бая намалено Rolling Eyes

# 611
Момичета пак за пухенката евтината  Embarassed искам още една за племенницата, но не знам дали 114 или 126. Някой ако може да ми даде размери в см. на единият номер, за да преценя.

Валерия, знам че ти беше взимала май някакъв такъв размер. Може ли да ми помогнеш?

Бети е на 4 год. 3 мес. но е доста едричка. Около 110 см ръст.
Габи е висока 116см и р-р 114 й е даже голяма в ръкавите и раменете, но пък тя е много слаба
в стара тема бях писала р-ри на 114, ако ги намеря ще ги постна

# 612
  • Sofia
Иренка, вземи 114, че 126 ще е огромно. Пламена е почти на 7 вече и не е никак дребна а 126 като размер и е идеална.
Ако искаш да ти измеря дьлжината и ширината на пухенката?

# 613
  • София
а кога е намалението на играчките и колко % ще е newsm78 гракото дали ще бая намалено Rolling Eyes
Сега цената е намалена 35 процента, но първоначалната му цена е 55 евро, предполагам че намалената цена ще е 27.50.
Така като гледам намалените играчки са само няколко

# 614
Момичета някой получи ли поръчка от 19.10. Моята е от тогава и вече взех да се притеснявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт