Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 511
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Размера на 126 е: широчина 43см, рькав /от рамото/ 44см и дьлжина 74см.

# 616
В седмицата 22-25 Октомври имаше много почивни дни във Франция, за това всички поръчки от него период ще се забавят  Peace

Някой може ли да качи на първа страница почивните дни във Франция?

Празнични дни за 2007 година

Януари - 01
Април - 08, 09
Май - 01, 08, 17, 27 и 28
Юли - 14
Август - 15
Ноември - 01, 11
Декември - 25

# 617
  • Все на втория етаж
Valeria , very nice , много благодаря!   bouquet  114 ще взема, дано й стане.

Karimma, изчисти си кутията за ЛС, опитах да ти пиша. Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 16:53 от Иренка

# 618
  • In transit
Момичета някой получи ли поръчка от 19.10. Моята е от тогава и вече взех да се притеснявам  Sad

аз моята от 19.10 я взех още на 01.11 Много ли неща чакаш?

Някой от Варна да е ходил вчера, днес на митницата да каже как е хавата... страшно се изкушавам да се дигна до там сега.. ама съм на работа. Имам предчувствие, че са ми дошли поръчките... ама като знам, че докато дойде известието минават 3 загубени дни...  newsm78

# 619
  • София
Е това е абсурдно - как може навсякъде в провинцията да идват поръчките по-бързо, отколкот в Сф?!?! Луда работа! На всичкото отгоре ние плащаме + 4 лв. Тия тук са за як бой...

# 620
Само че не са удобни гащите, но са много ефекти. Развръзваха ми се връзките много, а и се надува дрехата отгоре

Гащите, като ги гледам, са предназначени не за носене, а за да бъдат сваляни Heart Eyes Flutter Hug

# 621
Момичета някой получи ли поръчка от 19.10. Моята е от тогава и вече взех да се притеснявам  Sad

Някой от Варна да е ходил вчера, днес на митницата да каже как е хавата... страшно се изкушавам да се дигна до там сега.. ама съм на работа. Имам предчувствие, че са ми дошли поръчките... ама като знам, че докато дойде известието минават 3 загубени дни...  newsm78
Да доста са, със сигурност над 2 кг. но нямам бележка от митница Sad Може утре да отскоча до там да видя каква е хавата.

# 622

Само че не са удобни гащите, но са много ефекти. Развръзваха ми се връзките много, а и се надува дрехата отгоре
хахахаа...тези гащи са за спане, не за носене по д дрехи, момичета. Дъщеря ми много си ги харесва и не и се развързват връзкте, макар че са сатенени. Много хубави са! И с черна дантелена нюизет- идеални за подарък!

# 623
  • In transit

Да доста са, със сигурност над 2 кг. но нямам бележка от митница Sad Може утре да отскоча до там да видя каква е хавата.
аз ако не се завлека тая вечер, утре сутрин със сигурност ще съм там  Peace

# 624

И аз чакам от 19 за митница, днес взех от пощата пратка от 26  Rolling Eyes А имам и от 25 за митница, но я няма. НЕ мога да им схвана системата, но по- важното е да стигнат, а не кога  Mr. Green
Е това е абсурдно - как може навсякъде в провинцията да идват поръчките по-бързо, отколкот в Сф?!?! Луда работа! На всичкото отгоре ние плащаме + 4 лв. Тия тук са за як бой...
  rotfImbo така, така, то изисква време " митническия" контрол, за който плащаме . Иначе и аз мисля, че им трябва  bambam newsm66 newsm66 newsm29 newsm29 newsm29, скоро може и да  се надигне бунт  Mr. Green

# 625
  • София

Karimma, изчисти си кутията за ЛС, опитах да ти пиша. Hug

Изпълнено  Embarassed

# 626

аз ако не се завлека тая вечер, утре сутрин със сигурност ще съм там  Peace
Значи може да се видим Simple Smile Ако нямаш превоз свиркай Simple Smile

# 627
  • Варна
Айде взех си я  Whistling От 19ти, беше в пощата. Ако някой е от Аспарухово, имаше още един пакет.
Доволна съм от всичко - 4 гащеризончета 54 размер, сладкия космонавт също 54 размер, за Мони комплект шал и шапка, и един комплект за изписване, който обаче ще стане на куклата на Симона  Grinning Хич не уцелих, взех 45, да ме пита някой защо. Иначе момичета, които се чудехте за 0-3 месеца, 54 според мен е идеален, сравних го с други дрешки които имам 0-3 м. Гащеризончетата са плюшени, много сладки.

# 628
  • София-Лагера
Цитат
аз го чакам този комплект и после цяла зима вино ще пия, като изтънчена сомелиерка 
http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem43/ho … 849RN085043960849
Първото е за отрязване на капсулата.
Второто е тирбушона.
Третото е пръстен който не позволява да капе когато наливаш.
Четвъртото е херметическа тапа.
Наздраве
Може ли кода ?Или е персонален.

# 629
  • София
За нещастие е персонален, иначе офертата е много яка!

Общи условия

Активация на акаунт