Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 438
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 660
  • varna
Да питам за мъжките пижами - кажете какъв размер да поръчам за мъжа ми, че не мога да се ориентирам  Rolling Eyes  Гръдната му обиколка е 94, което гледах, че отговаря на размер М, ама пък е висок  188 см. и предполагам, че М ще му е късо. Струва ми се, че и L може да му е късо, а пък XL вече ще му е като торба  ooooh!  Ориентирайте ме, моля  Praynig
tina77, какъв размер са твоите пижами и какви са им мерките - дължина на крачола и ръкавите и ширина на раменете?
ще ги измеря ейсега
аз поръчах мъжката е м ама е по дълга отговаря за към 1.78см

# 661
  • varna
гръдна обиколка:под мишниците е 60см -значи 120
ръкав ама той е паднал-57 см от подмишницата го меря
от подмишницата надолу е 46см
от чатала надолу е 80-81см
външен крачол 108см
май ще е за L мъжа ти Peace

# 662
Мен днес ме попрецакаха. Имам покана за играчките на акунда, който не съм използвала, сега се опитах да си пусна поръчка от там с картата с която си поръчвам и ме оплю да се обърна към банката. Сега ако утре не ми даде да пусна поръчките ще умра.
Mен от 3 дни не ме пуска с нито една от двете карти. юписах им, нямам отговор. Не видях да има и paypal  опция...

# 663
  • София
Ама те май прочетоха как им се наканих на Гракото 3 броя и ме отрязаха  hahaha

# 664
  • до морето
Днес поръчах на малката това
и това
Ако някой е поръчвал такива ,може ли да каже дали е доволен ?

Снимките са линкове  Peace

# 665
# 666
не съм сигурна, но мисля, че вече има ограничения в използването на картите. май не можеш да плащаш с едни и съща карта... newsm78

Аз поръчвам с една и съща карта от 2 акаунта и никога не съм имала проблем досега. Картата е Мастъркард на ОББ.

# 667
  • Карлово
Мда, ще участваме в игра за сузукитата Mr. Green И аз я имам.

Моля, ако някой има покана за играчките и няма да я ползва-да ми пише на ЛС Praynig

# 668
  • Пловдив
Днес поръчах на малката това
и това
Ако някой е поръчвал такива ,може ли да каже дали е доволен ?

Снимките са линкове  Peace

Аз съм поръчвала от тези пижамки лятото - бяха по3-4 Е, много са сладки, гащички подобни също съм взимала  Peace

# 669
  • София
Добро утро и от мен. Имам известие за поръчката от 26-ти /митница/. Party

# 670
  • София
Здравейте  Hug
Нещо не мога да се ориентирам с размерите на мъжките панталони  newsm78
Мъжът ми е 180 см и не много слабичък, от блузите L му e точно. Талията му е около 97-98 см, кажете ми моля ви кой размер трябва да му поръчам?
Благодаря  bouquet
А относно намалението на играчките не ме пуска , може би още е рано  newsm78
Някой влязъл ли е вече?
 Peace

# 671
Снощи си взех нещата от намалението на Адидас. mini_79 ми я пусна на 27-ми и вече е тук, а пустите поръчки от 19-ти никакви ги няма  #Cussing out
Доволна съм от нещата, с изключение на анцуга на мъжът ми, който вместо черен са му сложили бял, но пак е хубав  Peace
Направила съм снимки и съм сложила реалните размери под снимките, защото имаше доста желаещи да го видят.
Ето линк и ето и снимките  цък и цък
Ако някой е поръчал същият размер черен, а иска бял нека да ми пише да ги разменим  Praynig
Жилетка Адидас, хубава е- снимка
Маратонки, отговарят си на номера- снимка и снимка
За малкия анцунг- Много е хубав, за сега е идеален, защото е ватиран. Изпратиха ми точния размер, аз се притеснявах да не ми пратят пак по-голям, но извадих късмет. Ето снимка
Кода с който ги поръчах беше 17426 - Дава безплатна доставка+ подарък SETS DE TABLE-TURQUOISE/VE - Снимка, цък, и цък и цък Цветовете са по-наситени, от колкото изглеждат на снимките, харесва ми  Peace
Ами това, надявам се да съм била достатъчно изчерпателна  Wink

Моля, ако някой има покана за играчките и няма да я ползва-да ми пише на ЛС Praynig
Аз имам 2 покани и няма да ги ползвам, ама незнам как да ти ги пратя, няма опция за пращане  newsm78 И другите писаха, че не става  Confused

Сега получих тази оферта , предполагам че е персонална, няма код, ама е с името ми  newsm78 За намаление е май, но още не съм я рагледала.

Искам да питам, искам да отправя запитване, дали ще ми сменят анцунга ако им го пратя, на този мейл ли да пиша - http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1 или на друг?

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 09:15 от ive1ina

# 672
  • София
Може ли някой поканен да пазарува детски играчки да сподели на какво и на каква е цена предлагат newsm78
Да знаем ние простосмъртните да се ядосваме или не  Joy

# 673
  • Карлово
Ивелина, има код офертата 51160 и ми намали една блуза от 20,90 на 12,54, явно не е и персонална

# 674
Здравейте  Hug
Нещо не мога да се ориентирам с размерите на мъжките панталони  newsm78
Мъжът ми е 180 см и не много слабичък, от блузите L му e точно. Талията му е около 97-98 см, кажете ми моля ви кой размер трябва да му поръчам?
Благодаря  bouquet
А относно намалението на играчките не ме пуска , може би още е рано  newsm78
Някой влязъл ли е вече?
 Peace
Ми не мереи талия. Що пък талия за блуза? Измери му гръдна обиколка. Гледай таблицата.

Общи условия

Активация на акаунт