Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 330
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ive1ina мерси
Mamica ние сме от ранобудните  Confused Бебка от 6 часа вика ставай да пазаруваш, че ще изкупят играчките  Joy Joy Joy
 Peace

# 691
Моят мейл за намалението на играчките дойде!
Излъгах. Embarassed  Отново са ми пратили паролата.

# 692
Мами, помощ!
Направихме една поръчка, но няма потвърждаващ e-mail, отделно не ми се изпразни кошницата, и не знам дали стана поръчката. В Cuivi De commande няма нищо.

# 693
момичета продавам този космонафт 71 нонер.

http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … t=1&hasprev=1

поръчах го преди 2 месеца 74, но франсетата ми изпратиха 71. тогава ни беше доста голям и си мислех, че ще ни изкара до нова година затова и го задържах. бях го прибрала и вчера раших да  идокарам малката с него и изненада станал ни е малък. ако някои се интетесува да ми пише на лични. цена 30 лв. като в сайта.

# 694
  • Пловдив
И аз имам офертата с играчките, а също и последващ мейл с парола.....От тук какво следва.. newsm78

Май трябва да е почнало намалението!

Ивче, много са ви хубави придобивките!

# 695
Ауууууууу, вижте какво са ми пратили франсетата http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1975dcfcedac36faa8

# 696
Какво е
La Redoute,
как става поръчването оттам,
с кои карти, размери, описания,
кога пристига поръчката и как и всичко,

Алекс1
извинявай, че пиша на теб, но ти си започнала темата. Възможно ли е на първа страница да напишеш и как се пише на български КОСМОНАВТ. Не искам да обиждам никого, но тази дума се среща изключително често в този форум, но е доста неприятно да се пише сгрешено. Все пак сме мами и трябва да учим децата ни правопис.
Още веднъж извинете за отклонението и наистина без лоши чувства към никого.

# 697
  • Beyond the Frontiers
Урааааа, пристигна известие за двата пакета от 19.10. Тъкмо бях почнала да го отписвам.

# 698
  • Карлово
Ауууууууу, вижте какво са ми пратили франсетата http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1975dcfcedac36faa8
и аз го получах, даже пробвах да поръчам тениски, ама грознички ми се видяха, при това за 20-30 евро

# 699
Вчера си получих поръчката от 26.10 и съм много доволна.

Всичко е комантирано,само да кажа че подаръка със сините аксесоари е страхотен.Поръчах го на фантазия без да знам какво представляват.

Оказаха се аксесоари за кухня със сини дръжки.За бъркане,белене,рязане,четчица и още които незнам за какво са.При първа възможност ще пусна снимка.

# 700
Вече не мога да променям нищо по темата. Може да го направи модератор.

Мис Бу, къде си?  Laughing

# 701
  • Ку-куландия
не мога да се сетя какъв размер съм взела, обаче....
в раменете е 50, дълго е 82. +е потърся сега в потвържденията кой размер съм поръчала
88-95 съм поръчала.
Хахахаха  това са размерите на мъжкото яке, на което съм дала снимка.
Дамското е размер 46-48

Последно кой размер е и цената ако може.

# 702

За блузите, мери гръдната, за панталоните- дължината  Peace
А колко, ще са в талията не е важно ли? Изобщо не заблуждавай момичето. Не се мери така.

Embarassed Ами така са ми казвали че са размерите, ако съм заблудила някой, съжалявам. Знам, че като има такава номерация за панталон например 104/108, това е дължината, а като става дума за суитчер например 120/127 става дума за гръдна обиколка. Отделно, ако има за панталон номерация 162, 174....180, това е височината на човека или пък, ако са S,M,L... пак по таблицата се сравнява. Поне досега така съм взимала аз, но винаги приемам и друго мнение  Peace

# 703
  • Плевен
Момичета какво е тожа и по -точно дали ще става и българи да участват? http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=13812828e78acd2e54

# 704
  • Варна
Някой получи ли мейл за намалението на детски играчки...или?

Аууу значи и моята поръчка може да дошла и аз чакам от 26.10 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт