Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 274
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 795
  • София
май всички имат оферта този път  Hug

# 796
  • София
Влязох и в магазина на завод Витоша стори ми се че видях няколко блузки и жилетки от сайта сега ще потърся за да се убедя.

Знам,че в БГ се шие самата колекция Ларедут но къде още не съм разбрала. И тук питах, но остана като глас в пустиня. Пиши ако има съвпадение.

# 797
  • София
момичета помооооощ
една приятелка ме помоли да й направя поръчка. Има карта на ДСК Visa electron.
четох че може да се плаща с нея, даже за всеки случай пак попитах и има момичета, които плащат с такава.
на мен обаче ми отказва  Tired
каква може да е причината?
Аз съм плащала с такава няма проблеми . Или наличноста в картата не е достатъчна, или сайта се е бърнал. Виж докога е валидна картата Wink и този номер съм си го правила.
Излез от сайта и влез наново.

Ще си ползвам последния пост да го метна това. Няма да превеждам Simple Smile че не се знае как ще го преведа:
-40%sur votre article textile préféré et -35% sur toute votre commande textile
Exclusion: sauf prix mini, prix rouges, pages vertes nouveautés, exclusivités web, collections Christian Lacroix et Calvin Klein.
Valable du 08/11 au 30/11
code 51160 perso à tester.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 15:02 от Persia

# 798
  • София
Добре де, не мога да разбера аз тази работа, защо на акаунда от които не ме пуска да поръчвам ме заринаха с оферти, а от този от който се скъсах да поръчвам и една не дойде?  newsm78
И повече пък ако се вържа, че имало намаления ...

# 799
  • София
и аз да се отчета -  днес си получих поръчката от 22.11.в пощата, получих формичките за варене на яйца в микровълнова, един уред за рязане на портокали и грейпфрут, една блузка за мен и сешоара за подарък, който на вид изглежда добре. Довечера като се прибера  и ги пробвам ще мога да дам повече инфо  Hug

# 800
  • София
Добре де, не мога да разбера аз тази работа, защо на акаунда от които не ме пуска да поръчвам ме заринаха с оферти, а от този от който се скъсах да поръчвам и една не дойде?  newsm78
И повече пък ако се вържа, че имало намаления ...

Ами това е чиста проба маркетингова стратегия - пращат ти на неактивния акаунТ, за да го направиш активен (привличат нови рибки в мрежата Mr. Green), а на активния какво да ти пращат, нали вече са те зарибили...

# 801
добре де, и аз го получих това с кода 51160, обаче нищо не ми намаля?!!?!!?

# 802
и днес нямам известие за поръчката си от 22.10  newsm78
е, вече се притесних  Sick

# 803
и днес нямам известие за поръчката си от 22.10  newsm78
е, вече се притесних  Sick

Не се притеснявай аз чакам от 19.10 и я няма, дори и до митница ходих ама без резултат.

# 804
Знам,че в БГ се шие самата колекция Ларедут но къде още не съм разбрала. И тук питах, но остана като глас в пустиня. Пиши ако има съвпадение.
В Благоевград, в един гръцки цех също шият Wink.Там съм виждала  и LR, Anne Weyburn, Taillissime, Soft Grey ooooh!

# 805
  • На черешата
май всички имат оферта този път  Hug

Аз нямам. Sad

# 806
  • На черешата
В Благоевград, в един гръцки цех също шият Wink.Там съм виждала  и LR, Anne Weyburn, Taillissime, Soft Grey ooooh!

Кой е той?

# 807
мацки, само да кажа ако някой не е разбрал за наламенията - на поканите си пише "jusqu'a ....%" т.е. - "До ...%" !
и 15% пак там попада  Laughing

Някой откри ли къде е Ref N на артикулите newsm78 щото ги има в ел. каталог на намаленията, а иначе не ги намирам при самите артикули. Много лесно се търси с номера, ма франсетата май не харесват да е лесно.

който иска покана за мъжкото намаление - на лични  Peace

# 808
момичета помооооощ
една приятелка ме помоли да й направя поръчка. Има карта на ДСК Visa electron.
четох че може да се плаща с нея, даже за всеки случай пак попитах и има момичета, които плащат с такава.
на мен обаче ми отказва  Tired
каква може да е причината?

Преди малко поръчах с тази карта.
Забелязала съм, че когато влизам през Експлорър много често ми отказва плащането, а през Мозила става без проблем.

# 809
В Благоевград, в един гръцки цех също шият Wink.Там съм виждала  и LR, Anne Weyburn, Taillissime, Soft Grey ooooh!

Кой е той?
Зълвата ме води там лятото, ще я питам как се казва фирмата, ако това те интересува

Общи условия

Активация на акаунт