Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 369
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 840

Забелязахте ли състава на тези чаршави - 52% памук и 48%полиестер  newsm11

# 841
  • София
Супер то това остава да стане, дано да дойдат тези поръчки от периода 19 - 21.10. Чакам търпеливо до края на др. седмица преди да почна "любовната" кореспонденция с французите.

# 842
  • София
Някоя мама от София ще поръчва ли утре,харесах едни панталони на мъжа ми? newsm78
Аз ще поръчвам утре. Ако искаш пиши на лични

# 843
и аз да се оплача,та поръчах си долница-панталон на адидас,от детските 162 размер,пратиха ми 176 размер,добре казах си стават грешки,поръчах я втори път дойде днис и  #2gunfire същия проблем,а никак не е евтин,какво да правя,че и френски незнам,моля някой съвет да ми даде Praynig

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 18:14 от tanchini2

# 844
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-JQYRI-DD-CWWGRE  Mr. Green

искам да ви кажа, че на мъжа ми преди две седмици му направих акаунт, точно една поръчка за към 100 евро сме направили от там, за да ползвам офертата с виното и просто го заливат оферти, от обяд насам има 3  Tired

# 845
и аз да се оплача,та поръчах си долница-панталон на адидас,от детските 162 размер,пратиха ми 176 размер,добре казах си стават грешки,поръчах я втори път дойде днис и  #2gunfire същия проблем,а никак не е евтина,какво да правя,че и френски незнам,моля някой съвет да ми даде Praynig
Май в повечето случаи пращат един размер по-голям. Аз много се учудих даже след като вчера видях, че са ми пратили точния размер. А иначе незнам как да ти помогна, единият вариант е да ги върнеш, като си заплатиш пътните, които са 19лв, ако пратката е до 2кг. И да се надяваш да ти пратят точния размер или ако го нямат, да ти пратят чек със сумата. Другия вариант е да ги продадеш, може да ги пуснеш в Продавалника или да изчакате да ви станат точни  Rolling Eyes

# 846
  • София
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-JQYRI-DD-CWWGRE  Mr. Green

искам да ви кажа, че на мъжа ми преди две седмици му направих акаунт, точно една поръчка за към 100 евро сме направили от там, за да ползвам офертата с виното и просто го заливат оферти, от обяд насам има 3  Tired

А аз направих на майка ми и точно същата работа - пращат й всякакви оферти, при това по 2 пъти, а на мен нищо...

# 847
моята от 28ми дойде Sunglasses

Може ли да питам някой да е поръчвал и да не е дошла досега поръчката?  Имам предвид да я чака поне 2 месеца или вобще да не се е появила.
На мен. Върнаха ми парите с чек по пощата. И след още 1 месец получих и пратката.

# 848
и аз да се оплача,та поръчах си долница-панталон на адидас,от детските 162 размер,пратиха ми 176 размер,добре казах си стават грешки,поръчах я втори път дойде днис и  #2gunfire същия проблем,а никак не е евтина,какво да правя,че и френски незнам,моля някой съвет да ми даде Praynig
Май в повечето случаи пращат един размер по-голям. Аз много се учудих даже след като вчера видях, че са ми пратили точния размер. А иначе незнам как да ти помогна, единият вариант е да ги върнеш, като си заплатиш пътните, които са 19лв, ако пратката е до 2кг. И да се надяваш да ти пратят точния размер или ако го нямат, да ти пратят чек със сумата. Другия вариант е да ги продадеш, може да ги пуснеш в Продавалника или да изчакате да ви станат точни  Rolling Eyes
хахахахаа...и на мен зимата ми направиха същия номер със същите номера анцунг на Адидас. Продадох ги и двата и трети път не рискувах да  поръчам.

# 849
  • varna
момичета някой може ли да ми помогне с това
http://www.laredoute.fr/vente-chemin-de-table-metis-uni-best.asp … e&pagesize=16
немога да ги разбера цветовете с преводача и в листата с цветовете ги няма повечето,искам да поръчам една тъмнозелена,бяла и теракота,ама незнам как са френски-а и те не присъстват май в списъка с цветовете а пък ги има там Shocked
гледай ги от горе на долу

първото е prune=слива i t.n.
[/quot
а naturel бялата ли ще е?  newsm78

# 850
  • на пистата
я кажете сега какво трябва да се поръча за да даде безплатна доставка и - 15евро
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … C-DD-GJX4DUR-SC8U

# 851
  • Sofia
nameika офертата не работи.подаръка е свършил и не пуска поръчки

# 852
naturel е естественият цвят на лена- под бялото който е.

# 853
  • под шипковия храст
хахахахаа...и на мен зимата ми направиха същия номер със същите номера анцунг на Адидас. Продадох ги и двата и трети път не рискувах да  поръчам.
мисля, че дават различни размери, веднъж са по френската, друг път по номерацията на производителя. още не мога да схвана логиката...случи ми се разминаване на два пъти и то с адидас! има значение и за каква възраст е дрехата, освен височината... Thinking

# 854
мисля, че дават различни размери, веднъж са по френската, друг път по номерацията на производителя. още не мога да схвана логиката...случи ми се разминаване на два пъти и то с адидас! има значение и за каква възраст е дрехата, освен височината... Thinking
Ами! Мързеливи ...да не казвам какви! Вторият път бяха различен размер горницата и панталона. А първият- вместо 152- 164. Просто не гледат ...или ако го няма, бухат каквото имат.
И с калъфки ми се е случвало- два пъти ми изпратиха калъфки от друг комплект/ ама бяха хубави и си поръчах и плик и долен:-)

Общи условия

Активация на акаунт