Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 377
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Тия се базикат с нас вече  Joy Joy
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-edeis-femme.aspx?productid … e&pagesize=12

A  като я сложа в кошницата ми дава такава цена  89 999,60 ?  Shocked Shocked

И на мен, ама все пак е намалена била е 99 999,00 евро  Laughing

Вече си мисля че наистина има проблем с порьчките от 19-ти, не може толкова народ да чакат от една и съща дата просто.

# 826
Аз от 20-ти чакам ( събота). Нали писаха момичета, че после понеделник-сряда им били почивни дни. Значи нашите поръчки са тръгнали най-рано на 25-ти.
Ще видите как от понеделник, ще завалят поръчките ни.

# 827
Аз от 20-ти чакам ( събота). Нали писаха момичета, че после понеделник-сряда им били почивни дни. Значи нашите поръчки са тръгнали най-рано на 25-ти.
Мамица, аз получих от 26-ти вчера, а от 25-ти днес. newsm78ПИсах им преди малко, като имам отговор ще кажа. СИлно се надявам да няма проблем. Crazy

# 828
  • на пистата
Ще видите как от понеделник, ще завалят поръчките ни.
аз вчера получих от 23-ти
Тия се базикат с нас вече  Joy Joy
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-edeis-femme.aspx?productid … e&pagesize=12

A  като я сложа в кошницата ми дава такава цена  89 999,60 ?  Shocked Shocked

И на мен, ама все пак е намалена била е 99 999,00 евро  Laughing

Вече си мисля че наистина има проблем с порьчките от 19-ти, не може толкова народ да чакат от една и съща дата просто.
ох добре,че нямам толкоз пари в сметката,че..... hahaha става за горнище за пижама

# 829
Питане към момичетата , които са осребрявали чекове от LaRedoute. Можете ли да ми кажете на коя банка комисионната е най-ниска ?
В ПИБ ако имаш сметка, не ти вземат комисионна. На мен за 300 евро не ми взеха нито цент

Monda, благодаря   bouquet

# 830
моята от 28ми дойде Sunglasses

# 831
Случайно някой да си получил вече пратката от 28.10 ? Или още е прекалено рано ?

Хехе flo ми прочете мислите

# 832
И такаааааааа само аз май чакам от 10.10. Много се изнервих вече от това чакане и като чета, че получавате от 21-23.10, направооооо  Close   Моля ако още някой чака от тази дата да си даваме кураж  Laughing
аз от 11.10
намейка, получи ли си пратката от 11.10? Моята още я няма newsm78

# 833
  • София
Някой си беше поръчвал от евтините комплекти чаршафи  (по 5Е) - горен плик + калъфка - тежки ли са?
Да знам къде да търся пратката....

# 834
Monda да си види скайпа- да не спи.

# 835
  • на пистата
И такаааааааа само аз май чакам от 10.10. Много се изнервих вече от това чакане и като чета, че получавате от 21-23.10, направооооо  Close   Моля ако още някой чака от тази дата да си даваме кураж  Laughing
аз от 11.10
намейка, получи ли си пратката от 11.10? Моята още я няма newsm78
не,интересно защо newsm78 другите две от тази дата дойдоха третата не Rolling Eyes
Някой си беше поръчвал от евтините комплекти чаршафи  (по 5Е) - горен плик + калъфка - тежки ли са?
може ли линк на чаршафите  Praynig

# 836

А ако някой даде и линк към тях, ще съм му благодарна много Praynig Praynig Praynig

# 837
  • София
моята от 28ми дойде Sunglasses

Може ли да питам някой да е поръчвал и да не е дошла досега поръчката?  Имам предвид да я чака поне 2 месеца или вобще да не се е появила.

# 838
май имаше такива.

# 839

Общи условия

Активация на акаунт