Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 260
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 960
  • София
sparkk тънко е.В Мола го има

А като цена в мола как е.....ако имаш представа?   bouquet

# 961
  • Sofia
не му обърнах внимание Embarassed Много ми харесват нещата на Стела,но за мен са неоправдано скъпи.Заслужават си на намаление.Обувките са до 40-ти номер,аз като нося 41 боса ли да ходя Sad

# 962
  • София
Вчера получих известие за колет на митницата от 24-ти. newsm44 Ще разправям довечера. Почти съм сигурна, ама пак да попитам, Гракото са ми го разделили в отделна поръчка, защото го пращат отделно нали?
А и между другото някой влезе ли нормално в гракото без покана да го поръча? Аз влязох през акаунта на които не ми разреши да плащам, после смених името и той остана на намалената цена, ама не си играх да го търся, да не би по принцип и в сайта да си е бил намален или излъгах системата?  newsm78

# 963
  • Плевен
пратиха ми оферта за намаление 40% pret-a-porter+35%commande textile  има и код ,е слагах какво ли не в кошницата ,всякакви видове цени и тн и от цялата работа ми намали една туника от 20 на 13  Thinking  .Някакви идеи за какво иде реч?
и аз се мъчих - нищо не стана!

# 964
Аз влязох през акаунта на които не ми разреши да плащам, после смених името и той остана на намалената цена, ама не си играх да го търся, да не би по принцип и в сайта да си е бил намален или излъгах системата?  newsm78
разбира се, че и в сайта е намален, понякога и повече. Колко пъти ви казвам, че тези намаления са  страшна заблуда. те са просто да привлекат вниманиет... няма смисъл от никакви мейли,пароли и др. конспирации.

# 965
  • София
Аз поръчах Гракото на редовна цена, пак беше малко намалено, но по едно време го скриха, после му вдигнаха цената и аз го поръчах, като се притеснявах да не свърши. С доставката ми излезе 42 Е. Дойде в отделен кашон и за него ми взеха още 4 лв на митницата. Тежеше над 4 кг.

# 966
  • На черешата
  Моята поръчка от 29 пристигна,тази сутрин си я взех от пощата. Mr. Green

# 967
  • София
Не мога да повярвам получила съм 3 оферти ... това е като благоволение свише:
- сузукитата ... да им го ... Twisted Evil. бе тез хора толкова ли не могат да си направят един прост филтър на държавите
- едно не използваемо, щото няма наличност Twisted Evil http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … C-DD-GJXVSFO-SP0M  това за 2ри път
- и това с намалението дето има една мацак със шапка 40% за прет-а-порте и 30 % за текстил има код: 51160 Offre valable du 08/11/07 au 30/11/07

# 968
  • София-Лагера
И аз полу4их 2 оферти.И двете не важат за България. #2gunfire #2gunfire
А едната сваля Прих Мини #Cussing out

# 969
И мен ме зарадваха май вчера с двете оферти - едната за Сузукито, другата с мацката с шапката Heart Eyes

Обаче днес поръчах с един код някъде назад в темата, който ми свали 30 % от ненамалена червена цена и ми даде безплатна доставка + подарък някакво plaid bayadere. Като гледам из сайта, това одеалце ще прилича на черга в цветовете, но това да ми е проблемът Joy

Лошото е, че имам още неща да поръчвам...към средата на месеца ще съм на червено усещам Mr. Green

# 970
  • На черешата
 На мен този път са ми дали два кода 25925 и 25933 не знам дали вече ги има.

# 971
  • на пистата
И мен ме зарадваха май вчера с двете оферти - едната за Сузукито, другата с мацката с шапката Heart Eyes

Обаче днес поръчах с един код някъде назад в темата, който ми свали 30 % от ненамалена червена цена и ми даде безплатна доставка + подарък някакво plaid bayadere. Като гледам из сайта, това одеалце ще прилича на черга в цветовете, но това да ми е проблемът Joy
сподели номер и какво поръча Hug

# 972
  • На черешата
 Поръчах тези маратонки за мъжа ми  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-adidas-homme-pour-taill … e&pagesize=16,хубави са,само да видим дали ще му станат.Той носи 42-43,поръчах 43,изпратили са ми 43 1/3 и ми изглеждат огромни. ooooh!

# 973
  • София
- едно не използваемо, щото няма наличност Twisted Evil http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … C-DD-GJXVSFO-SP0M  това за 2ри път

Стават противни вече! Вчера им пратих супер груб мейл, в който им казах, че по-добре да не пращат оферти, отколкото да пращат такива, които не работят, защото това фрустрира клиентите и ги прави много недоволни. То не че ще ми обърнат внимание, но поне се почувствах по-добре Mr. Green.

Иначе мантото, което си поръчах от женското намаление с 50%, на сайта е намалено с 20% Grinning

# 974
  • София
Имам питане за номерацията на детските блузки (момчешки) като това: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919894& … ue&ksource=-1

синът ми е висок 90 см(12 кг на почти 3 г.) взех му вече една за проба 94 но т.к. още си чакм нещата се чудя доколко си отговарят на номерата(ръста) кг
Искам да поръчам още тънички едноцветни блузки за градината а изгодните са или 86, или 102 ... 102 май щее много голямо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт