Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 178
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 050
  • В офиса
Казват,че са получили запитването ти от 25-ти и ще направят всичко възможно да ти дадат бърз и незнам си какъв още отговор

10x... A първото изречение - искат ли допълнителни данни, или не.
Значи ще чакам.

# 1 051
Момичета, някой да има зимното детско яке - подарък , от код 24252

да си побутна въпросчето  Embarassed

# 1 052
Днес пак ходих до пощата, все още ми няма поръчката от 19-ти  Confused

# 1 053
Днес пак ходих до пощата, все още ми няма поръчката от 19-ти  Confused
Във вторник, ще дойде- ще видиш! ВЕрвай ми.

Аз до митница се бях запътила. Спрях за 10 мин. и ми откраднаха мигача ( предния). Е, не ми върви да си проверя пратката. Втори път не ми се получава.

# 1 054
Кога ще се прави следваща поръчка и мога ли и аз да се включа?

# 1 055
  • София
искам да ви питам нещо....
По имейлаот ларедут ми пращат клиентси номер някакъв.... за какво служи той,с френския ме няма и не знам грам за какво става на въпрос hahaha

Antoaneta , si vous ne parvenez pas ? lire cet email, vous pouvez le visualiser gr?ce ? ce lien

Pour ?tre s?r(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com ? votre carnet d'adresses
 тва пише newsm78

# 1 056
Сега идвам от пощата. Нама ме в сипъка. Обаче видях Името теодора и Цветелин в списъка, които са си взели пакетите. Да казват кои са и дали са от пишештите тук.
Да не би да е Цветелина Simple Smile Ако е така съм аз и чакам от 19.10, но още я няма Sad Вчера ходих до Митницата и ми взеха 2 лв за паркинг  #Cussing out Егати обирджийте  #Cussing out

# 1 057
Монда, пробвах с всички кодове, които успях да изнамеря - нищо не ги намаля... или изчакай да не са нови продукти вече, или си сложи безплатна доставка или подарък... Confused
Мерси много, чоколина.....ще поизчакам, дано чантата не свърши...

# 1 058
Да попитам дали някоя от вас е получила по пощата писмо от Ларедут за някакви коли...томбола ли е или игра незнам?! Много ми е трудно с този френски.

# 1 059
Да попитам дали някоя от вас е получила по пощата писмо от Ларедут за някакви коли...томбола ли е или игра незнам?! Много ми е трудно с този френски.

НЕ важи за нас   Tired

# 1 060
  • пловдив
Кога ще се прави следваща поръчка и мога ли и аз да се включа?
Тук всеки си поръчва сам, нужна ти е само виза електрон или кредитна карта,а иначе 450 прави общи поръчки Peace

# 1 061
  • Варна
Получих си поръчката от 24.10, тази от 13-ти липсва все още.
В нея бяха тези обувки за Сиси за лятото. Пише че са индийски, не са нищо особено според мен най-вече защото подметката ми се струва твърда за детска обувка. На нея обаче си и харесват.
И тези пантофи дойдоха . Много са хубавички и мекички. Но са една идея по-малки от номера си сравнявайки ги с пантофи същия номер на Колев и Колев. Стават и все пак, обула си ги е.

Исках да питам някой поръчвал ли е тази пижама, плътна ли е?

И това якеискам за себе си. Качеството дали е поне като на подобните из нашите магазини на марката?

888извинявам се за големите снимки. Embarassed

# 1 062
  • София
Якето е много хубаво една приятелка го получи преди дни!  Peace и аз мисля да го поръчам!  Mr. Green

# 1 063
момичета, незнам дали няма да ме освиркате, но съм надценила мъжа ми откъм панталони и продавам сега тези 2 чифта дънки   и двете са номер 46, много са хубави ама са му огромни, първите са 12.36 евро, вторите 23.90 евро, така са си по фактура... ако искате и точни мерки ще дам Embarassed Peace

# 1 064
Може ли мерки на вторите, тези от 23.90 евро.

Общи условия

Активация на акаунт