Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 290
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сега се сещам за въпроса с лъжата - Емо ме побърква с неговото "пиш". По 100 пъти свалям гащи и памперс и като го сложа на гърне пуска само няколко капки. А ако го оставя без памперс само след минутки е потънал в "собствен сос".  Много му е забавно да тича по голо дупе из нас и по възможност бос, а че е студено и че отдолу е теракот не му прави впечатление. Днес след едно такова препускане като го обувах се изненадах колко много са му замръзнали крачета Е, докарахме си и сополи де...

Деси, вече няма да го мисля - ще си имаме слонче в нас за Коледа.
Таничка, отдавна гледам по масата да няма нищо привличащо внимание, защото Емо се качва без проблем отгоре. А покривка слагам само като дойдат гости...

# 61
Разписвам се за пореден път с надеждата, че е последен преди голямото събитие. Благодаря за всички пожелания  Hug

# 62
Миси, стискам палци  Praynig 

# 63
мис, чакаме страхотната новина с нетърпение! Hug
Успех! Praynig

# 64
  • София
Добро утро  Heart Eyes

Хайде Мисче, стискаме палци и чакаме новини  Hug

Деси, и при Соня преобличането е с рев. Понякога така жално плаче, че си мисля, че нещо я обиждам и травмирам като й настоявам да я обличам. Дано да отмине и това.

Соня има напредък с гърнето. Сега като е при свекърва ми тя я слага през час и тя си пишка. Сутрин като се събуди пам-пам-а е сух, изпива си млякото и после се изпишква в гърнето, обличам я и тръгват с баща си да я води при свекитата.

Аз пък харесах едни комплекти за рисуване в Бонжур. Има шаблончета с животни и някакви пастели май. Но се чудя дали още е малка за това. Иска ми се да взема, защото напоследък много иска да пише и рисува.

# 65
Мисче, дано всичко мине бързо и леко! Късмет!

# 66
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, момичета.

Нета ми тия дни е ужасен, а и не се застоявам много тук , де.

Привет на мама Веси - дано се чувстваш добре в нашите редици Wink

На всички бременлийки да им е леко раждането и скоро да се похвалят с малките сладури Mr. Green

Деска, при Маги също го имаше тоя момент - вече отмина, но имам доста лоши спомени от ревящо голо дете и аз - опитваща се да й обясня, че се обличаме, за да не настине, че ще излизаме и т.н. Не че е имало ефект от обясненията. Но го израсна. Сега само на памперса се сърди като искам да го сменям. Дано и Кало бързо го преживее. Hug
Вчера взех на Маги седалка за тоалетната и след първото слагане през 2 минути ме водеше до банята, за да я слагам Mr. Green Което мен много повече ме устройва, отколкото бягането й от гърнето  Naughty

Боти пак не взех. Егати и късмета - в Хиполенд все едно беше минал ураган и нямаше нищо , което да ми хареса, а на връщане реших да минев в кварталното магазинче да й взема, но тя заспа.

После пък ми се скапа и Фотошопа(то не че кой знае колко съм го ползвала) - просто стоеше включен и като реших да го изключа зацикли и как не ми скапа целия комп - направо не знам ooooh!

Ако не пиша - не е защото не искам, просто не мога - Шошито не ме оставя. Напоследък се заплесвам вечер след като я приспя, но и умората си казва думата тия дни - нищо не ми се прави, спи ми се, а пък нямам възможност кой знае каква.

Айде стига съм ревала.
Лек ден.

# 67
  • Варна
Добро утро!
Николай пак щурее. Раче, и моя си носи стола да се качва на масата. Малко го затруднява килима, влаченето е трудно Mr. Green Иначе по цял ден реве да го качвам горе на масата и да цъка лампите.
Аз пак влизам в сериала Mr. Green. Нашият съсед май не е много в ред. Днес ми звъни в 9 часа да ми предложи конче за Ники. Имали такова и т.н., аз благодарих и ще го вземем. После ме кани на гости с Ники у тях щот бил сам Shocked. Въпросният дъртак цяло лято се разхождаше по долни гащи, чак да се чудиш накъде да гледаш като отвори вратата. Сега пък по пижама. Нещо не ми се харесва. май си имам дърт "коцкар" до врата.
Ники се зачерви от кисело мляко. Бузите, брадичката и носа, купихме к.мляко Дея и на другия ден "цъфна". Днес ще го наливам с чай Mr. Green
Миси, леко раждане! Айде не остана  bouquet
Ники се дърпа, когато сменяме папмперса. Голямо тръшкане и рев, едвам успявам. Поне за едно да го похваля, не си сваля шапката, не че не опитва, но..остава си на главата. Даже няма връзки шапката. Доволна съм.
Под балкона локвата е замръзнала, за Варна това си е кучи студ!

# 68
  • София
Веси, добре дошла!

Рени, 4естит празник на вас и любимеца ви! Да е много здрав и обичан!

Реа вчера изяде на обяд цялото бурканче с месото и половината супа, рекорддддддддддд!  Shocked

И аз нямам време за писане, но чета редовно.

Мисче, стискаме палци и ние с Реа!

Целувки за всички!  Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 11:03 от ramama

# 69
Добро утро!

Мисче, стискам палци, всичко да мине леко и безпроблемно  Peace

Добре дошли на Веси и Наско   bouquet

Много  Hug от нас

# 70
Добро утро! Опс, то вече си е добър ден.Един бърз разказ на моите снощни приключения.

Вчера към 14.30 си стоя аз мирно и тихо пред компа, и изведнъж чувам някой по коридорите вика Мама, мама и се изумих, защото Димата спи. Да обаче тя се събудила, направила един куп поразии в стаята и скочила някак си от леглото, на което решетката му й стига малко над раменцата. Изуми ме от всякъде  Shocked  Shocked , нямаме поражения от скока. После питам как го направи мамо, как слезе от леглото и тя ми показа. Но историята не приключва. Нахраних я следобед и реших да бъда примерна майка и отидох да й обеля една ябълка. Тя се кротна нещо и като отивам какво да гледам: започнала да яде СИЛИКАТА ГЕЛ (дори незнам как се пише), тези пакетчета, които се слагат в кутиите на обувките при продажбата. Аз много не се стрснах, ама викам чакай да звънна на лекарката и тя каза отиваш да й промият коремчето и си я вземаш. Е, да ама не. Отиваме в детско и там като се развикаха: Спешен случай, бързо, ала бала галамация. Понеже съм фенка на лекарските сериали и като знам какво дават по телевизията, та чак се засмяхме с мъжа ми. Димитрина реве, повръща от промивката. Естесвено имаше поне 3 лекции как съм си оставила детето и други подобни, сякаш някой друг го гледа това дете. После обаче решиха, че не могат да ме пуснат и трябва в интензивно отделения да ме вкарат, включаха я на системи - познайте как съм я опазила да изтече. А пък колко пъти я надупкаха няма да ви обяснявам. Днес 3 пъти й вземаха кръв, просто съм разбита отвсякъде. Пуснаха ни преди малко. Тук при нас е голяма мизерия в това детско отделение, да не попада човек.
Сори за дългия пост, ама бяха големи емоции, от нищо лекарите направиха голям проблем и чак ми се струва, че се престараха.

Мис, стискам палци за леко скорошно раждане и кротко бебе.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:06 от galiabalq

# 71
  • Варна
Галя, ужас!!! Добре, че си видяла какво яде навреме!
Днес го сбарах моя с верото в ръка  Shocked аха да си пийне!
Страшни са тия малките!

# 72
МисчеPraynig Hug Praynig!

Ден трети в яслата - сутринта вече рева при влизането в стаята, но пък я намерихме, да прикляка с лелята на една песничка. Яла сутринта - права, т.к. отказала, да седне, но пък изяла 2 порции. Пила и вода. 

Големи панти отглеждате!  Shocked Здрави да са! Peace

# 73
  • София
Здравейте!

Гале, голям ужас добре, че всичко е вече в миналото!
И аз искам да пожелая на бременните ни мами леко, бързо и безболезнено раждане и да не престават да пишат и ни информират!

Аз, както обикновено имам въпроси (но нали форума е точно за споделяне):
1. Към мамите, чиито деца ходат на ясла - ако детето все още не може да се храни само - хранят ли ги или ги оставят да се оправят сами; ако не ходи все още на гърне - учат ли ги, сменят ли памперси; проблемът с бибероните как е - носят ли си ги или не им дават; с какво ги занимават през деня. Някой от въпросите са ми тъпи, но ме вълнуват, защото може да се окаже, че трябва да пускам Тони по-рано от предвиденото и да се подготвя. Гледачката днес ми заяви, че е до края на март, защото щяла да ходи на процедури за красота около 2м и след това да гледа едно дете за 1500лв #2gunfire #2gunfire #2gunfire??? Според мен са глупости ама както и да е. Според мъжа ми иска да изкара зимата на топло да не плаща парно и после лятото да си се разхожда. Сутринта бях много бясна, не го очаквах.
 2. Какво правите децата в това лошо време като не става за навън, какви игри играят и т.н
Дано да не ви досаждам с въпросите!!!

# 74
Леле Гале, голям кошмар сте преживели. #Crazy
Ужасно са изобретателни и бързи тези деца,аз се уморявам психически от внимаване вече. smile3515
Прочетох като че ли че сте харесали слонче или конче играчка за коледа,ние имаме конче и кола от рождения им ден още и много си играят с тях,возят се ,гонят се,устройваме им състезания в коридора с баща им. newsm44
Най-сетне сложихме закопчалка на хладилника,предпазители в контактите,допълнителна заключалка на външната врата,малко ще успокоим нервите със свекървата уж. smile3532
За сега толкова отивам а уча,да не вземат да скокнат малките разбойници. smile3529

Общи условия

Активация на акаунт