Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 260
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мисче, Честит ти малък мъж! Да ви расте здрав, спокоен и щастлив и да ви дарява с много прекрасни мигове. Да е много обичан и много да ви обича   Hug

На болничките много прегръдки  Hug и пожелания за скорошно и успешно възстановяване  Heart Eyes

Аги, не е шега пневмонията - пази се. Помоли родителите за седмица поне да потърсят друг вариант или помоли някой да ти помага с децата.

Преди 2 дни кръсницата на Емо му подари Не виждам да проявява особен интерес към играчката. Аз за една шепа играчка никога нямаше да дам толкова пари. Сега с една дъска за 4 лв голяма игра пада. Драска и се радва и най- важното дава ми време да си свърша нещо. Оставам на варианта за коледен подарък акумулаторно моторче или слонче с колелца - каквото намеря.
Ренка, тъкмо днес се чудих кога да започна с коледната украса. newsm53

# 271
  • Русе
Привет,
Честито на Али-бали и Ники за яслата! Hug Дано им потръгне като на Кало и Юли - най-вече без болести! Praynig
Посъветваха ме да задържа Диди вкъщи и тази седмица. Тя отдавна е добре като изключим покашлюването от време на време, но си допива лекарствата. Ще я наквася хубаво с имуностимулант и така ще я пусна  Twisted Evil - да видим докога ще изкара. Преслав и той ми е на главата. ooooh!
Тааааа..., това за работещата майка...си е направоооо tantrum (особено пък с две  Wink). От 3 месеца насам нямам нито един пълен работен ден. Tired
Гале, ужас! ooooh! Аз хем не бих искала да я спра, ако ми кажат, хем не знам дали бих издържала на такова боледуване. На пролет идват други вируси и шарките, така че кошмарът само се отлага. Tired Дано поне са с по-укрепнал имунитет. Praynig

# 272
  • София
Привет от мен!

Рени, ценно инфо си дала, ще го посетя Бонжур- ти сигурно в този на Солонска си била, нали? Мога в петък да отидя до там или в събота!

Сега ще разгледам сайта на Плеймобил - харесаха ми нещата от онзи сайт от вчера, но ми се видяха скъпички.

Доста празна темата днес, що така? Много болни ли, затова ли?

Танче, днес при нас е слънчево, но следващите дни няма да е! Наистина дълга зима ни чака тази година.

# 273
Днес мъжа ми ходи за яденето от яслата и са му казали много хубави неща за Димитрина, беше ухилен до ушите, и също му казали да не се отказваме. Това било просто период, който при различните деца е различен. Това ясно, ама на мен вече ми се вижда безкраен този период.
Рени79, за съжаление няма на кого да разчитам вкъщи да я гледа, трябва да търся жена, а нещо не ми се иска.

Лекарката ни предписа Имунобор Кидс, каза че трябва да се пие 3 месеца, изграждал много добър имунитет. Днес започнахме, дано да има ефект.

Честито за детската ясла на Ники и Али. Дано да няма болести както при нас.
Момичета, почерпвам ви. Вчера нашето семейство имаше рожден ден. Навърши цели 2 години  Laughing

Единственият, който се съгласи да гледа малката беше чичо й (на 19год.), ама много добре се беше справил. Не мога да не го похваля и тук.

# 274
  • София
Вени, сигурно е заради хубавото временце така пусто в темата. Дано да не е заради болести!  Praynig

И ние днес се отчетохме с хубава разходка - от сутринта до преди малко. Уж се прибрах да чистя и готвя докато малкия спи, че на Пепи италианския шеф ще ни идва на гости, ама нещо само се офлянквам... Даже мисля за довечера да ги отсвиря мъжете да гледат малкия, а аз да си ходя на танци. Раче, ти няма ли да се отчетеш за по хорце?

Ей, тея играчки на Плеймобил много яки беее! Утре ще ги зяпам по-обстойно, че днес много работа ме чака!  ooooh!

Честита годишнина, Галенце! Да сте все така влюбени и щастливи!   bouquet

# 275
Енви внимавайте с температуропонижаващите и антибиотиците - и двете (особено първото) смъкват много силно левкоцитите и ако се окаже че не е бактериална инфекция (левкоцитите всъщност не са били повишени), хем антибиотика не помага (той върши работа само и единствено срещу бактерии, нищо друго), хем защитните сили на детето се смъкват до минимума  Sad Така стана при нас първия път... Доколкото ви е възможно сваляйте температурата с кърпи (стига да може де) а преди да давате антибиотика направете една кръвна картина със СУЕ - става с кръв от пръстчето и обикновено става за един ден, т.е. за същия следобед, дори ако нямате направление, струва нещо под или около 10 лв. От нея обикновено се вижда дали има бактериална инфекция или не. Ако искаш поразпитай си лекаря за тези неща преди да ви изпише АБ. Не ти давам акъл, просто споделям като човек, който много сериозно си е изпатил от грешно назначено лечение с АБ  Confused

# 276
  • Русе
Честита годишнина Гале!

Още дълги години любов и разбирателство!

Браво на чичото! Peace Къде се намират такива младежи вече? Wink Вземай го детегледач, ако се наложи.
Дано се включи и Роди скоро, да каже как върви яслата - и Теди много се намъчи(чак на санаториум ги пращаха Shocked), ама ето - Смини оня ден каза, че вече ходи. Аз засега не бих се отказала, особено ако му е добре на детето там. Peace

# 277
Галя, 4естита годиШнина, да имате оЩе мнооооого такива  Hug

Според мен всяко дете Ще мине преz такъв вирусоадапционен период, дали когато тръгне на ясла или като тръгне на ДГ. Проблемът просто се отлага.
И аz вярвам, 4е органиzма сега се програмира. Ако се нау4и да пребори вируси и бацили беz или малко лекарства, е най добре.

Тук примерно никой не спира детето от ясла или ДГ zаради една настинка. Ако има Т, да, но един те4аЩ нос не впе4атлява никой. Нека не се иzнежават децата, това е принципа тук.

# 278
Танче, ти нали това беше харесала за Миленка, я кажи моля те при вас каква му е цената, ако не е тайна. Много съм любопитна каква е разликата в цената.

СъЩото е, да. Не питай.....72 ?  ooooh! 

150 лв няма, а тук 300! Какво става с цената или аз не разбирам правилно?

Гале, дълги години разбирателство и уважение, любов и повече пари!

# 279
  • Русе
Татянка, много си права! То и тук, така или иначе ходят все сополиви на ясла. Аз дори и имуностимуланти не бих давала (но Диди и без това бавно се адаптира  Sad - такмо да тръгне на цял ден - и ми я върнаха да лекувам храчки и сополи  Sad). На Преслав никога не съм давала, даже и витамини - като наближи 3 години вече ходеше на ясла без отсъствия, ама си е кекльо, де. Справя се бързо с настинки, обаче сега с тоз корем... ooooh! #Cussing out

# 280
ГАЛЕ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА - МНОГО ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ!  bouquet Hug  bouquet

Меци, много благодаря!  bouquet
До АБ мисля, че няма да стигнем, и за четвъртък я глася за ДЯ. Mr. Green

Татянка, изцяло споделям мнението ти! Peace

Бях писала, но пак ще кажа опита си с Пепи - тръгна на ясла през м.май на 2г. 2-3 месеца - от май до ноември беше всеки месец на АБ. С баща му в чудо се бяхме видяли в някаква луда комбинация от болнични и свеки. Но след всяко поукрепване, директно си отиваше на ДЯ. И това му беше боледуването! След това и в ДЯ и в ДГ сме нямали сериозни и системни проблеми. /Да не чуе дяволът сега!!! Praynig/

Днес се отчетох и при гинеколога.
bowuu

П.П. Хайде, наченах 15-та стр.! Че да почваме новата тема, че пак бебенце да си имаме в нея! Wink
Относно априлската активност - намирам я за трайно спаднала и независеща от времето.
Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 16:19 от envia

# 281
Ами Аги аz като раzправям 4е много работи тук са по евтини и никой не ми вярва  Mr. Green  Олиото и коzметиката примерно. Просто в БГ вносителите си правят каквото си искат, тук има конкуренция, постоянно има промоции, талони zа отстъпка и какво ли не, стига 4овек да има време да търси може да намери неЩа на мн добри цени. 

# 282
Татянче, аз ти вярвам. За съжаление не се отнася само за Германия, има доста други европейски и неевропейски държави, които са по-евтини в някои отношения.

За новата тема - ако изчакате до вторник да нея изписвате докрай, обещавам още едно бебе  Mr. Green

# 283
  • София
Раче, ти няма ли да се отчетеш за по хорце?

Ех, Ренка... ако знаеш колко много ми се идва, но няма кой да гледа Емчо. А като сме двамата не дава на друг да ме хване, реве, тръшка се и трябва да играя с него на ръце, а това си е направо невъзможно.

Гале, честита ви годишнина с пожелание за много години любов, хармония и разбирателство!   bouquet

# 284
  • София
Юлче, ти къде си? Къде ще раждаш? Дойде ли деня?

Ох, Танче, много ми се иска и тука да е така, търговците да не надуват цените по празници, а напротив да намаляват, за да стимулират да се купува от тях. Но няма - кано наближи празник цените на пазара скачат, защото всеки ще купи за празниците и няма как независимо от цената!

Общи условия

Активация на акаунт