Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 284
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аги, темата е...просълзих се, честно!

# 256
  • София
Ихааа, честито бебче на Мисчето!!!

Честити бъдещи ясленчета на Краси и на Смин!

Аги, Вальо като зяпа през прозореца и на всеки мъж, който минава отдолу му вика тати... Добре, че не е почнал да мамосва жените  Mr. Green

При нас положението с пацата още е драматично - хленчи всеки път като му махаме памперса, дори и да не пипаме пацата; явно вече си е създал страхова невроза  ooooh! Иначе вече като пишка не пищи истерично, а само попримрънква, т.е. вървим към подобрение.

Снощи си сложихме част от коледната украса, не можах да изтърпя повече!  Laughing Малкият само се хилеше и ахкаше на лампичките, страшно се впечатли.

Една идея за коледен подарък - вместо стандартните плюшени играчки може да вземете от тези плюшковци, които се слагат на ръката и да си правите куклен театър вкъщи. В нас имаме един Мечо Пух и един хипопотам и Вальо вече пъха ръчички вътре и бърбори нещо.  Grinning

# 257
Здравейте от мен.
Днес най-после заведохме близнаците на едно място абсолютно като тези на които вие си правите срещи и показвате снимки.
Много беше хубаво,отначало Аси доста си постоя до вратата а Криси с такъв неочакван хъс се разигра от първата минута,но в почти накрая вече се бяха отпуснали и им беше забавно.
Аз ги поснимах,а бяхме и с един приятел с дъщеря си и една приятелка със сина си,така че голяма банда. hahaha
Децата останаха страшно доволни и аз също,ще ги водим пак скоро,само какичката която уж трябва да ги гледа и занимава изобщо не им обръщаше внимание и се наложи Жоро да влезе с маратонките за да пусне Асен на една пързалка. Mr. Green
Аз за коледа съм им избрала да им вземем нещо като надуваем замък,има ги в Метро,да скачат да се мушкат да влизат и излизат сега са на тази фаза и съм сигурна че много ще им хареса.То е като надуваем басейн над него минава катерушка а  от едната страна има и баскетболен кош.
Днес нищо не научих спаха малко,сега бързам да се включа докато са с баба си за малко на гости при комшиите.

# 258
  • Варна
Аги, много хубава тема  bouquet
Вени, не знам докога ще се моаят. Поне ще седейки си у нас ще ми върви заплатата Mr. Green
Ще поумувам малко и в края на месеца сигурно ще си пусна отпуската Mr. Green Жалко, че не могат да ми я платят поне половината.

# 259
И аз съм към боледуващите мами, ходя из къщи като замаяна. Относно говоренето Росен не млъква, казва доста думички, но гърнето е " мисия невъзможна", въобще не иска да седне на него. Чаено момиче може ли и Росен в новата тема, той се роди на 13. 04. 2006. На всички болни бързо оздравяване.

# 260
  • София
Меци, то и аз веднъж съм го преживяла това с ясла-работа, но ситуациите никога не са еднакви. Rolling Eyes

Да питам - ясленските деца - как реагират, когато у дома, в спокойна обстановка, им говорите за ДЯ - радват ли се или се натъжават!? Thinking

Давид специално се кефи като му говоря за децата.
Аги, какви са тези изпълнения на Тонката! Joy hahaha

# 261
МисЗет, честито ново попълнение в отбора ви  Laughing Да те слушкат много и двамата ти пожелавам!

Ние с Иво сме добре, той се опитва да хремясва, но няма да му мине номера. Днес гледахме това новото мамешко предаване по БТВ и си потанцувахме - много му хареса да пее и да мятка ръце в такт.

# 262
Наистина и аz не си спомням да е имало толкова болни в темата ни  Cry  Хайде вси4ки да се оправят ве4е, и то бърzо  Naughty

В тоzи ред на мисли, на Милена носът й спря да те4е (т.е. еднодневен феномен) и тя е добре, и аz съЩо вървя към подобряване. Преди обяд ми беШе оЩе лоШо и нямах сили, но след обяд се 4увствах по добре, та 4ак прахосмука4ка пуснах, гладих и готвих  Laughing

Красе, Сминс, браво zа яслата   bouquet

И тъй като предстои Коледа, неЩо ровя иz един БГ сайт и там видях 4е имат серията 123 на Плеймобил и искам да ви я препоръ4вам гореЩо, игра4ките са то4но zа таzи въzраст и дори и да искат, децата не могат да ги 4упят (4ерпя вси4ки които ми покаzват 4е не съм права  Mr. Green ) Ето http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=203_206_535_246&sort=3a&page=3 и на следваЩата страница.

# 263
Танче, забелязваш ли в бг сайта, не са дали р-ри на играчките, тези животните, хубави изглеждат, но нашата поръка по ме кефи Peace

Тони изля кутия портокалов сок на ламината и съм бясна #Cussing out Тва дете я солницата наръсва навсякъде, я сок излива, я си дава храната на кучето...Вчера как е ял леща нямате представа присто! Всчико беше в леща и сухари - панталона, стола, ламината и масата, блуза...всичко! Но се справя детето де Grinning Ще се научи, така ми е ок, оставям го да си яде сам, аз се моткам.

От вчера съм на Аб, дано да ми мине болестта бързо, че не ми се боледува, а и кофти било, сега цяла зима ще треперя да не ме тръшне Thinking

Чакайте и кафенце да сипя!
  Така за всички ще има, пийвайте си!

# 264
Танче, ти нали това беше харесала за Миленка, я кажи моля те при вас каква му е цената, ако не е тайна. Много съм любопитна каква е разликата в цената.

# 265
  • София
Играчките на Плеймобил ги има и в Комсед. Все пак цените им са доста по-приемливи от Лего-то.

Вчера в Бонжур висях цялата обедна почивка и харесах едни магнитни пъзели. Май и в Данет ги има - ферма, пожарна, обличане на кукла и нещо друго. 23 лв. са.
Там има и Мемори, май Вени търсеше.
Там има и сервиза за чай/кафе, който поръчахте от Кидо.

Ех, какъв отчет дръпнах. Laughing

# 266
  • Варна
Добро утро!
Като гледам май ще се присъединявам към отбора на болните newsm78 Нещо гърлото не е много наред. Дано не Ники, аз все ще го изкарам. Пък в събота сме на рд на племенника, става на 2г. Купих дъска за драскане, че ще бъде затрупан с ненужни подаръци, поне един да му е интересен. Сега исакм и на Ники да взема, ама май ще изчака малко.
Така ми се ходи на почивка поне една седмица да си лежа и мързелувам. Мечтиииии....
Ники още не се храни сам, май аз съм виновна, да взема да го оставя да опраси всичко. Сега докато има изпрани дрехи Mr. Green.
Трябва ли да може да пие от чаша за яслата?

# 267
Добро утро  Hug

При нас е едно мра4но, ужас, на лампи сме  ooooh!  О4ертава се дълга zима...  Tired

Ники още не се храни сам, май аз съм виновна, да взема да го оставя да опраси всичко.

Ти се сети, сега след ремонта  Mr. Green

Танче, ти нали това беше харесала за Миленка, я кажи моля те при вас каква му е цената, ако не е тайна. Много съм любопитна каква е разликата в цената.

СъЩото е, да. Не питай.....72 ?  ooooh! 

Плеймобил са 4удесни игра4ки, мноооого ка4ествени и не поzнавам дете, което да не оби4а да играе с тях. Невероятно голяма гама имат, 4есто с мъжът ми ги гледаме в магаzините и ахкаме и охкаме и 4акаме Милена да поотрасне zа да й купим  Laughing Игра4ките zа по големи4ки (над 4 год.) са в сини кутии, а "бебеШката" серия е в жълти  Peace  Хубавото е, 4е имат глеми и малки игра4ки и вси4ко се комбинира, така 4е всеки може да купи според джоба му  Wink  Ето и сайта йм  http://www.playmobil.de/ ....сега Ще йм пиШа каква реклама йм правя тук  Laughing

Енви, как е Велинка, какво каzа доктора в4ера?

Лек ден  Hug

# 268
Привет!
Деска, и аз това гледах - това при Танчето е 72 евро, а тук е повече от двойно  Close
Красе, не си виновна ти със сигурност  Peace Аз не давах на Алекс да се храни сам, защото мразя омазани истории, факт е, че от петък не ми дава да го пипна даже, докато яде и яде много успешно (ще кача едно клипче после) - ако е по-течно - на 10 лъжички 1 ще капне, така, че и Ники ще се справи. Подготвя се явно Али за яслата да не тормози много леличките  Mr. Green За чашата едва ли имат изискване, не знам  Rolling Eyes Ние само проблем ще имаме с гърнето, ама да се спасяват там  Laughing

# 269
Татянка, доки констатира, че освен Т, всичко друго е ОК - гърло, гърди, уши, корем. Предписа Т-понижаващи, вит.С и хомеопатични. Каза, че днес трябва, да е здрава - иначе нова среща с него и АБ. Сутринта пак беше с 39,1, цял предиобед спа и лежа. Сега е с 37,1.
Благодаря, че попита! Heart Eyes
Следващият май е Пепи - събуди се с ужасен гърлобол.

Краси, не е нужно, да пият от чаша. Там ги учат, но отначало са с това, с което си пият у дома. Вили е с шише с дозатор.

Общи условия

Активация на акаунт