Иначе вече като пишка не пищи истерично, а само попримрънква, т.е. вървим към подобрение. 

Хайде вси4ки да се оправят ве4е, и то бърzо 

Тва дете я солницата наръсва навсякъде, я сок излива, я си дава храната на кучето...Вчера как е ял леща нямате представа присто! Всчико беше в леща и сухари - панталона, стола, ламината и масата, блуза...всичко! Но се справя детето де
Ще се научи, така ми е ок, оставям го да си яде сам, аз се моткам.
Нещо гърлото не е много наред. Дано не Ники, аз все ще го изкарам. Пък в събота сме на рд на племенника, става на 2г. Купих дъска за драскане, че ще бъде затрупан с ненужни подаръци, поне един да му е интересен. Сега исакм и на Ники да взема, ама май ще изчака малко.
О4ертава се дълга zима... 
Хубавото е, 4е имат глеми и малки игра4ки и вси4ко се комбинира, така 4е всеки може да купи според джоба му
Ето и сайта йм http://www.playmobil.de/ ....сега Ще йм пиШа каква реклама йм правя тук

Аз не давах на Алекс да се храни сам, защото мразя омазани истории, факт е, че от петък не ми дава да го пипна даже, докато яде и яде много успешно (ще кача едно клипче после) - ако е по-течно - на 10 лъжички 1 ще капне, така, че и Ники ще се справи. Подготвя се явно Али за яслата да не тормози много леличките 
Препоръчани теми