Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 278
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мисче, честито бебче и от нас! Да сте здрави всичките и много щастливи.

Соня също не дава да гушкам други деца - почва да ги бута и да хленчи и да вика "не".

За бърборенето - всичко повтаря и непрекъснато си говори нещо на неин си език. Но аз много и се радвам.

Пожелавам на всички болни мами и дечица бързо да оздравяват, защото май никога досега не съм чела темата с толкова болни. Sad

В петък тъкмо в края на работния ден свекърва ми се обади, че Соня е с 38 Т. Стигна вечерта до 39- без сополи, кашлица, нищо. Смъкна я вечерта и оттогава не е вдигала. Какво беше това-така и не разбрахме.

# 241
Мисче  Hug Hug Hug Да сте живи и здрави и много много щастливи - цялото пораснало семейство   bouquet

Дааа, наиситна има много болни май... Ние и двете бяхме болни една седмица отново и сега пак тръгна на яслата, а дано да няма вече такива изпълнения  Sad Всички болнички да оздравяват  Praynig

Мале колко имам да четааа... от сащисване чак забравих какво си бях намислила да ви питам, ама това е от ЕГН-то  Embarassed

# 242
Добро утро!

взех, да се замислям, как ще се справя и с функцията си на работеща мама. Имам още куп задачки за оставащите дни у дома, а исках и да попрочета новостите... Явно пак всичко ще е в движение.[/size]

Трудно, Енви, трудно... Дано имаш свястни шефове...  Досега два пъти боледува малката и с мъжа ми се редуваме за болничните. Оня ден като споделих на шефката ми как съм си представяла доскоро, че като тръгне малката на ДЯ и аз на работа и животът ми ще е едва ли не както някога и тя ме погледна с едни огромни невярващи очи и се изсмя (има три годишен син жената, където отивам, тя оттам иде  Crazy)

# 243
Меци, то и аз веднъж съм го преживяла това с ясла-работа, но ситуациите никога не са еднакви. Rolling Eyes

Да питам - ясленските деца - как реагират, когато у дома, в спокойна обстановка, им говорите за ДЯ - радват ли се или се натъжават!? Thinking

# 244
Така, нашата температура се оказа бронхит. Педиатърът посъветва да се простим с яслата поне за тази есен. Отново сме на АБ.

Енви, като й говоря за яслата и започва да хленчи-това сутрин. А вечер като й говоря и се хили (сигурно заради това, че много бързо й омръзва в нас).

# 245
  • Варна
Най-после излязоха списъците, приет е. Али тоже Mr. Green. Сега вече остава да ни дойде реда. Яслата още не е готова, нали минаха изборите Twisted Evil. Скоро ще изляза в отпуска, нашите военни са съгласни, направо съм учедна чак. Тев инаги искат да ти правят напук. Вече ме гледат накриво, явно са разбрали, че брат го уреждат при нас. Сега ще сме криви на целия свят.
И аз си мисля, че като тръгне на ДЯ и ще е ок, ама май трябва да забравя за това. Поне никой не може да ме уволни, в армията докато стане детето на 6г. никой не може да те пипне. Поне това да е наред.
Аги, пази се, почивай си, че то лоша работа.
Вени, все забравям, честито дипломиране!

# 246
Йеее, честито на Ники и на Алекс!!! Peace

Гале, и Вили се радва - иска, да ходи, бърбори за каки, лели и пр., но сутрин реве. Е, сега предстои адаптация наново, де.  Confused
Имай предвид, че не съм чула за педиатър, подкрепящ ДЯ, още повече при боледуване - един вид се презастраховат, та да не излязат те виновни, че са разрешили ДЯ - но разбира се, вие най-правилно ще си прецените за Дими. Peace

# 247
  • София
Хора, имам вече 6 годишен проблем - немога да намеря копчето на Лора за изключване на звука, търсили сме с баща и, но няма! Laughing В интерес на истината напоследък като е болна мълчи!
Така че, споко, ще проговорят, че чак ушите ви ще запращят! Матей сега точно, както казва Танчето - упражнява научените думички като ги повтаря да пирпадък! Снощи така ми разсмя - хванал една книга и се прави, че чете, разбира се, на китайски. Трябва да го запиша това!

Краси, честито приемане на ясла, на Смин също! От кога се очаква да тръгнете?

Аги, как го направи тоя номер. Съветвам те да се щадиш, организирай нещо с жената или понамали бройката на децата, ако възможно, но почивай, защото е опасно наистина!

На болничките пожелавам да оздравяват бързо!

# 248
  • София
И аз така си мислех, че като се върна на работа всичко ще е както преди да се роди Соня. Но това са илюзии. Тя вече е на първо място, някакси не се впрягам толкова много и определено мислите ми често летят към нея.
Честно казано миналата седмица почти непрекъснато се питах " как се справят хилядите/милиони работещи майки с малки деца? как успяват с всичко, как са толкова спокойни и организирани? ще мога ли и аз да стана такава?" Въобще хиляди въпроси напират в мен от смяната на ежедневието ни. Rolling Eyes Но вече почвам да посвиквам.

Енви, при 2-седмичното ходене на Соня на ясла, като и говорех за яслата не й беше приятно и почваше да хленчи и да казва "не, не".

Галя, ако имаш възможност да си я гледаш ти вкъщи, може да отложите яслата за пролетта. Въпреки, че тя вече доста е ходила и може би е хубаво да не я спираш, защото после адаптацията почва наново. Но пък тия болести......

Честит прием на бъдещите ясленчета Ники и Али.

# 249
Охооо, каква нова тема имаме!!! Grinning

Аги, много е трогателно!!!!  bouquet

# 250
Позволих си да пусна новата тема, да чака като й дойде реда. Ако имате забележки, пишете!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240229.msg5538377#msg5538377

Тони още не говори. Много рядко се отпуска да си бъбри нещо, главното, което ме зарадна вчера, беше, че като му обувах socks-ите му повтарям "Socks", той се опитваше да ги назове и се получаваше едно "сас", ама няма да се дам - пукаме филмчето и само повтарям хипо, зибра, лайън и т.н., дано да вдене нещо! Joy

Чакайте да ви разсмея малко!
Пиша си с един пич в кюто, познаваме се от преди време, но сега нещо решихме да побъбрим. Прибира се той от работа и пускаме камерите. У нас натуралия - Саш се излегнал и гледа ТВ, аз на компа, Тони щапурка насам-натам, спирам звука, все пак някакво приличие пазя, тракам на клавиатурата и се зяпаме, хилим се. И Саш нещо ме подбъзва тва новата ми любов било hahaha, аз обяснявам нещо кой откъде се познава и т.н., а Тони застава, поглежда монитора и сочи "Тати!"  ShockedЕй такива ми станаха очичките, направо щяха да изскочат, то добре, че микрофонът беше аут... Joy Joy Joy а и съвестта ми чиста да му се не видяло!  angel008
Ама къв майтап, това дете може в затвора да те вкара. После се майтапим с приятели , а Саш им казва, какво да правим, детето не може да лъже....  superuu

# 251
Кристофър-Алекзандър, кога се роди, в неделя ли, в събота ли?
Да го пиша в новата...
Тази не е свършила де, не се пренасяйте.
Дайте време за корекции.

# 252
На 10.11. - денят на бълг. "демокрация".
Дано не бъркам!

# 253
Аги новата тема е фантастична - страхотна си просто  Wink

# 254
Привет!
Аз само да кажа едно ДЗАК набързо, че много работа.
Мда, доволна съм, в списъците на приетите сме, но едва ли ще е преди януари, но за мен не е фатално  Mr. Green Благодаря за поздравите  Hug Но пак се ядосах, щяха 100 деца да приемат, а са само 60, другите 40 или по-късно или са парашутистчета (второто по-вероятно  newsm78)

Но къде е Надето наистина  Thinking

Всички болнички по-бързо да оздравяват  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт