Има напред в исканията си, успява да се изрази по някакъв начин, сочи, крещи...
Станал е отвратителен инат, ако не е на неговата си блъска главата в земята и реве до изтощение. Ако решиш да му угодиш полза ниаква, вече е забравил за какво реве и продължава на инат.
Оправихме стаята му, остава само мокет дамукупим. Сега чакам да ми сложат плочки на балконите и се местим на юг
Като слушам за болните от ДЯ, направо ме втриса. Ники не боледува по принцип, ама съм на ясно какво ме чака. Как намирате сили да продължите?
Енви, Ники беше с Т 39.5 от кучешки зъби, това преди месец. Държа висока Т 3 дена. В понеделник естествено му нямаше нищо, педката го прегледа. Дано са зъби.
Иленка, направо ще се откажа от второ, то мойто като твоя звер
Мисче, ти си герой, дано Лекса го приеме по-скоро. Ще видиш, че си го хареса
Няма значение, вдигнах се аз към дежурния в болницата, ама директо в спешна кардиология, тая ми вика лекарката там, /а, успокояваше майка ми/, че на 28 инфаркт не вярва да направя...
Малеее, маправо щях да се напикам от шубе! Преслуша ме и се осъмни нещо, пък сърцето ми слуша и ме прати на сърце-бял дроб снимка - айде, честито, пlевмония
Еййй, как ме гепи тва чудо не ми е ясно. Утре майка ми ще ходи до личната за АБ и сироп, аз да си посрещам дечурлигата. Белодробния специалист ми каза 10 дни леж, "спанак" и лапачка, аз му казвам, че 10 дни ще е гърч, безсъние и глад, ама какво да правя, те децата не са ми виновни...
, мечтая си за такова дистанционно. Яна е започнала по цял ден да нарежда, устата й не млъква, а като й кажа да спре за малко тя не престава, а продължава тихичко да си шепти 

Да видим след 15 години дали пак Ще говорят толкова с нас
Започваме деня с 39,1 Т на Вили. Не е на ДЯ, естествено. Следобед на доки. Все още е само Т - нищо друго.