Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 280
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
МисЗ, ех че хубаво. Честит ти син, с прекрасно име. За е здрав , умен , красив, да се гордеете с него. Лекса бързо да го приеме и мнгоо да се обичат
Всички болнички, Татянка, Аги, цялата фамилия Иленкови, Давид, Велинка, бързо оздравявайте и грижите да свършват.
Вени, честито дипломиране.

Ние се върнахме от К-ли, беше хубаво както винаги.

Мимка, може би след 3 години вече става притеснително ако не правят изречение.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 14:25 от Черепахова

# 211
Да ви се похваля, свалих 3кг zа 2 дена  Sick  Днес станах, ама съм оЩе много нестабилна....интересна седмица ме 4ака, мъжът ми утре рано сутринта си zаминава та до петък  Whistling  А на Милена й те4е носът  ooooh!

# 212
честит син и от мен.да сте живи и здрави и много щастливи.бързо възстановяване!

# 213
  • Русе
Честито момченце Мисче!

Да е здрав, послушен, умен и красив като кака Лекса!

Много щастие и незабравими моменти на цялото голямо семейство!

Бъди сигурна, че ще е много повече от интересно! smile3503

Татянка, какъв е този вирус Норо? Rolling Eyes Да се оправяте бързо! Praynig

Много  Hug на Велинката! Почна се, ей... Confused Дано са зъби, не е невъзможно, ама... Rolling Eyes

Диването Преслав ми скъси съвсем живота - вчера го наблюдавах в тоалетната - еми, пипа тоалетната чиния, д...-то, и накрая си лапа ръцете, преди изобщо да е стигнал до мивката  smile3511. Е, как няма да е със стомашно-чревна инфекция всеки месец, като изяжда на всички (с извинение) л****та в ДГ! #Cussing out  Sick
И сега понеже е болен, ходи и се прави на бебе, и лапа всички играчки като Диди. #2gunfire
Хвърлям боб вече - дали той ще се разкашля от нейния бацил, или тя ще се подриска от неговия... Rage

# 214
Уф Иленке, твоята хи4 не е лесна  Tired  Дано Пепи се нау4и бърzо на добра хигиена, и дано преборите бацилите скоро  Praynig

Вирусът Норо е стомаШно 4ревен, много агресивен, иzбухва zа 4асове и е силно zараzен. Демек, не ти трябва  Mr. Green 

Сега на обяд исках да сложа капки в носа на Милена и тя ми спретна такава съпротива, 4е раzлях вси4ко  ooooh!  Та сега трябва пак да търсим дежурна аптека  ooooh!

# 215
Привет и от нас   bouquet
Ох, много болнички, малки и големи бързо да оздравяват  Praynig Hug
Иленка, твоето пуйче ми е като връх на пирамидата от бели  Crazy Дано Диди да не го надмине  Mr. Green
Мимка, Алекс казва само 4 думички, но не се притеснявам изобщо, има време  Peace
Мисче, предполагам, че Лекса сега ще иска и тя по-специално внимание, сигурно ще е сложно, не знам, ще разказваш после  Wink Като знам Али как иска да го гушна като ме види, че гушкам друго дете  ooooh!

Днес нещо му е лигав ден, само за цицата се е лепнал, но почна да ми минава през ума, че може и да са гадните последни зъби  Confused Адски много се лигави, дупето му е като на маймунка, а пръстите му - в устата до гърлото  ooooh!
От 2 дни не дава да го пипна даже, докато яде камо ли да му помогна, с по-гъстите храни се спарвя супер, чак ме шашка, защото не съм го оставяла самостоятелно така, но тази сутрин с овесените ядки беше омазал навсякъде  Rolling Eyes Ми то шило, да седи поне, докато яде, а той обикаля и прав  ooooh! Иначе май става нещо като Монк  Close търси веднага с какво да избърше омазаното, а иска да го съблека ако е изцапан  Whistling
Хайде до после, да използвам, че сега заспа и да наготвя, че после е абсурд, лепва се за мен веднага  Sunglasses

# 216
Мисче, честито! Да ти е жив и здрав сина, да е много кротък, и да сте много щастливи цялото семейство.

От снощи Димата пак е с температура, просто вече не издържам.  Cry Cry

# 217
  • Boston, MA
Айдееее! Добре дошъл на малкия Крис! МисЗ, честит ти син, да расте здрав, веселушко, умен и добричък, сладък поне колкото Лекса (а повече дали е възможно?)!  Grinning

Страхотен разказ за раждането, звучиш в добър дух!

Аги, да ти кажа, аз съм с екстрасистоли вече сигурно 20 години. Правиха ми на времето един куп тестове, казаха да си извадя сливиците (аз не го направих, не беше сигурно дали ще помогне) и така си останаха. Не ми пречат на ежедневните дейности, мога да спортувам, но не се претоварвам особено (аз никога и не съм де)...
Това за успокоение, но ти си направи тестове и дано разберат от какво е!  Hug

Здраве на болничките! Татянче, дано се оправиш бързо, че как сама ще седиш.... Sad

# 218
  • София
Мисче, или много лесно и бързо раждаш или така само си пишеш  Hug Вчера толкова се радвах, със Стаско болен не болен поскачахме и потанцувахме доста. Дано имаш време скоро за нас. Поздрави на Лекса и една мъничка целувчица на Крис-Алекс!  Hug Hug Hug

Иленче
, като те чета не мога да повярвам, че това кротанче от аватара ти е способен на такива бели! Тубата в хола ми е на първо място в класацията на грандиозни бели, обаче това с тоалетната.... голямо момче е, измисли нещо, за да стане гнуслив. Има ли къде да му покажеш я муха, а нещо друго под микроскоп?

Момичета, моя Станимир от вторник е с Т, последните 2 дни вдига по веднъж и си поддържа леко повишена Т. Има афти в устата, според лекарката от тях е високата Т. Лекинко и на мен ми писна от мръсотия, ръцете ми са целите в рани от миене и дезинфекциране. МОрим афтите с едно мазило, почти съм сигурна, че е със същите съставки като Дактарина, но има нещо в повече. Вкуса е на Дактарин, а като се намаже леко изтръпва устата.
Равносметката за м. октомври е 9 дни ясла, 15 дни - болен. Мислех Енви да питам за мнение, но чета, че и Велинката е болничка.

Дано всички болнички бързо и вече да са изболедували и да са здравички! Ей го, докато пиша и моя шефчони се раздивя за пръв път от няколко дни, значи оплакването тук, за пореден път се убеждавам, помага много!  Hug

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 19:05 от Данче-Калпазанче

# 219
  • София
Мирелка, незнам дали ще ме прочетеш, - Стаси казва 3 (три) думи и то от 1 седмица "тати, мама, папа" преди всичко и всеки беше "тати". А! Чат пат бибата е "тета".

# 220
Мисче,да ти е жив и здрав сина да баде спокоино и послушно бебе а като стане на възраста на кака си палав юнак.

# 221
Мила Мисче, честит син! Да расте здрав, силен и щастлив независимо в България, или в Америка и мноого да ви радва!
 Hug
Като чета колко лесно раждаш и бодро звучиш, ми ти само би похабила упойката  Mr. Green.
Майтапа настрана, браво за силния дух!

# 222
  • София
Ние добавихме и нова дума - леля, която звучи като ляля!

# 223
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен.

Ей ме на - претрепана, ядосан на мъжо, на детето, на всичко живо, дето тия 2 дни ходи около мен. #Cussing out
Но няма да ви занимавам с мойте глупости Tired

Гледам, че болните вместо да намаляват, се множат, а това хич не ме радва Sad Дано всички - и малки, и големи, бързо оздравяват Praynig Hug На всички пращам много прегръдки и целувки. Heart Eyes

За говоренето и образуването на изречения - според мен си е и до дете. Ето тук едно момченце с половин година почти е по-голямо от Маги и почти не говори. Но той си е от край време тихичък и кротък. А мойта дивачка колкото вършее, тичайки напред-назад, толкова и не можеш да я накара човек да млъкне, чак главата ме боли от нея понякога.  ooooh! Една позната вика, че сме я правили на мелница  Laughing

Пак си забравих всичките мисли, ама така е като не мога да седна и спокойно да ви чета и да пиша.

Лека нощ от мен.
Дано утрешния ден е по-добър от днешния. Hug

# 224
Ще видите, рано или късно Ще дойде денят, в който Ще търсим у децата коп4ето zа намаляването на zвука, zаЩото по цял ден плямпат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт