Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 288
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мисче, честитоооооооооо бебче! Честито и на цялото семейство! Много щастие и обич от нас!  Hug

VENIAND,  welcome! Сложи снимчица на малкия в априското албумче! Как без вас?

Таничка,  бързо възстановяване!  Heart Eyes

Весела вечер на всички!

# 196
  • Варна
Ехе, Мисче, супер! Честит ти син, да  ви е жив и здрав и много да ви радва  bouquet
Ние боядисваме с таткото, а малкия се радва на първия сняг на вилата на свеки. На 2о минути от Варна, но има сняг а не дъжд. Тук ще ни удави Sad
Едвам гледам след-малко си лягам. Утре пак ще бачкаме...дано поне се наспя.
В петък ходих на лекар, най-после всичко е наред след аборта. имах проблем някакъв, сега е ок.
Таня, стискам палци да се оправиш бързо! Иленка и твоите дечковци тоже  bouquet

# 197
Честито на новата мама! Да сте живи и здрави!

# 198
  • София
Ей, 100 пъти влязох днес, за да проверявам какво става с Мисчето..... Grinning
Честитоооооо,Мисче!
Да ти е живо и здраво детенцето, да има страхотно детство и много късмет в живота! Hug

# 199
  • София
Сега се включвам, че имахме гости!

Мисче, честито ти бебче! Дано е все така кротушанче! Бъди най-щастливата майка и за напред!

# 200
Честито Мисче,да ви е жив и здрав малкия Крис-Алекс,страхотно име си му избрала,желая да е весело и щастливо бебе,достоен син на мама и татко!

Добре дошла и от мен на VENIAND! welcome

# 201
Мисче, честото! Влязох да проверя темата, да не би да има изненада, то така и стана.

Да ви е жив и здрав малкият Кристофър- Алекзандър! Страхотно име
Да ви носи много радост и щастие. Пожелавам ви много хубави моменти на цялото семейство.

# 202
Мисче, честито! Много радост да ви носят малкият кротушко и кака Лекса Wink Бъдете много щастливи заедно! А на теб бързо възстановяване Hug  bouquet

# 203
Мисче честито ви малко момченце!  bouquet
Много да ви радва и слуша! Hug

# 204
Благодаря на всички за страхотните пожелания Hug

Влязох по-рано и писах, но ми дойдоха гости преди дауспея да довърша и после нета ме изхвърлил. Чак сега ми остава ред да се добера до тук.

Смин, срамота че втори път имахме възможност да направим нещата по-организирано от предния път и пак не успяхме. Ама и аз като теб си викам, може за третото да сколасаме на време и да си научим урока.

Лекса снощи беше голям майтап, хич не хареса брат си, не го искаше да я доближи. Все го буташе настрана и хленчеше. В момента в който го пуснах веднага се присламчи в мен. Днес беше много по-любезна и дружелюбна към него. Но винаги когато той е в мен и тя иска да я взема. Ще бъде интересно.

Утре ще ни пуснат да си ходим, ама незнам по кое време, предполагам след обяда, ако ми остане ред ще ви навестя пак Hug Hug

# 205
Ей, Миси, колко свежо звучиш! Браво! Peace

Вили от вчера следобед е с Т над 38.  Sad Не знам, дали е вирус от яслата или от РД вчера предиобед, или от сега никнещите 2 кучешки!? Беше ли възможно, да е само от зъби!? Друго няма - хрема, кашлица - нищо.
На РД искаше, да е плътно до мен, като отивахме нещо явно й напомни на ДЯ и заплака.

# 206
  • София
Мисче, нормално е, очаквай ревност. Той е още малък и трудно ще те даде. Даже въобще няма навярно. Говори му, гушкай го и внимавай!

# 207
Крис няма, да я разбере - по-добре на Лекса да говори! Wink

# 208
  • София
Да, де, объркала съм половете! Сори! Embarassed

# 209
Кога почват да правят изречения децата? И да водят смислен разговор?Анжела говоори само отделни думи не повече от 15-20, струват ми се малко

Общи условия

Активация на акаунт