Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 292
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Снегът ме провокира! Mr. Green
http://www.kidoh.de/artikel.php?PUBLICAID=eae98f4f03ca94480e4c12 … ikelnummer=985054

И това ме разби, не съм виждала!http://www.kidoh.de/artikel.php?PUBLICAID=eae98f4f03ca94480e4c12 … ikelnummer=935554

Оооо, и разни свещички, и разни украски, малеее, ламееее!
Отивам по магазините да си търся боти, ЕВЕНТУАЛНО ако ме огрее да си обуя нещо различно от ботушите от преди 3 г... Crossing Arms

# 181
Честит  сняг на всички априлчета, аз много не му се радвам, че моя дивак не го свърта в къщи. Поредната беля сутринта, беше че изсипа почти два литра сок на матрака в спалнята и ще спим на пода тази вечер. За хрема една приятелка процедира така, пуска силно душа с вряла вода и запарва цялата баня и след това вкарва малката вътре, нещо като инхалация.

# 182
  • София
Мда, хомеопатичен бабин илач Simple Smile
Изстискваш сок от лук и капеш във всяка ноздра по няколко капки.
Мерси,Филипа,от сутринта 2 пъти му слагам.Ще добавя и лимоновия сок на Иленка.
Еми, явно, аз съм най-големия балък, дето ходи да прави антибиограми и да си мори детето с АБ, да си рискува работата и взаимоотношенията с колегите... smile3511
Заричам се, че за последен път го правя! smile3515
Да,така е!
Не,аз от пролетта вече не ходя по лаборатории за урина,кръв,гърлени секрети и т.н., защото още повече му объркват лечението.Даже като не кашля и на лекар не го водя. Да има как да се науча да го слушам със слушалките няма да стъпя в лаборатория и при лекар.
Чаена,нищо не знам по въпроса  newsm78 Обикновено причините се коренят в начина ни на живот, в нервите и т.н., поне според мен.

# 183
Привет от лаzарета,

под карантина съм  ooooh!  В 4етвъртък ве4ер нахраних Миленка с пълноzърнест хляб, тя не го иzяде та го иzядох аz  Blush  По4ти веднага ми стана лоШо  Shocked  и 4ас по късно, докато я приспивах, повърнах zа 1ви път. И така до в4ера на обяд  Tired  Първия лекар дойде преz ноЩта, съмнява се във вируса Норо, който е много zараzен. Би ми една инжекция, файда нямаШе  Sad  В4ера мъжът ми остана в къЩи преди обяд да гледа Милена, след това 4иста4ката ни. В4ера на обяд дойде друга лекарка, преписа ми капки. От след обяда ве4е мога да пия, а таzи сутрин ядох и 2 хапки сух хляб. Нямам грам сили, днес не съм ставала оЩе от леглото, поне нямам ве4е Т°. Добре, 4е е събота, мъжът ми е болногледа4 и детегледа4. Дано се оправям до понеделник, 4е СаШо драгата седмица е в Швейцария  Praynig

Мис4е, хайде стискам палци и 4акаме да се похвалиШ  Hug

# 184
  • София
Брей, Танче, какъв е тоя вирус и има ли обща с хляба? Дано вече да си добре!

Много пусто тук днес!

# 185
Не, няма ниЩо обЩо с хляба, Милена яде от него и ниЩо й няма, слава Богу. Просто е много агресивен вирус, силно zараzен  Confused НеЩо не ми върви напоследък  Tired

# 186
Момичета, най-сетне добра новина от мен. Снощи след последното ми включване се отправих към болницата и скоро след това ( само час и половина) се роди Кристофър Алекзандър. Естествено прекалено късно пак за епидуралка ( да му се невиди), обещаха ми спинална и дори успяха да вземат кръв за теста преди да ми сложат спиналката. Но анестезиолога не можа да дойде на време, че беше на операция и така си останах без нищо. Но нещата станаха бързо също както предния път. Малчо излезе само с 3-4 напъна. Епизиотомията ми се размина този път, но имах разкъсване. Док каза не голямо обаче, направи няколко шева, незнам колко, тук не казват. Но пък иначе ми се падна доктора който исках този път.
Крис се роди 3400 и 50 см. Хич не прилича на Лекса, косата му е светла, очите синеят, но едва ли ще останат така. Мъжо вика сега всички ще питат дали той е бащата на двете Mr. Green
Иначе аз се чувствам много добре, утре трябва да ни изпишат, малкия за сега е голям кротушко. Незнам какво друго да ви пиша, ще гледам да вляза пак по-късно и да ви дочета от снощи.

# 187
  • София
Божеееее, какъв късмет само! Мисче влезнах с мисълта за такава добра новина, но не очаквах! Много, много, много се радвам! Да ти е честито малкото момченце! Радвам се от все сърце, да сте живи и здрави цялото прекрасно семейство!  Hug Hug Hug

# 188
Мисче, да ви е жив и здрав Крис-Алекс! Много се радвам, че всичко е минало леко и безпроблемно, а упойка - за 3тото Mr. Green Хиляди целувки от мен!!!! Hug Heart Eyes

# 189
  • софия
Ееееее Мисче страхотно!!
поздравления и пожелания за много спокойно и усмихнато момченце

# 190
СУПЕР НОВИНАААААА!!!!

Мис З, честита радост! Желаем ти бебо да е много красив и късметлия, да е здрав и щастлив, много да му върви, много сърца да спечели и много да обича сестра си!Най-искрено ти се възхищавам, целувки и да си супер щастлива с двете ти прекрасни деца!

# 191
  • 2 етажа над тавана
Мисче, страхотно! Hug

Да ти е жив и здрав малкия мъж, все такъв послушко и кротушан, много, много да ви радва!
Лекса да му е страхотна кака!
Да сте много, истински щестливи цялото семейство!

Силно ви гушкаме и целуваме с Маги!!!

# 192
Ураааааа, 

Да ви е 4естит малкия Крис, все така кротък, да расте жив и zдрав  Hug  Героиня си ти, 2 раждания беz упойки, евала   bouquet  Бърzо въzстановяване ти желая  Heart Eyes

# 193
Мисче, толкова се вълнувам и радвам! Hug
Герой си!  bouquet
Да ти е жив и здрав юнака, Лекса също, много да те радват и обграждат с обич!
Много целувки! Heart Eyes

# 194
МИСИ, ЧЕСТИТ ВИ СИН!
ЧЕСТИТО БРАТЧЕ НА ЛЕКСА!
ДА Е ЗДРАВО, УМНО И МНОГО ОБИЧАНО МОМЧЕ!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!

Hug  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт