Добре дошла на новата Вени и Росен към бандата
! 

на VENIAND и Росен! 

). В момента е на Цефзил, който мислех да не давам докато не излезе резултата от гърления секрет, обаче Преслав се оказа с "почти" гнойна ангина в комбинация с поредния гастроентерит
- абе, хора, нормално ли е в рамките на 1 месец два пъти да го тръшне вирус с повръщане и разстройство?!? Сега чакам включване от останалите членове на семейстото
(вчера дядо му сдаде багажа). А, да, междувременно, на Преслав му откриха и шум в сърцето, та сега имаме и направление за кардиолог и сърдечен видеозон. 

, ама явно това е "наказание" заради безотговорните родители, които си водят децата болни.
. Ето, оня ден срещам едно аверче от ДЯ на Диди, и баба му ми каза, че и то си кашля, ама не го спират от ясла - варели му подбел и лайка, и така... всички деца в групата кашляли
. Еми, явно, аз съм най-големия балък, дето ходи да прави антибиограми и да си мори детето с АБ, да си рискува работата и взаимоотношенията с колегите...

!

) - на мен ми действа безотказно. Имаш ли взет секрет от нос/гърло? 
И аз сега се чудя кво ме чака, защото в сряда съм на ехо-кардиография да видят таратайката ли нещо губи сили
или да търсят другаде причината /дано да е в друго!/Оплаках ви се, ама и на мен тези четеници за починали бебета ми идват малко вповече, след като и дядо изпратих и все съм ревяща по някакъв повод....Препоръчани теми