Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 293
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Смин, кекса при нас разлика не направи никаква Mr. Green за жалост, там ми бяха надеждите.

Добре дошла на новата Вени и Росен към бандата  bouquet!

# 166
Благодаря за посрещането, много сте мили.

# 167
Момичета, моите контракции пак започнаха и тоз път май е време. Мисля да излизам и да ида до болницата за проверка, че почна много да ме стяга и зачестиха доста. Ще гледам да не изтърва епидуралката пак като миналия път. Дано утре да не ви вляза пак с фалшива тревога, че иначе ще изкукам. Лека и до скоро!

# 168
  • Варна
Мисче, стискаме палци Praynig Дано стане и всичко да мине леко!
Да се похвалиш утре Hug

# 169
  • София
Здравейте от нас!
Все не мога да се доредя да драсна някой ред и аз....
Имах други очаквания за вечерта, но ... Rolling Eyes
Нямам време да ви изчета,само да се отчета Wink
Мисче, стискам ти палци  и очакваме добрата новина ! Peace Party
Ние сякаш намаляваме кашлицата, макар че преди 2 сутрини имахме едни спазми, една кашлица около 1 час,направо  Rolling Eyes  няма успокояване. Сега сме на Азатрил, който се пиел три дни само. Утре е третият ни ден, а продължаваме да си прокашляме  newsm78
Някой може ли да каже някой бабин илач за хрема, който действа?

# 170
Мда, хомеопатичен бабин илач Simple Smile
Изстискваш сок от лук и капеш във всяка ноздра по няколко капки.

# 171
  • Boston, MA
МисЗ, стискам палцииии! Айде леко да е!

Добре дошли на Росен и Вени!   bouquet

Енви, с каква цел се мери температурата всеки ден? За допълнително побъркване на майките?

Аз не помня дали ви се похвалих, Дани се самозабели преди няколко месеца, т.е. не знам какво е правил, освен да тегли ластика, но е факт, че пишлето му се отваря напълно. Не че пробвам де, изтръпвам като я видя тази нежна кожа, само измивам леко без дърпане.

# 172
Мисче, хайде и дано утре да влезеш с новина за минало леко и безпроблемно раждане и да гушкаш едно сладко бебче Hug

VENIAND, добре дошла сред нас Hug  bouquet

Енви, при нас няма такова нещо с термометри ... пък си мисля, че ако някой си води детето болно той сутринта ще го е натъпкал с панадол и какво ли не там и за момента няма да има Т. Поне аз останах с такова впечатление, че това е редовна практика на някои родители ...

# 173
  • 2 етажа над тавана
Сядам само да пожелая леко да мине всичко при Мисчето и утре да се похвали! Hug Praynig

И да кажа на VENIAND добре дошла. Hug  bouquet

Спокоен и удоволетворяващ уикенд(мразя я тая дума) на всички! Heart Eyes

# 174
  • София
А сега кво ще праиме - още една Вени! Hug

Мисче, лека и от мен още веднъж!

Бяхме на заведение да празнуваме и сега се прибирам! Лека нощ на всички!

# 175
  • Русе
Добро утро!
 welcome на VENIAND и Росен!

Честито дипломиране на Вени!  bouquet

Ей ме на, най-ранобудната денс - щото пак съм опънала лазарета вкъщи! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тъй, Дилянката продължава с упоритата кашлица (сигурно е като на Давид  Thinking). В момента е на Цефзил, който мислех да не давам докато не излезе резултата от гърления секрет, обаче Преслав се оказа с "почти" гнойна ангина в комбинация с поредния гастроентерит newsm61 - абе, хора, нормално ли е в рамките на 1 месец два пъти да го тръшне вирус с повръщане и разстройство?!? Сега чакам включване от останалите членове на семейстото  #Cussing out (вчера дядо му сдаде багажа). А, да, междувременно, на Преслав му откриха и шум в сърцето, та сега имаме и направление за кардиолог и сърдечен видеозон. Sad
За капак, тази сутрин се обзаведох с цистит. Sick

енви, леко безумно ми се вижда това с термометрите в ДЯ  Crazy, ама явно това е "наказание" заради безотговорните родители, които си водят децата болни. #2gunfire. Ето, оня ден срещам едно аверче от ДЯ на Диди, и баба му ми каза, че и то си кашля, ама не го спират от ясла  - варели му подбел и лайка, и така... всички деца в групата кашляли  Close. Еми, явно, аз съм най-големия балък, дето ходи да прави антибиограми и да си мори детето с АБ, да си рискува работата и взаимоотношенията с колегите... smile3511
Заричам се, че за последен път го правя! smile3515

Мисче, Мисче... newsm18 newsm18 newsm18!

# 176
  • София
И аз ранобудна, защото отгоре имаме едни диванета, напълно не управляеми, които, щом станха, започнаха да търчат и ме събудиха. А можех да пося като съм без деца, а и снощи късно легнах!

А, щях да забравя, честит ви официално очакван сняг! Ококорих  Shockedсе преди малко като станах и видях какво става навън! Направо вее!

Дали Мисчето роди, а? newsm78

# 177
  • Русе
А, Мисчето ще се обади, като има с какво да ни зарадва, аз затова само "клакьорствам"... Sunglasses

Пък тука само дъжд вали, Crossing Arms

Бюти, за бабешки лек за хрема - прясно изцеден лимонов сок (ама Давид сигурно ще ти се разсърди  Wink) - на мен ми действа безотказно. Имаш ли взет секрет от нос/гърло?

# 178
Здравейте, Снежанки!
Видях си прането на двора и хем ми е весело заради снега, хем ми е криво , че отново ще го пера... Thinking
Да не мислите, че съм спала. Споко, той вампирчо се събуди поне 3-4 пъти нощес, няколко пъти идва на спалнята, колкото да ме събуди и после се изнася сам към неговата стая. В 6 реши да ме води да видя какво иска - да си бута количката за кукли/колички возим в нея също, по мъжки/ и аз вече откачих. Предремах за награда един час, Саш му пусна в хола филмче.  Rolling Eyes Не се наспивам, да.
Имам амлък здравословен проблем, някой знае ли нещо по въпроса, аз ще питам и в здравен форум за всеки случай. Получавах сърцебиене, но някак тревожно и ми правиха две кардиограми - преди седмица в неделята, и вчера. Имам екстрахистули ли как там ги наричат, с други думи сърцето ми нещо прескача. Или е от грип, или от хормони, или от нерви, или от самото сърце ooooh! И аз сега се чудя кво ме чака, защото в сряда съм на ехо-кардиография да видят таратайката ли нещо губи сили Tired или да търсят другаде причината /дано да е в друго!/Оплаках ви се, ама и на мен тези четеници за починали бебета ми идват малко вповече, след като и дядо изпратих и все съм ревяща по някакъв повод....

Внимавайте все пак с илачите, лигавицата е много нежна както знаете и е кофти да я скапете, аз веднъж споменах за тези лук и чесън и някаква жена/не помня кой/ бе потресена от глупостта ми.
 Знам за вит.Ц в носа се капе. Майка ми е измислила друг вариант - духа си горещ въздух със сешоара и диша през носа. Според мен това изнежва донякъде.

# 179
  • София
Бре, Аги, дано не е нещо сериозно! Може би от нерви да е!

Общи условия

Активация на акаунт