Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 295
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Енви, не!
Струва ми се много тъпо, защото ти като си приготвяш детето би ти направило впечатление, че е топло, или отпуснато. Е, всъщност си е до майка, знам ли, някой бързат да го дадат болно, здраво, няма значение.Незнам мое мнение е това.

Димитрина в понеделник ще спи вече в ДЯ. Днес й бяха дали чужд биберон  #2gunfire #2gunfire Направо откачих. Аз нарочно не й нося нейния, защото постоянно я държат с него, а те решили да й дадат друг. Искам колкото се може по-бързо да я отуча от този биберон, но като вижда другите деца и тя си иска.

Мисче, една дружка , която ражда март, каза, че се чуствала много зле през деня преди да рди, защото тя роди вечерта. Нямала контракции, но й било кофти. И после родила. Та стискам палци и при теб да е днес деня. Все пак не преносваш.......

# 151
Привет-мривет.

Аз съм леко вкисната, защото ръката ми е схваната и съм като инвалид - нищо не мога да правя с нея и ме боли.

Иначе се нахраних едно хууууубаво, има и още неща за ядене, но ме досрамя, пък и за довечера трябва да остане все пак. Абе имам още десетина дни да дебелея на воля, та се възползвам докрай.

# 152
  • София
Привет! Свърши се, мина, беше добре, но лошата рецензия си каза думата и ми писаха 4! Но здраве да е, кой ли пък се интересува от това!

Мисче, стискам и аз палци за хубави преживявания!

За лигите пишете - въпреки, че са ни избили кучешки, пак имаме много лиги, ръцете вътре също, но това за ушите не съм го забелязала! Не съм гледала за кътници, ама знае ли човек?! newsm78

# 153
Вени, честито! Успешна реализация сега. Махна ти се от главата, а мен ме мързи да седна да си напиша моята (абе аз и задание не съм си взела още)

# 154
Ей тия от Клюкарника пак почнаха да се заяждат за "Банда на годината" hahaha

# 155
Вени, честито  bouquet!

Аз преди 2 часа ги докарах моите контракции до на 8-10 мин  и сега се разредиха. Излязох до този служебен ангажимент дето имах с надеждата, че малко ходене ще засили хода, ама те пък съвсем зачезнаха. Бактън!

# 156
Уф, миси, представям си колко е изнервящо Crazy
Желая ти скорошна щастлива развръзка! Hug
И веднага да докладваш Grinning

юлче, от бременността ли ти се схвана ръката? Rolling Eyes

# 157
  • София
И кво? Нека си се заяждат!  Mr. Green

Вальо от днес е истински мъж със забелена пишка.  Laughing Ходихме до Пирогов да му назначат дата за операция на хидроцелето му и уролога като го натисна и оправи и пацата, та сега е един истеричен рев при всяко пишкане, по половин час не може да се успокои миличкия.  Sick Живот и здраве, ще го оперират на 10-ти декември и хубавото е, че ако всичко мине добре, ще сме си вкъщи още същата вечер.

Вени, честито!  smile3501
Мисче, дерзай! С теб сме!!!  Peace

# 158
Момичета,приемате ли нови в бандата?

# 159
  • София
Ренка, промивай я със смрадлика!

Винаги приемаме нови! Добре дошла! Разкажи за вас!

# 160
Вени, честито и от мен   bouquet
Ренка, цунки на Валката...Алекс още си ходи незабелен, но не пипам аз засега  Naughty
Пете, да си гледат работата  Mr. Green
Мисче, я един хубав кекс   luvbed довечера и ще видиш как ще потръгне  stork-boy

Момичета,приемате ли нови в бандата?

newsm10 Добре дошла!

# 161
Казвам се Венета, тати е Иван, а априлчето Росен е роден на 13. 04. 2006г.  Живеем в София, Люлин.

# 162
Казвам се Венета, тати е Иван, а априлчето Росен е роден на 13. 04. 2006г.  Живеем в София, Люлин.

Ихааа, още едно наборче  Hug

# 163
  • Варна
Добре дошла на новата мама!
Ей, днес пак голямо обикаляне ooooh! Пазарихме за малкия. Ама много съм смотана, всико което купихме за Ники му е голямо. Хем беше с нас Mr. Green То всяко нещо с различен номер, представям си племенника ка ще плува, неговите още по-големи Joy Joy Joy
Щяха да ни гонят от магазините даже, голямо дивене беше Mr. Green

# 164
Вени, честито!!!  bouquet

Ренка, честито събитие на Вальо! Сега нали знаеш - ежедневно забелване - иначе се сраства пак! Confused

VENIAND, добре дошла!   bouquet Определено имаме нужда от свежи попълнения!

Спокойна нощ и вълнуващ уикенд на всички априлски семейства!!! Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт