Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 293
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз преди се тръшках, че не говори много, ама така е по-добре Mr. Green
Има напред в исканията си, успява да се изрази по някакъв начин, сочи, крещи...
Станал е отвратителен инат, ако не е на неговата си блъска главата в земята и реве до изтощение. Ако решиш да му угодиш полза ниаква, вече е забравил за какво реве и продължава на инат.
Оправихме стаята му, остава само мокет дамукупим. Сега чакам да ми сложат плочки на балконите и се местим на юг Mr. Green То много лошо в тия северни стаи, мрачно..
Като слушам за болните от ДЯ, направо ме втриса. Ники не боледува по принцип, ама съм на ясно какво ме чака. Как намирате сили да продължите?
Енви, Ники беше с Т 39.5 от кучешки зъби, това преди месец. Държа висока Т 3 дена. В понеделник естествено му нямаше нищо, педката го прегледа. Дано са зъби.
Иленка, направо ще се откажа от второ, то мойто като твоя звер Mr. Green
Мисче, ти си герой, дано Лекса го приеме по-скоро. Ще видиш, че си го хареса Heart Eyes

# 226
  • София
Ще видите, рано или късно Ще дойде денят, в който Ще търсим у децата коп4ето zа намаляването на zвука, zаЩото по цял ден плямпат  Laughing
Ех, на времето /преди повече от година/, исках дистанционно с ON / OFF и най-вече MUTE, казвах, че всички се прекарахме като родихме без да родиме и упътването към мъника пък сега - оплаквания....

# 227
Ooooo, много са болните бе, що така?
Да ви кажа кви болежки имах днес - от сутринта ме мушкаше от лявата страна нещо, пък се потя, пък ми е уморено, а като изчистих с прахосмука да ви кажа едва дишах. После мих пода, после мих чинии... Абе задъхвам се и ме мушка, боцка, викам си край, умирачка ще да е това, майка ми ми измери кръвното 100 на 60, това никога не е било при мен... newsm78 Няма значение, вдигнах се аз към дежурния в болницата, ама директо в спешна кардиология, тая ми вика лекарката там, /а, успокояваше майка ми/, че на 28 инфаркт не вярва да направя... Sick Малеее, маправо щях да се напикам от шубе! Преслуша ме и се осъмни нещо, пък сърцето ми слуша и ме прати на сърце-бял дроб снимка - айде, честито, пlевмония  ooooh! Еййй, как ме гепи тва чудо не ми е ясно. Утре майка ми ще ходи до личната за АБ и сироп, аз да си посрещам дечурлигата. Белодробния специалист ми каза 10 дни леж, "спанак" и лапачка, аз му казвам, че 10 дни ще е гърч, безсъние и глад, ама какво да правя, те децата не са ми виновни...

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 10:11 от Чаено момиче

# 228
  • 2 етажа над тавана
Каква пневмония, бе, Аги? Shocked ooooh! Отде това чудо???

# 229
  • София
Айде Аги и ти сега!  ooooh! Стискам палци да устискаш тези критични дни и бързо да се оправяш!

# 230
Аги, стига бе, не можеШ да гледаШ деца с пневмония. Няма сега да си говорим какво може да се слу4и ако не я иzлекуваШ, но лекарят си има при4ина да ти каже да си стоиШ в леглото 10 дена. СлуШай го  Naughty

А не ли е zараzно?  Thinking

# 231
Мисче, толкова се радвам за вас  Hug Hug Hug Здраво да ти бъде момчето, да расте щастливо и умно Hug Hug Hug

Данче,  Joy, мечтая си за такова дистанционно. Яна е започнала по цял ден да нарежда, устата й не млъква, а като й кажа да спре за малко тя не престава, а продължава тихичко да си шепти  Crazy

Вени, честита диплома   bouquet

Ей, болните, и малки и големи - бързо оздравяване  Hug

# 232
  • София
Нунче, не съм ти честитила за хубавия аватар! Ти си моята гордост, браво!   bouquet Hug

Къде изчезна Надето, някой нещо да я е чувал?

ЗАЩО като почнат да говорят децата всички искат да млъкнат? Спомням си, че това исках и от сестра ми когато проговори, но не помня защо  newsm78 На по-късен етап ме побъркваше с въпросите "защооо защо водата тече надолу и т.н."

# 233
О да, периодът "zаЩо" и аz го о4аквам с нетърпение  Crazy 

И аz в4ера се сетих zа Надето, дано вси4ко е наред при тях  Praynig

# 234
  • 2 етажа над тавана

ЗАЩО като почнат да говорят децата всички искат да млъкнат? [/size]"

Хи-хи, Данче, аз лично искам да млъкне, щото просто не спира да бърбори - и като яде, и като цока, и като спи даже, то това, колкото и здрави да са ти ушите, накрая почват да загряват яко от толкова бърборене Laughing

# 235
Нали zнаете, 4е децата упражняват всяко ново умение до припадък....та сега на дневен ред е говора  Wink  Да видим след 15 години дали пак Ще говорят толкова с нас  Laughing  (Ето Бабъл, вижда му се края)

# 236
Добро утро!

Hug Hug Hug  на всички болнички!!!

Sad Започваме деня с 39,1 Т на Вили. Не е на ДЯ, естествено. Следобед на доки. Все още е само Т - нищо друго.
Знам, че ще премине, но взех, да се замислям, как ще се справя и с функцията си на работеща мама. Имам още куп задачки за оставащите дни у дома, а исках и да попрочета новостите... Явно пак всичко ще е в движение.

Относно дистанционните на децата - сутрин, като пусна ТВ-то - звукът е нагласен почти на гърмеж, което ме изумява - това от вечерното ни събиране на всички пред ТВ-то, когато децата са във вихъра си, а родителското тяло се напъва, да чуе поне някаква новинка.
Wink

# 237
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро момичета!
Честито бебче на Мисчето! Пожелавам ти бързо възстановяване и безброй прекрасни мигове с новия член на семейството!
Съжалявам, че има толкова болни! Чаено момиче - няма ли баба, която да помогне с децата? Тази пневмоиня не е шега работа, а гладът и тичането, за които говориш, съвсем не се вместват в картината на лечението.
envia - стискам палци да се размине с болестта и Т. да се окажат зъби  Hug. Даваш ли някакви имуностимуланти?
Вени, честито дипломиране и от мен!
Бабъл - какво те е напушило така? Сподели, за да се разтовариш поне малко, нали за това сме тук!
Аз също се включвам в списъка на търсещите дистанционното, но само за "волумето". Наско е на фаза "Мога да крещя ....  силно" и ми писват тъпанчетата понякога. Станал е ужасно инатлив - тръшка се, пищи, рони крокодилски сълзи за всяко нещо, което му се откаже. Репертоарът ни не е много богат, но ме изненадва с нови думи. Каквото не успява да изкаже с някаква позната дума, го прави с крясъци и сочене.  Обичам да ми говори и да се опитва да казва нещо смислено /не му се отдава много, но поне е забавно/. В програмата ни влизат: каче - превод краче, бука - обувка ....каче - на крачето, пъпа - той си е ясен, тик-так - за часовника, па - да запалим лампата.... Останалото като види цицата и се започва някаква странна смесица от хълцане, смях и нечленоразлени звуци.
Лек и усмихнат ден за всички!

# 238
  • София
Добро утро!

Мисче, честит син!!! Да бъде ваша гордост и най-голямо щастие!

Тони също е в отбора на болните, въпреки че не е точно болен, тоест няма температура, сополи или кашлица, но не спира да плаче и има червено гърло. Давам два дни Нурофен. Според докторката е или червено гърло или зъб, но дано всичко да мине по-бързо.
Пожелавам същото и на всички други от нашия отбор, но малки деца - болести.
Лек ден на всички!!!

# 239
Аги, стига бе, не можеШ да гледаШ деца с пневмония. Няма сега да си говорим какво може да се слу4и ако не я иzлекуваШ, но лекарят си има при4ина да ти каже да си стоиШ в леглото 10 дена. СлуШай го  Naughty

А не ли е zараzно?  Thinking
O, първи въпрос от моя страна беше дали е заразно - не е, това си е мое усложнение, не е свързано с вирус. Сега ще ми донесат АБ Форцид1, юе видя какво да правя, повече ще почивам, всъщност това не е възможно.
Пневмонията е кофти нещо,не съм правила от дете, ще пазя къщата и това е... Tired

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 14:42 от Чаено момиче

Общи условия

Активация на акаунт