Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 360
  • 479
  •   1
Отговори
# 150
Спомням си преди години Нери Терзиева каква коса имаше. Дано някоя от вас я помни! Тогава с къна и моята ставаше такава - красива и не блестяща, а направо лъскава.Сегашните къни не са същите.Незнам какво правят тези хора, ама тъкмо ми хареса нещо и те вземат, че го развалят.... smile3516

# 151
Здравейте.Извинявам се предварително защото знам, че във всички тези теми няма как да няма отговор на моя въпрос ...но....Искам да попитам и много ще се радвам ако някои ми отговори-Вреди ли маската при бременни жени не искам да я спирам а маи трябва...Ако може някой да сподели личен опит мн бих се радвала.  bouquet

# 152
Не е хубаво да се използва от бременни. Мога да ти кажа това, а отговорността да я поемеш ти.
Прави я без АД3Е - само с масла, киселина и мъничко алкохол.

# 153
  • София
Аз от къната отдавна съм се отказала. Преди време се правих, но в никакъв случай не помня да ми се е сгъстила косата от нея. Докато бях бременна, един път се къносах и нищо не стана и се боядисах след известно време.
Има безцветни къни за подхранване, но какво има в тях и колко подхранват е друг въпрос.
Заинтригува ме маската с розмарин и безцветна къна за обем и може да я пробвам някой ден.

Днес си взех рицинаво масло и се чудя с какво да го смеся. Дали да не сложа в хумата от него плюс още нещо. Simple Smile

От продуктите на Гкис Кюр и на Елсев съм безкрайно недоволна и мисля да не си взимам от тях повече. Naughty

# 154
  • в.преслав
аз имам къна от турция-безцветна.ползвах я преди време за подхранване,но май пак оцветяваше.имам доста от нея,но не я ползвам.сега съм почитателка на тривитаминола. Grinningизмих се с новия шампоан,но не мога да дам още отзиви.на аничка се извинявам,че забравих да и оставя тривитаминола.ще го доставя утре на обяд.

# 155
tornadoto katrin, не се притеснявай. Hug аз следобед съм на работа, така че ако искаш след като се прибираш от работа да ми го донесеш,за да го платя. Peace

# 156
Реших се да пробвам глицерина Rolling Eyes
Сега съм пак с моя измислена маска. Не знам защо, но повече обичам да си ги измислям аз самата  Crazy
Сложих витамин А, бадемово масло, глицерин и мед - от всичко по половин супена лъжица някъде... Не исках да стане много мазно. Ще стоя час и половина, че и без това е късно и ще видим после резултата Peace Дано е добър Praynig Praynig
Иначе аз не ползвам шампоани от рода на хед енд шолдърс, елсев и глис кюр, лош енд гол и такива... Просто знам, че косата не ми понася такива неща. smile3511  Сега за втори път ще си поръчвам този шампоан:
http://rsi-maria.hit.bg/promocii4.html
Бях с него половин година, после с този:

Вие къде основно мажете маската-в корените или по косата... newsm12

# 157
Здравейте, дами-косоманки!!!   bouquet
За две нощи изчетох всички теми ( #Crazy ) и много се ентусиазирах  Party
След дълго скитосване по аптеките днес,  в момента съм намацотена и тръпна да се измия.
Докато нанасях маската косата ми се начупи доста и някак си стана обемна  newsm78 . Много ми допадна...., а каква ли ще е като се изкъпя  Crazy

P.S. Косите Ви са невероятни! Направо завид, завид, завид (благородно, разбира се)...  Crazy

# 158
Ето ме и мен моми4ета  Mr. Green Как са ви гривите  Whistling Hug ? Днес си измих косата с шампоана и балсама Азия и съм много доволна,но пък да не взема нещо да хваля и те ще вземат да го развалят... пак ми се струва,че косата ми е мазна.. а се къпах сутринта..може и вече да си въобразявам,защото преди беше суха  newsm78 Thinking Crossing Arms

# 159
И аз имам същото гадно усещане, макар че този път нито мас, нито газ сложих Naughty, само Тривитаминола, малко мед, хума и по малко от три масла newsm78... ракийка и оцет. И пак не успях да я измия качествено... защо не знам...прекалено мазно ли става, шампоана ли е виновен  ooooh!...

Май ще трябва малко по-малко мазно да става, че то по принцип косата ми е към мазна  Crossing Arms не знам, но утре пак ще я измия, че е ужасна #Cussing out

Никога не съм имала този проблем... ставаше гадна чак на втория ден накрая към третия, а сега... продължавам експериментите  Rolling Eyes

# 160
Ето я и моята грива -> http://www.picvalley.net/v.php?p=u/9/2240_320.JPG, http://www.picvalley.net/v.php?p=u/10/2259_813.JPG, http://www.picvalley.net/v.php?p=u/10/2255_740.JPG и то благодарение на оригинална маска още на първата страница, защото аз страшно много я тормозя... редовно я изправям, тази година ходих на почивка в Турция, водата беше адски солена, а косата все си беше така невероятна... Аз не съм много по експериментираните маските, защото се страхувам, че едните съставки да не попречат действието на другите съставки и така...  Crazy

# 161
Djessica_88 , писала ли си в друг форум на тема Тривитаминол?Днес видях снимката ти на друго място...
Косата ти е разкошна!! Просто нямам думи!

# 162
Djessica_88 , WoW newsm09 newsm51

# 163
Благодаря ви момичета  Grinning иначе аз пиша само тук (иначе съм пускала и в друга тема за витилигото  Sad ) и във www.cosmopolitan.bg - форума му... никъде другаде...  Rolling Eyes

# 164
  • София
Момичета, все по-доволна съм от действието на тривитаминола. Омазнява ми се толкова, колкото и преди да почна с маската и косата ми е пухкава, мека и лъскава всеки ден. И еднакво добре ми стои и права, и чуплива.

Общи условия

Активация на акаунт