Тайната на дългата и здрава коса-17

• 41 142
  • 479
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Страхотни коси! Hug
И аз ще си правя някаква домашна маска сега. После мисля да я отмия с хума и се чудя трябва ли пак да я държа 20 минути или да я отмия веднага, както правя с шампоана?

# 211
  • Пловдив
Вече половин час стоя със маската  Crazy и нямам търпение да се измия и да видя какво ще стане... макар че от първия път... много много не ми се вярва да стане чудото... Laughing ама ще пиша утре по някое време... аз не разбрах дали мога да стоя цяла нощ с маската ама ще пробвам.. логично е нищо да не ми стане нали...  Laughing

# 212
Аз тъкмо излизам от банята и косатаа ми се вижда доста пораснала  Laughing Heart Eyes Mr. Green Има блясък и съм много доволна,ще изчакам да изсъхне за да видя как стои  Praynig Crazy

# 213
Здравейте,реших и аз да пробвам  тази маска.Във ветеринарната аптека ми препоръчаха към тривитаминола да слагам само екзематин,без други добавки и да мажа само корените.Може ли да ми кажете дали е добра тази комбинация?

# 214
  • Пловдив
Имам една приятелка която живее в цигански квартал...и има една приятелка циганка и тя ми е казвала че те си правят такава маска с екзематин... така че necha дерзай!!!И аз ще пробвам.... само ако знаеш как точно се прави пиши... Hug Wink

# 215
Не ви препоръчвам така да се впускате по съветите на разни хора Peace
Това лекарство го познавам, защото лекувах с него морското си свинче като му падаше козинката. То че е добро за животни- може, но за хора Rolling Eyes Аз не бих се решила Naughty Също така не трябва да се ползва продължително време, защото изсушава кожата(съдържа спирт) - това ми казаха за животинчето ми.
Вие си решете Peace

# 216
  • Пловдив
Е да.. ми незнам.. аз казвам квото знам всеки сам си решава... но наистина има някаква доза истина iguanka   bouquet

# 217
аз реших да помогна  bouquet

# 218
elisaveta,благодаря много.  bouquet
Момичета,преди време фризьорката ми беше казала за екзематина.Тя лично го е ползвувала за косопад и е много доволна.На мен ми го препоръча за уплътняване на косъма и по-лесно разресване на косата.На мен разресването ми е голям проблем.Косата ми е дълга,с много тънък косъм и много лесно се заплита.Бях забравила за тази препоръка,днес обаче като си купувах тривитаминола,аптекаря ми препоръча да слагам и екзематин за още по-добр резултат.Каза ми да смесвам по равни части от двата препарата,да мажа само корените,стои се два часа и косата се измива.Маската се прави през ден.Реших да потърся мнение и от вас.
Тази вечер я направих и съм очарована,косата ми стана много жива,мека и лъскава.Сравнително лесно я разресах,преди за тази цел използвувах крем Фито 7 .

# 219
  • София
Аз днес мисля да се боядисам и другата седмица ще повторя маската. Много съм доволна от резултата. Благодаря ви   bouquet

# 220
Снощи си направих маска с глицерин, тривитаминол, балсам за коса и вино /поради липса на друг алкохол. Измих се с шампоана на Глис с арган и ший и дори не съм слагала балсам. После втрих в краищата пшеничено масло и жасминово масло за аромат. Много съм доволна....косата ми е една такава обемна, мека и даже са се появили къдрички... newsm78

# 221
Момичета, екзематина също ли се купува от ветеринарна аптека.

# 222
Снощи си направих маска с глицерин, тривитаминол, балсам за коса и вино /поради липса на друг алкохол. Измих се с шампоана на Глис с арган и ший и дори не съм слагала балсам. После втрих в краищата пшеничено масло и жасминово масло за аромат. Много съм доволна....косата ми е една такава обемна, мека и даже са се появили къдрички... newsm78

Невероятно! Благодаря за идеята. Колко време седя с маската? Утре ще си набавя необходимите продукти и ще пробвам. Моятя коса е много суха напоследък.  bouquet

# 223
Стоях около 2 часа  newsm78
Преди да си завия главата с кърпа,   сложих кърпата  върху радиатора да я затопля. Много беше приятно Blush И после я оставих да изсъхне на стайна температура. Мисля повече да не използвам сушоар, освен ако не е нещо спешно...

# 224
  • в.преслав
момичета,в момента нямам никакъв алкохол освен узо .дали мога да ползвам70%спирт вместо алкохол? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт