Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 42 433
  • 358
  •   1
Отговори
# 315
  • 2 етажа над тавана
Оф, аз нещо не мога даси изрежа човечкото като хората. Rolling Eyes
Ани беше дала начини за изрязване - отивам да се уча от тях и ако успея тая вечер, ще покажа.
Ако ли не - когато успея Sad

И аз съм май за ясленската група. Tired

# 316
  • София
Оф, аз нещо не мога даси изрежа човечкото като хората. Rolling Eyes
Ани беше дала начини за изрязване - отивам да се уча от тях и ако успея тая вечер, ще покажа.
Ако ли не - когато успея Sad

И аз съм май за ясленската група. Tired

Бабъл,не се бой заедно сме в яслената. smile3504
Аз съм заседнала от два дни на едни елементи, ма няма да се дам! Хората правят ли правят рамки, че и вдъхновение търсят, а аз ръцете не мога даси оправя и се хващам, че щракам тук и там без да знам какво се случва! Абе луда работа  Mr. Green

# 317
Цитат
koral4e, мерси, ще ми е полезно /не съм опитвала със скрапове/  Обаче иска юзер и парола - преди да дадеш линка, трябва да излезеш от профила си, иначе не се вижда.
Мисля , че го оправих ако не става отново ето линк http://koral4e.multiply.com/video

# 318
Ето нещо ,което напраяих сега.Елементарничко,но с желание.Снимката обаче ми се размаза.

# 319
Защото е качена в снимка бг.Избери по-добър сайт!

# 320
Не си помня паролата за multiply. Blush
А и тя се размаза още докато я уголемявах.

# 321
  • София
Сигурно това е най-аматьорското нещо, което сте виждали, но аз ме се кефя, щото ми е от първите!

Имам и въпроси, ама утре, че да не ви омръзва от мен!

# 322
Много е малко и не се вижда добре.Пусни и линк към голямата снимка!

# 323
Момичета, без да ми се смеете, днес по желание на децата... - рязах глави...Вили не успях да го издокарам успешно като футболист - Зинедин Зидан, но май Йоан успях да го направя като Михаел Шумахер. Да питам учителките......При Вили се получи следното - цвета на неговата кожа не подхождаше на тена на кожата на футболиста. Вили бе някак си с по-естествен цвят, а футболиста - с червеникав...Как се сближават цветовете и какъв трик има за да не се различава къде свършва единия и къде започва другия.......(поне елементарно...)

muzka1 Peaceхареса ми!

# 324
  • София
Поправих го! Исках да му сложа и въженца някакви между цветята и листата, но не можах! Mr. Green Ако елемента е част от обща колекция елементи не може да се отдели. Маркира се всичко ! ooooh!

# 325
Цитат
Ако елемента е част от обща колекция елементи не може да се отдели. Маркира се всичко !

С Lasso Tool  селектираш елемента, който ти трябва и след това с Move Tool го преместваш където искаш

# 326
  • София
muzka1, харесва ми - много е свежичко Grinning
Мамо Цоцоланке, много интересно се е получило Grinning

Аз пък техническата страна на въпроса почнах лека-полека да я вдявам, но нямам вдъхновение и идеи #Cussing out Нищо не се получава Confused Лягам си пък.

# 327
ето урок за промяна на цветовете на снимка или обект във фотошоп
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/57

ето го и урока ,който бях правила за фотомонтаж,но той е за малко по напреднали
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/49

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 07:49 от ani69

# 328
Ани, Ани хиляди благодарности за двата урока!

Момичета....ако имам следобед време ще пусна нова тема с всички уроци на първа страница...И си мисля малко (евентуално)да спрем с уроците за да имаме време да тренираме и да усвоим всичко,което уважаемите ни учителки така щедро предоставиха, и да проведем евентуално някое контролно???Какво ще кажете????

# 329
muzka1  харесва ми  Hug
Сигурно това е най-аматьорското нещо, което сте виждали....

Съвсем не.Мога да ти пусна мойте първи да видиш на какво се казва аматьорско Grinning(не че сега съм особено напреднала)

Общи условия

Активация на акаунт