Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 42 444
  • 358
  •   1
Отговори
# 75
Никки, къде е тази кофа? иначе много хубаво си го написала, не знаех, че може така да се очертава рамката   bouquet

и друг въпрос имам. как да покажа снимка във форума не като линк, а като картинка?  newsm78
Когато публикуваш нов отговор във форума, отгоре под Заглавие и Икона на съобщението - има различни видове опции.
За да пуснеш направо картинка във форума, а не линк на втория ред първата иконка - е едно квадратче с картинка в него. Това се нарича тагове - штракаш върху него.
В полето където пишеш отговора си, се появява надпис на латиница [имг][/имг].

В средата на тага - т.е. тук [имг]тук[/имг] се пише линка на картинката.

# 76
herelina-маркираш линка и след това кликваш върху иконката с картинка-под" В" се намира точно над полето с отговорите

# 77
  • Бургас
Я, виж къде се спотайват всички  ooooh! Пък аз се чудя защо няма никой във Фотошоп 44  Rolling Eyes ц,ц,ц

# 78
# 79
  • на село
Записвам се да следя темата. Занимавам се от няколко месеца и имам тук - таме бели петна.

# 80
Не ми се смейте много! Embarassed

# 81
Защо не ми се отваря снимката?Сигурно нещо съм объркала Shocked

# 82
Поздравления на Мама Цоцоланка за чудесната тема и на всички учители за подробните обяснения!  bouquet
И аз се записвам като абсолютно начинаеща.

# 83
# 84
Ако и сега не стане се отказвам Cry

# 85
  • 2 етажа над тавана
Ако и сега не стане се отказвам Cry

Трябва да качиш снимката в някой сайт за снимки - например в www.snimka.bg и оттам да дадеш линка.
Направо от компютъра ти няма да стане.
Дано съм ти помогнала.
Ако не се справиш прати ми я на мейла и аз ще ти я кача Peace

# 86
Не знам какво правя тук ,та аз една снимка не мога да кача какво остава за фотошоп! Sad Tired

# 87
  • 2 етажа над тавана
Не се отчайвай - ако не питаш и не пробваш, няма как да се научиш. Така че - по-ведро, мила Hug

# 88
МНОГО БЛАГОДАРЯ предварително, и да не стане важното е че съм опитала.То не е за всеки мисленето.

# 89
Добре постнах я в снимките защо не сеотваря да не би да е много голяма или какво Thinking

Общи условия

Активация на акаунт