Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 42 435
  • 358
  •   1
Отговори
# 285
Браво момичета smile3501,вие поне знаете какво искате,а аз искам едно то излиза съвсем друго. newsm12

# 286
Бабъл не ми харесва как е изрязана снимката newsm78
Зящо не пробваш нещо друго-селектирай детето,после select-inverse после пак select-feather-задаваш стойност около 40 и delete от клавиатурата Peace
Момичетата от колажите сигурно ще имат и по добра идея Hug

# 287
  • 2 етажа над тавана
И на мен това не ми хареса, но нямах време за по-добро.
Просто пробвах да видя как става с ласото да се реже.

Като мога ще пробвам по предложения от теб начин. Hug

# 288
  • в стаята
Чета едни инструкции за изрязване на картинка, но не ми е ясно как се прави това:"Отиваме на баграунда - дублираме го". Мисля, че затова не ми се получава - иначе изпълнявам всичко точно.

# 289
Чета едни инструкции за изрязване на картинка, но не ми е ясно как се прави това:"Отиваме на баграунда - дублираме го". Мисля, че затова не ми се получава - иначе изпълнявам всичко точно.

Това означва да работиш върху Layer Background, т.е. слоя, който стои най-отдоло за фон. Като натиснеш върху него с десен бутон на мишката, избиташ Duplicate Layer
Ето как:

# 290
  • София

Дублиране = Ctrl +J

p.s: Stillness , писали сме по едно и също време  Wink

# 291
Добре ли е да даваме на абсолютно начинаещи клавишни комбинации? Няма ли да ги объркаме прекалено много?  newsm78

# 292
  • София
Който схваща бързо , ще му е по - лесно.
Всеки сам избира какво да ползва , разбира се.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 15:32 от MadGirl

# 293
  • в стаята
Момичета много ви благодаря за търпението  bouquet

# 294
Ето ме и мен.Бърз опит.Приемате ли ме към вашата група?

# 295
Извинявам се за размера

# 296
Добре дошла! Един учител в повече никога не е излишен Simple Smile

# 297
  • София
Да,да... Mr. Green

# 298
Бабъл не ми харесва как е изрязана снимката newsm78
Зящо не пробваш нещо друго-селектирай детето,после select-inverse после пак select-feather-задаваш стойност около 40 и delete от клавиатурата Peace
Момичетата от колажите сигурно ще имат и по добра идея Hug

Само не ме бийте.......Моля ви! Praynig

Обяснете ми с клавишни комбинации как става описаното от чучулигата....И как да си взема елемент от групата с елементи.....
Напр. от това да си взема бананите?

# 299
аз така си взимам, може и да не е най - лесния начин...

с Rectangular Marquee Tool си заграждам това, което не ми трябва и натискам Delete. понякога на няколко пъти повтарям, докато остане това, което ми трябва. примерно в тази картинка ще е най-лесно да махна 3те реда от ляво, после 2та от дясно, след това двете плата с плодове и така остават само бананите.

Общи условия

Активация на акаунт