Януарски сладури 2005

• 18 920
  • 255
  •   1
Отговори
# 210
  • Там някъде нейде !!!
Ами от лакътя при малко по силно дръпване или ако и е извита ръката и я удари. Ходим на ортопед и ния наместват, даже горката вече знае името на доктора и последния път ми вика "Мамо води ме при Мотишев".

# 211
  • София
Ами от лакътя при малко по силно дръпване или ако и е извита ръката и я удари. Ходим на ортопед и ния наместват, даже горката вече знае името на доктора и последния път ми вика "Мамо води ме при Мотишев".

Ужас, настръхвам само при мисълта !!!!

# 212
  • Sofia
Ivanichka дано да са го лепнали добре че имам един племенник дето му се разминава веждата след цепване - лекаря не го лепнал добре  Twisted Evil

Снежка представям си какъв е ужас. Аз веднъж посуках ръчичката на Тея да я задържа да не падне и белята стана. В Пирогов я наместиха, но аз си се чувствам виновна и още ми е криво.

Не се отчайвайте за лятото - все пак е още пролет, а пролетта обикновено е дъждовна. Не че и на мен не ми писна от тези облаци ама си давам кураж, че ще си заминат скоро  Wink

# 213
  • Там някъде нейде !!!
Ели пази я, не за да те уплаша, а от опит знам, че извадили се веднъж ще се повтори и потрети.

# 214
  • Sofia
Снежка аз я пазя, но при нея се получи посукване на двете кости между китката и лакета. Доста болезнено, но пък след наместването се успокои и забрави какво и се беше случило. Докато чакахме в Пирогов да видят дали добре е наместена дойдоха още 2 деца със същия проблем. Едното го оправиха набързо като нас, а другото го пратиха на снимка със съмнения за счупване. А аз като тръгне да пада и я държа изпадам в тих ужас да не стане същото...

# 215
  • София
Да ви се похваля, днес Елената имаха тържество в детската градина. Повода беше 35 годишнина на градината. Много се бяха постарали, единствено времето беше лошо и по средата на концерта заваля.

# 216
  • Sofia
Ние пък имахме открит урок по танци - тъкмо се разиграха децата и тока спря, а касетофона без батерии. Явно гафовете са си комплект с тържествата...

# 217
  • София
Брей какви са тези открити уроци...за много такива чувам напоследък. Един се правел пред родителите и един пред общината.

А чували ли сте, че онази класация през интернет за детските градини - нямало да важи  newsm78

Ние днес купихме колело на Ева (крайно време беше) и сега трябва да изразходва уж повече енергия. Но тя все се рови в пясъка...а там разни кучешки акита  Sad

# 218
  • София

...
А чували ли сте, че онази класация през интернет за детските градини - нямало да важи  news
M_I_A, от къде е тази информация, нали класирането ще излезе на 02.06.08 г.? В сайтът на Столична община не пише нищо за анулиране на класирането.

# 219
  • София , Монтана
Ето тук: http://kg.sofia.bg/?page=home нищо не пише  newsm78

# 220
  • София
Съвсем неофициално го чух и се надявам да не е истина.
Мъжът на една позната говорил с негов приятел, който си записал детето на място и му били казали в градината такова нещо  newsm78

# 221
  • София
Съвсем неофициално го чух и се надявам да не е истина.
Мъжът на една позната говорил с негов приятел, който си записал детето на място и му били казали в градината такова нещо  newsm78

АААА НЕ!!!! Тия да ги нямаме, писна ми!!! Ше застрелям някой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

то е ясно, че всичко е парлама и ще бъдат приети деца, които имат "връзки" с приближени в градината .... ама ми писна бе.

# 222
  • София
Галче, съжалявам че внесох смут. Надявам се да са бабини девитини. И попитах, защото аз не следя много нещата та да разбера истина ли е.

Елена не ходеше ли на детска, тя не си ли продължава или сменяте мястото?

Ева в събота си игра с детенцето на една приятелка и тя днес ми звънна да ми каже, че момченцето и е с варицела  Confused Аз бая се притесних за бебето и веднага звъннах на педиатърката, а тя го прие толкова спокойно.
Все пак утре смятам да я разкарам за 1 седмица при едната баба с баща си и после за още 2 седмици при майка ми - пък каквото сабя покаже.

# 223
  • София

Елена не ходеше ли на детска, тя не си ли продължава или сменяте мястото?

Тя, да! Борис, не! Той е от чакащите  Mr. Green

Дано не са се заразили децата!

# 224
  • София
Galya S , и тези, които имат връзки с работещи в градината трудно ще се доредят. Явно "връзките" ще трябва да са на по-високо ниво. Ти нали заради Ели трябва да ползваш предимство? И Мартин е от чакащите и не мисля, че имаме някакъв шанс, въпреки, че сме 39 номер, при подадени 32 молби като първо желание за това ОДЗ. Ще видим на 02.06., какъв подарък ще ни направят за детският празник.

Общи условия

Активация на акаунт